Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Jászkarajenő"
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.06.14. 10:59


Jászkarajenőn heteken belül birtokba vehetik a sportolók a megújult Sportházat, melyet pályázatos támogatással, a közmunka program keretében újítanak fel. Gondoltak a vendégekre is, mert nem csak a főépület újul meg, melyben újjávarázsolják az öltözőket és vizes blokkokat, hanem egy külön illemhely rész is kialakításra került a sport- és egyéb események látogatói számára.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.08. 19:30

Jászkarajenő határában, a vándort szívet, lelket gyönyörködtető kép fogadja. A homokon üde zöld facsemeték és konyhakerti növények díszelegnek. Locsolják is őket szépen, gondos asszony- és férfikezek serénykednek. Magukénak érzik a területet, derült ki szavaikból, mosolyogva dédelgetik a növényeket. Pedig bármilyen hihetetlen, ez nem más, mint a helyi közmunka program egyik fontos területe. Egy frissen telepített gyümölcsös, no meg a rengeteg zöldség, melyek jó helyre kerülnek, hiszen a helyi önkormányzati konyhára szállítják be őket, hogy aztán a gyerekek tányérkáira kerüljenek.

Közélet:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.05. 13:28

Antalné Petrovics Erika, a jászkarajenői Gróf Széchenyi István Általános Iskola igazgatója boldogan számolt be arról, hogy a közelmúltban Öregdiák találkozót szerveztek az intézményben, ahová összesen 180 volt tanuló érkezett. Nagyon megható jeleneteknek lehettek tanúi a résztvevők, hiszen, szinte az egész sportcsarnok egy nagy- nagy ölelés volt, amikor a diákok sok- sok év után viszontlátták egymást. A legidősebb, 90 éves résztvevő Svédországból érkezett.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.04. 22:43

Május 7-én történt az eset, melyről hivatalos közleményt kapott lapunk szerkesztősége. Ezt tettük közzé, és ugyanezt publikálta az országos sajtó, így többek közt nagy TV csatornák is. Akkor arról szóltak a hírek, hogy U. Attila karddal érkezett egy jászkarajenői házba, ahol V. Lajos megszurkálta. Ez utóbbi egészen biztos, hogy igaz, mert U. Attilát egy szabályos disznóölő késsel szurkálták meg, összesen hét helyen. Azt meséli, hogy a mellkasát, vállát, karját és hasát érték a szúrások. Mindez azonban elmondása szerint egyáltalán nem azért történt, mert karddal berontott más házába, hanem azért, mert odacsalták egy karai házhoz, ahol rárontottak és szurkálták, ahol érték. Mivel a „ család „ rákente a balhét, és az előzetes vallomások szerint kardozni akart, ő súlyosabb büntetést kapott, mint V. Lajos.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.15. 10:23

Egész Jászkarajenő nagyon szurkol, és várja már a vasárnapi programot a TV-ben. Ekkor Jászkarajenő, Bócsa, Herend, Kiskunhalas, Szerencs és Bükkábrány csapata mérkőzik meg egymással. A program május 18-án, vasárnap 8.40-kor a TV2 képernyőjén látható majd a döntőbe jutásért. Fotó: szilvassyphoto.hu.

Ha tehetik, nézzék meg őket Önök is! A vetélkedő címe: Nagy Vagy! Részletek a facebook-on képekkel még IDE kattintva

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.12. 13:38

A kis alföldi településen május 3-án rendezték meg az úgynevezett Jász napot, melyre a magyarországi jász települések képviselői immár hagyományosan érkeztek. A rendezvényt a Jászok kapitánya is személyes jelenlétével tisztelte meg. Egész napos rendezvényfolyammal vártak kicsiket és nagyokat a jászok. Most egy képgaléria segítségével megpróbálok egy kis jász hangulatot varázsolni az Önök otthonába is.

Képgaléria ITT, foró: LŐVE

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.11. 17:20

A ceglédi rendőrök mindkét gyanúsítottat őrizetbe vették.  A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytat V. Lajos 24 éves jászkarajenői lakos ellen testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 24 éves férfi lakásánál 2014. május 7-én 18 óra körüli időben megjelent U. Attila 28 éves jászkarajenői lakos, aki egy karddal a kezében bement a házba és azzal fenyegette meg V. Lajost, hogy levágja a fejét.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.06. 15:49

Május 4-én ünnepelte fennállásának 150. évfordulóját a Jászkarajenői Katolikus Egyházközség, ahol Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök celebrált misét. Lapunk korábban már beszámolt az eseményről, most a karai csodálatos templomot mutatjuk meg Önöknek részletesebben, képekben is. Ha arra járnak, feltétlenül kérjék el a kulcsot, és tekintsék meg a gyönyörű, párját ritkító épületet, és az egyháztörténeti kiállítást. Képgaléria a templombelsőről IDE kattintva

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.04. 22:39

Május első szombatján tartották a településen a jászok találkozóját, melyet immáron hatodik alkalommal rendeztek meg. Az ország számos jász településre részt vett az ünnepi alkalmon és színes programokkal várták egész nap a vendégeket. A jászok kapitánya méltatta a karai templom szépségét és azt a töretlen kezdeményezést, mellyel a jászok az együvé tartozás érzését élhetik át a rendezvénynek köszönhetően. Május 4-én nagy napra virradt a kis alföldi település, Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök celebrált misét a helyi katolikus templomban abból az alkalomból, hogy a Jászkarajenői Katolikus Egyházközség 150 éves.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.03. 17:21

A közelmúltban beszámoltunk arról, hogy a nagykőrösi Katolikus Temetőben olyan állapotok uralkodnak, melyek akár a kegyeletsértés fogalmát is kimeríthetik. Elvadult növényzet, rossz helyen lévő hatalmas szemétkupacok, ijesztően elhanyagolt sírok a létesítmény nagy részén. Nem így van ez Jászkarajenőn. Itt valódi sírkertben járunk, szépen gondozott, a fűszálakat, mintha megfésülték volna. A szemét a „ helyén „ van, azaz a tartóban. A sírok, még a nagyon idősek is, ápoltak, gondozottak. Nem csak a hozzátartozók ápolják őseik emlékét méltón, hanem a fenntartó is mindent megtesz annak érdekében, hogy az ide kilátogatók méltó kegyelettel emlékezzenek meg szeretteikről, adózzanak az ősök emléke előtt. Képgaléria IDE kattintva

Közélet:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok