Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "FIDESZ"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.04.28. 14:54

Szanyi Tibor, a szocialisták EP listavezetője ugyanott folytatja a gyűlölködést és az uszítást, ahol abbahagyta - mondta Zsigó Róbert.  Április 6. után az ember azt hihette, hogy a bukott baloldal tanul az újabb bukásból - jelentette ki a Fidesz szóvivője hétfőn. De nem így történt, ezúttal sem - jegyezte meg. Szanyi Tibor, a szocialisták EP listavezetője ugyanott folytatja a gyűlölködést és az uszítást, ahol abbahagyta - emelte ki a kormánypárti politikus.

Politika:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.11. 11:24

Napjainkban minden, de minden tele van politikával, hiszem kampány van. Lehetőségeinkhez képest természetesen igyekszünk beszámolni a napi történésekről, de a döntést megkönnyítendő új rovatot indítunk, és felidézzük az egyes jelenleg is induló pártok egykori kampányainak fontos pillanatait, momentumait. Most következzék egy igazi csemege, a FIDESZ hajdani " Rendszerzáró házibulija ", amikor Orbán Viktor miniszterelnök, Fodor Gábor együtt énekelt sok ismert zenésszel. 

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.06. 16:13

Március 6-án az abonyi FIDESZ- KDNP frakció sajtótájékoztatót tartott a Lila Akác étteremben. A helyi Fidesz elnök, Dr. Egedy Zsolt, a KDNP helyi szervezetének vezéralakjával, dr. Magyar Gáborral közösen vesézgette ki az elmúlt napok fontos helyi történéseit. 

Politika:
FIDESZ   
 14 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.04. 17:24

A 2014-20-as költségvetési ciklusban az Európai uniós támogatás 60 százalékát gazdaságélénkítésre szeretné fordítani a kormány – mondta Kövér László kedden, Cegléden. A házelnök az Ecseri Kft. fémöntödéjének meglátogatása után tartott sajtótájékoztatót, ahol közölte: Pest megye hátrányos helyzetű térségei – köztük a ceglédi is – számíthatnak arra, hogy a kieső uniós támogatást hazai forrásokkal pótolja a kormány.

Politika:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.05. 16:36

 

Rezsifórumot tartott Nagykőrösön Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár. Azeseményen bemutatkozott Földi László is, mint a térség Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselőjelöltje.  Nagykőrös következő országgyűlési képviselőjeként mutatta be Földi Lászlót a város alpolgármestere, Körtvélyesi Attila azon a rezsifórumon, amelyet zsúfolásig telt ház előtt tartottak kedden, az Arany János Művelődési Központban.

Politika:
FIDESZ   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.28. 14:30

Sajnos szerintem viszont nem túl jó hír, mert ez előrevetíti azt is, hogy egyre több az éhező gyermek az országban! Íme, a Fidesz híre, megdöbbentő számokkal: Négy év alatt 24 milliárd forinttal nőtt az étkezési támogatás.

Hatalmas előrelépés történt a térítésmentes és a kedvezményes étkeztetés támogatásában 2010 és 2014 között: 24 milliárd forinttal, vagyis 83 százalékkal többet fordít erre a célra az állam - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma szociális és családügyért felelős államtitkára hétfői, székesfehérvári sajtótájékoztatóján.

Közélet:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.23. 22:34

Pokorni Zoltán, 2010. március 17. lakossági fórum, Abony: "Mindenkinek meg kell értenie, hogy ha kormányra kerülünk, nincs több lopás. Annak, aki először belenyúl a kasszába, le lesz vágva a keze." 


Pokorni Zoltán, 2014. január 22. lakossági fórum, Mohács: az elszámoltatásnak "még fontosabb az üzenete a most funkcióban lévő polgármestereknek, államtitkároknak, alpolgármestereknek, fideszes potentátoknak, hogy nincs nyúlkálás, mert nem lesztek kihúzva a szarból párt alapon. És aki lop, az le lesz csukva."

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.15. 14:23

Arra biztatunk mindenkit, hogy jöjjenek el a rezsifórumokra, és legyenek tagjai annak a Magyar Csapatnak, amely kész megvédeni a rezsicsökkentést – hangsúlyozta Nyitrai Zsolt szerdai sajtótájékoztatóján. Nyitrai Zsolt emlékeztetett, Orbán Viktor január első napjaiban levélben kereste meg azokat a polgárokat, akik korábban aláírásukkal támogatták a rezsicsökkentést, és egy újabb találkozóra, a Magyar Csapat megalakítására hívta meg őket.

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.06. 09:04

Naponta kapkodjuk a fejünket, hogy micsoda virágzó üzletág van kibontakozóban, mennyire kapós lett a magyar állampolgárság. Már eddig kb. 500 ezren igényeltek egyszerű honosítással magyar állampolgárságot. Ebből 250 ezerre tehető az erdélyi igénylők száma. Most már annyira kelendő a magyar állampolgárság és a magyar útlevél, hogy a romániai Avas vidékéről 30 ezer román igényelte, amiből mindössze 30 személy kérvényét utasították el.

Politika:
Csalás   
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.03. 18:10

Átléptük a lélektani, 4 milliós foglalkoztatási határt. Egészen pontosan 4 millió 12 ezer ember dolgozott Magyarországon a legfrissebb adatok szerint, a 2013-as év utolsó időszakában – jelentette ki Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője, pénteki sajtótájékoztatóján.  Hoppál Péter a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken ismertetett adataira reagálva „nagyon reménytelinek” nevezte azt a folyamatot, hogy minden korosztályban - a fiataloknál éppúgy, mint a nyugdíj előtt állóknál - nőtt a foglalkoztatás.

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok