Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Csalás"
<< Előző12

veroniq - 2011.12.13. 11:59

Az itt olvasható fertelmet pár perccel ezelőtt kaptam meg e- mail címemre! Sőt, a MiAbonyunk címére. Mélységesen fel vagyok háborodva és innen üzenem, hogy nézzenek mást hülyének. Egyben felhívom szíves figyelmüket, hogy erre és ilyen tartalmú levelekre véletlenül se válaszoljanak, mert vissza akarnak élni személyes adataikkal! Íme a tört magyarsággal íródott rettenet!

Közbiztonság:
Csalás   
 0 Hozzászólás    

tyb - 2011.11.18. 14:47

Trükkös lopás. Ez jut eszembe hétről hétre, amikor a postaládámba dobott prospektusok, buszos kirándulással és ebéddel egybekötött termékbemutatóra invitálnak, egy ezresért. Ráadásul, még nemre szabott ajándékot is kapok, ha az utazás mellett döntök. Ez túl szép és helyből deficites ajánlatnak tűnik a szervező cég részéről - gondolom magamban -, de hajt a kíváncsiság, ezért utána járok a dolgoknak.

Különvélemény:
Csalás   
 7 Hozzászólás    

tyb - 2011.09.23. 15:57

Meghökkentő, hogy napjainkban is él még ez a mesterség? Nos, aki ma délután az Újszászi és a Honvéd út környékén járt, az találkozhatott e mesterség ifjú képviselőivel, igaz már modernebb eszközök birtokában mint elődjeiké volt. Egy sötétkék, OPEL Astra kombi három utasa végezte ezt a mai tapasztalataink alapján korántsem  becsületteljes tevékenységet, pontosabban a piackutatást a "szolgáltatáshoz". Bádogcsatornák a csomagtartóban és két "jómadár" házakhoz becsöngetve próbálta a mesterlevelet nyilván nélkülöző szaktudását pénzzé tenni. Mint arról már korábban többször is értesültünk, ilyen és hasonló "szolgáltatások" leple alatt igyekeznek a gátlástalan, de motorizált vidéki bűnözők megkárosítani egyedülálló, tájékozatlan és főként idős embereket.

Közbiztonság:
Csalás   
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.08. 21:52

Olvasónk arról értesítette lapunkat, hogy csaló nagykalapos oláh cigányok járják a várost és magányos idős embereket szednek rá. Nekik azt ígérik, hogy a régi ereszcsatornát lecserélik műanyagra, mindösszesen tízezer forintért. Ne higgyenek nekik! Ez csalás! Amikor egy abonyi idős hölgy ebbe az üzletbe belement, rendőrt kellett hívni…. Ugyanis, menet közben kiderült, hogy nem az egész házon cserélnek ennyiért csatornát a gyanús elemek, hanem métere kerül ennyibe a mutatványnak. ( Képünk csak illusztráció! )

 

Lapunk úgy tudja, hogy az Abonyi Lajos úton az egyik háznál az egész házon kicserélték a csatornát és ötszázezer forintot követeltek volna a „ munkások „…. Az elkövetőket keresi a rendőrség. Az biztos, hogy egy angol rendszámú gépjárművel járják a várost! Kifejezetten csak egyedülálló idős emberekhez csengetnek be és fennáll a gyanúja annak is, hogy segítőik, figyelőik is vannak.

Közbiztonság:
Abony   
Csalás   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.05. 20:27

 Egy nagy magyar bank közösségi oldalán indított kampányával pukkadt a lufi és derült fény azokra a lájk-manipuláló csoportokra, akik a közösségi oldalakon, amúgy a promóciós szabályoknak megfelelően indított nyereményjátékokat elcsalják, a fődíjakat megnyerik és egymás közt kisorsolják - hívta fel a marketing szakma figyelmét a Marketinghir.hu hírportál.  "Egy ilyen zárt kört néhány leleményes magánszemély hív életre és 1-2 hét alatt akár több ezresre is tudnak duzzasztani egy közösségi csoportot.

Citrom-díj:
Csalás   
Facebook   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok