Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Csalás"
12Következő >>

veroniq - 2017.04.09. 18:14

 

Ez a hetedik év, hogy a gyermeket nevelő munkavállalók családi adókedvezményt tudnak igényelni. Már az év második hónapjában több mint 778 ezren vettek igénybe családi adókedvezményt 15,5 milliárd forint értékben. A családi adókedvezmény bevezetése óta az idei év végéig számításaink szerint összesen 1330 milliárd forint marad a családoknál.

Közélet:
Csalás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.24. 10:32

 

Mint lapunk arról korábban már többször beszámolt, idős embereket csaptak be a különféle termékbemutatók szervezői. A legdurvább talán az volt, amikor azzal ijesztgették meg az abonyiakat, hogy olyan betegségben szenvednek, melybe hamarosan belehalnak. Hacsak.... meg nem veszik az általuk kínált eszközt. A diagnózist szinte " hókuszpókkal állították fel".... Érdemi orvosi vizsgálat nem történt. Már a bemutató helyszínén kellett fizetni, és otthon döbbentek rá a részedett emberek, hogy csalókkal állnak szemben. A dolog elérkezett egy új fejezetéhez. A rendőrség eljárást folytat a csalók ellen. Erről az egyik abonyi idős hölgy számolt be lapunknak, akit szintén csúnyán becsaptak. IDE kattintva olvasható egyik korábbi cikkünk

 

A mostani történet szerint Olvasónk meséli:

Közbiztonság:
Csalás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.12.04. 19:45

 

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat eljárást lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. Zoltán 20 éves csemői lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. november 9-én 18 óra és 2015. november 10-én 6 óra közötti időben betörte egy ceglédi ruházati üzlet ablakát, majd bemászott és a boltból elvitte a pulton lévő lemezkazettát a benne lévő értékkel együtt. Ezt követően bement az öltözőbe, ahol felfeszített egy szekrényt, melyből szintén készpénzt tulajdonított el. A 20 éves férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal, hogy 2015. november 30-án éjjel egy ceglédi szépségszalon ajtaját befeszítette, az üzletben kutatott, de végül nem tulajdonított el semmit.
 

Közbiztonság:
Csalás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.31. 13:01

Ezt firtatja kedves ceglédi olvasónk, akinek nagy csalódást okozott a tegnapi nagykőrösi vásár, annak ellenére, hogy a település egyik szimbóluma ez az esemény.

Íme, olvasónk levele:  Egy mai tapasztalatomat szeretném megosztani Veled. A nagykőrösi vásárban voltunk. Tiszta csalódás. Azzal az elhatározással mentünk, hogy a fiamnak kabátot veszünk. Normálisat, nem kínait, mert azt tudok venni a kínai áruházban is. Hát, az egész vásár lezüllött kínai piaccá. Alig volt magyar portékát kínáló árus.

Citrom-díj:
Csalás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.06. 09:04

Naponta kapkodjuk a fejünket, hogy micsoda virágzó üzletág van kibontakozóban, mennyire kapós lett a magyar állampolgárság. Már eddig kb. 500 ezren igényeltek egyszerű honosítással magyar állampolgárságot. Ebből 250 ezerre tehető az erdélyi igénylők száma. Most már annyira kelendő a magyar állampolgárság és a magyar útlevél, hogy a romániai Avas vidékéről 30 ezer román igényelte, amiből mindössze 30 személy kérvényét utasították el.

Politika:
Csalás   
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.13. 15:19

Ha Ön is így járt, kérem írjon nekem, segítek a károsultaknak egymásra találni! - Az alábbiakban egy nagyon tanulságos olvasói levelet teszek közzé, teljes terjedelmében. - Nah, hát akkor..., így - néhány nap elteltével -, és levonva konzekvenciát, lenne néhány "szösszenet", melyeket szeretnék megosztani. Mindegy, ki olvassa.., tanulságos mindannyiunknak, de legfőképpen Abony és vonzáskörzete az érintett terület. Okuljatok, tanuljatok belőle, és ha tehetitek, kerüljétek a hasonló eseteket, óvakodjatok minden mesétől, amiben mindenféle kígyó, medve, oroszlán, vagy rettegett farkas szerepel, és Abony és környékén ne igyatok egy "bizonyos" gyümölcsszörpből készült "bájitalt"..!!! :( Majd időközönként emlékeztetlek rá Benneteket!!!! ..és tőlem meg is oszthatjátok! :D A szóban forgó hölgynek gondolom, idegen nyelven íródnak a "hasonló témájú" könyvek, és CSAK amiatt nem tudta őket KIOLVASNI!!! Régi-régi dolog, melynek részleteit a teljesség igénye nélkül adom közre, mert úgy látszik, ebben a világban mára valóban senkinek nem számít az adott szó, sőt súlya egyáltalán nincs is.., korlátok nélkül bárki bárkit gátlás nélkül becsaphat, leszedhet pénzzel.., és még csak bűnhődnie sem kell érte. Röhöghet a markában. :S S teszi mindezt JOGSZERŰEN!

Citrom-díj:
Abony   
Csalás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.19. 16:28

Érdekes hely lehet ez a Cegléd. A városban 19 dohányboltra adtak ki koncessziót. Az érdekességek: Dr. Kroó Mihály törteli(!) fogorvos, 2 trafikot nyithat Cegléden. Ő Földi László ceglédi polgármester, Fidesz választókerületi elnök és parlamenti képviselő házi fogorvosa. Mostanában jól megy a fogorvosoknak a Fideszben. Szebeni Erzsébet 3 trafikot nyithat. Ő jelenleg egy pálinka szaküzletet működtet Cegléden.

Citrom-díj:
Csalás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.04. 17:03

Most ismét itt a szezonja a falopásoknak, de e mellett mindenféle trükkös módszerrel próbálkoznak a kistérségben a bűnözők. Olvasónk arra figyelmeztet, hogy egy gyanús narancssárga Ford Tranzit járja a környéket, és attól sem riadnak vissza, hogy valahogyan bejussanak magánterületekre. 

Közbiztonság:
Csalás   
 0 Hozzászólás    

tyb - 2012.01.27. 22:14

 

 

 

Mit együnk, mit igyunk, hogy egészségesek legyünk? Megmondják a reklámok. Legalábbis hisszük ezt. Nos, itt a - mindenki annyit hisz el belőle amennyit akar - cáfolat... Nagyon érdemes elolvasni! 

Citrom-díj:
   
Csalás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.12. 15:32

Az itt látható kis gondolatébresztőt kedves Olvasónk küldte el szerkesztőségünk címére! Ha nagyban néznéd, kattints a címre!

Gazdaság:
Csalás   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok