Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "FIDESZ"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2015.05.02. 20:03

Olvasáshoz, nagyításhoz kattintson a címre!

 

Politika:
FIDESZ   
 2 Hozzászólás    

admin - 2015.04.07. 14:40

 

 Jelentősen emelkedhetne az 1500 lakosnál kisebb és az 5-10 ezer fő közötti települések polgármestereinek fizetése egy törvénymódosító indítványnak köszönhetően. A Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének elnöke szerint a javaslat létező problémát orvosolna, de rosszul, írja a vg.hu.

 

 Átszabná a kistelepülések polgármestereinek bérezési rendszerét egy fideszes módosító indítvány: Boldog István nemrég beadott javaslata szerint az 500 fő alatti települések vezetői a helyettes államtitkárok alapilletményének nem a 20, hanem a 30 százalékát kapnák, 501 és 1500 lakos között pedig 40-ről 50 százalékra emelkedne a bér. A tízezer fő alatti települések esetében megkülönböztetnék az 1501 és 5000 lakosú, valamint az efölötti kategóriát – utóbbiban 5 százalék emelést javasolva.

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.11. 16:07

Veress Áron a Keleti pályaudvaron próbált valutát váltani. A lakásán közel 30 ezer eurónyi hamis pénzt találtak.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya pénzhamisítás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást Veress Áron Sebestyén budapesti lakos ellen. Az Index szerdán úgy értesült, hogy Veress Áronról, a Fidesz ifjúsági tagozatának elnökéről van szó.

Ezt az MNO-nak több forrás is megerősítette.

A Police.hu-n található közlemény szerint Veress megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2015. február 4-én a keleti pályaudvaron odament egy férfihoz és eurót akart váltani forintra. Átadott a férfinak egy 100 eurós bankjegyet, amelyről a sértett megállapította, hogy hamis. Ezt azonnal jelezte a pályaudvaron szolgálatot teljesítő rendőröknek, akik elől Veress Áron el akart menekülni.

Közbiztonság:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.01.26. 14:29 (MTI) - A szocialisták kormányzásával szemben ma minden segítséget megkapnak a rászorulók, nemcsak a téli fűtéshez, hanem a szociális étkeztetéshez is - reagált a Fidesz-frakció sajtóirodája arra, hogy az MSZP hétfőn ismét kezdeményezte a fagyhalál elleni alap létrehozását.

    A kormánypárti képviselőcsoport az MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte: a rezsicsökkentésnek köszönhetően átlagosan 25 százalékkal kerül kevesebbe a fűtés, mint korábban, a legrászorultabbakat pedig ingyenes tűzifával és szénnel segítik több mint kétezer kistelepülésen.

Közélet:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.17. 18:45

Az abonyi Fidesz- KDNP szervezet a Murvainé Kovács Rita üggyel kapcsolatban folyamatosan élt kifogással a Választási Bizottságnál, végül minden keresetüket elutasította a Nemzeti Választási Bizottság. 

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.17. 13:12

 

 

 

Tisztelt Lőrinczy Veronika!

2014. november végén javaslat érkezett az Országos Választmány elnökségéhez az abonyi szervezet feloszlatására. Az Országos Választmány elnöksége az alapszabály értelmében legkésőbb a beérkezés után soron következő második ülésen dönt. A döntésig részletes információt nem áll módunkban adni, az eljárás végeztével a sajtót értesíteni fogjuk.

Politika:
FIDESZ   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.11. 09:59

Október és november között 35-ről 30 százalékra apadt a Fidesz tábora, és az elmúlt hetekben is folytatódott ez a tendencia, további 5 százalékponttal csökkent a támogatók aránya, így most a választókorúak 25 százaléka áll a kormánypárt mögött - derült ki az Ipsos közvélemény-kutató elemzéséből.

Az ellenzéki pártok közül a Jobbik pozíciói erősödtek, legutóbb 12 százaléknyi szavazóra számíthattak, most 14 százalékra. Az MSZP a harmadik legerősebb párt, az előző havival azonos, 11 százalékot kitevő támogatói körrel. Az LMP és a DK ugyanannyi választót, 3-3 százalékot vonz - az előbbi egy kicsivel kevesebbet, az utóbbi valamivel többet, mint egy hónapja. Az Együtt 1 százalékon áll, a többi politikai erő tábora tizedekben mérhető.

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.28. 16:51

 

Újra összegyűlnek este az internetadó ellen demonstrálók a fővárosban, miután a kormány nem vonta vissza a tervezett adót, de támogatja, hogy maximálják annak felső határát. A Nemzetgazdasági Minisztérium szerint egyébként nincs is semmiféle internetadó, a távközlési adó kiterjesztéséről van szó. Nevezzük bárminek, kérdés, hogy meddig fodrozódhatnak azok az indulathullámok, amelyeket a tervezett intézkedés keltett.

Közélet:
FIDESZ   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.26. 17:44

Orbán találta ki az internetadót, és a rendőrök béremelésére szánja a bevételt. Ha ez így van, akkor ez sajnos ördögi terv, hiszen a tüntetők ellena  rendőröket vezénylik ki.... - Miniszterelnökségi forrásból úgy értesültünk, hogy az internetezés megadóztatása a kormányfő ötlete volt, ebből szeretné ugyanis Orbán Viktor fedezni a rendvédelmi szervek és a katonák jelentős béremelését. A Nemzetgazdasági Minisztériumban most vadul számolnak, hogy mi férhet bele. Orbán mindenesetre harminc százalékos emelést szeretne, amit az internetadónak kellene fedeznie.

Közélet:
FIDESZ   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.25. 20:35

Már semmi tétje nincs, hogy ezt a két képet megosszam Önökkel, hiszen vége a kampánynak, és a két érintett képviselő jelölt asszony nem jutott be a testületbe, mégis fontosnak érzem. Már csak a mentalitás miatt is. A képek a választás előtt nem sokkal készültek. Kállai Erika független jelölt plakátjai még egyik este a helyén voltak, aztán ide kerültek, helyére Murvainé Kovács Rita érettségi hamisítási botrányba került képviselő jelölt képei kerültek fel az éjszaka folyamán. A helyi Fidesz- KDNP nem aludt, Duracell módjára éjszakánként plakátoltak. Ők győztek, mozgósítottak. Nem kicsit, nagyon. A kormánypárti szövetség mellett minden megvolt, pénz, egységbe forrt rendszer, mozgósítható, zsinóron berángatható szavazóbázis. Így győztek ők szinte minden körzetben.

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok