Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Jászkarajenő"
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.01.11. 14:31

Olvasónk egy valóban fontos és húsba vágó, pénztárcát kiürítő témát feszeget levelében, melyet most köszönettel teszek közzé teljes terjedelmében:  Tisztelt, kedves Veronika! Elnézést, amiért zavarom,van némi tanácstalanságom az élet egy bizonyos területén, ez ügyben bátorkodom -merészkedem zavarni. Vidéki pali vagyok,karai, sportolok- triatlonozom- s ehhez úsznom is kell valahol. A lehetőségek elégé mostohán szűkösek, Szolnok és Tiszakécske, amit el tudok érni, télen, nyáron. Az élő vagy a holt Tisza, is létezik nyáron, ezzel nincs is gond, viszont a két uszoda belépői borsosak, abban a tekintetben, hogy csak 1,5-2,5 óra idő tartamot veszek igénybe. Nincs úszójegy egyik helyen sem, meg kell venni az egész napos belépőt. 10 alkalmas bérletet szoktam venni, mert ez gazdaságosabb a munkám miatt. Minden héten más időpontban edzek, heti két alkalommal, és hát átlag alatti fizetéshez ez bizony nem árbarát rendszer, valahol ez erőfölény alkalmazás szerintem. Egyik helyre sincs semmi, de semmilyen zokszavam sem, sőt!

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.08. 13:35

Pár napja több, a környező utak mentén álló keresztet mutattam be Önöknek, most következzék egy kis folytatás. Kőröstetétlen és Jászkarajenő közt található ez az 1923-ban állított kereszt, melyen a felirat a következő: „ Legyen meg Uram a Te akaratod, ki megengedted, hogy változatlan szeretettel őrizzük alázatos szívű jó fiad Lipthay Artúr emlékét. 1923. „

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.06. 12:11

Szeretem Jászkarajenő egyik ékességét, a Csonka Márton tanösvényt, mint ahogyan képeink mutatják, ilyenkor is gyönyörű. A kicsit sétálni, a téli tavaszban levegőzni, kikapcsolódni vágyók szíves figyelmébe ajánlom sok szeretettel. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.19. 13:53

A közelmúltban lapunk beszámolt róla, hogy Kőröstetétlenen új ügysegédi szolgáltatással bővült a Ceglédi Járási Hivatal feladatköre. „A változással sikerült kényelmesebbé és egyszerűbbé tenni az itt élők állammal kapcsolatos ügyintézését” – hangsúlyozta a szolgáltatás elindulása kapcsán Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott. Többletköltség ráfordítása nélkül, csupán logisztikai átszervezéssel sikerült a kőröstetétleni lakosok ügyintézését egyszerűbbé tenni, hiszen mostantól minden pénteken a polgármesteri hivatal épületében ügysegéd várja a településen élőket. Olvasónk kérdésének jártam utána, mert szerette volna tudni, hogy ki is lett az ügysegéd.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.19. 13:15

Három település közös álma valósult meg, Jászkarajenő, Törtel és Kőröstetétlen községek önkormányzatai egy Dacia Duster terepjárót vásároltak közösen a rendőrség munkájának hatékonyabbá tétele érdekében. A gépjárművet egy, a rendőrség és az önkormányzatok közti megállapodás értelmében csakis a három település illetékességi területén használhatják a rendőrség munkatársai. A Dacia Dustert december 19-én ünnepélyes kerekek között adták át a Jászkarajanői Rendőrőrs részére, az eseményt személyes jelenlétével tisztelte meg a Pest Megyei Rendőr- főkapitányság vezetője, dr. Mihály István dandártábornok is. Továbbá a három település polgármesterein kívül jelen volt a Ceglédi Járási Ügyészség vezetője, Dr. Göblyös Péter és természetesen Weigel Harri főhadnagy, a Jászkarajenői Rendőrőrs parancsnoka is, akinek hivatalosan is átadták a terepjáró kulcsait. Még több kép IDE kattintva

Közbiztonság:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.05. 12:11

Mottó: Nem nyafogni kell a városházán, hanem érdemben, összefogva segíteni a rendőrség munkáját! A sült galamb nem repül be senkinek a szájába!
A címben olvashatóról szavazott három település képviselő testülete, vélhetően a szándéknyilatkozatot már mindannyian aláírták. A téma gesztora Jászkarajenő, Palya István polgármestert bízta meg Törtel és Kőröstetétlen az ügyintézéssel. A törteli képviselő testület ülésén egyébként felmerült az a kérdés, hogy esetleg más típust, így Lada Nívát is lehetne választani, végül lapinformációink szerint mindenki marad az eredeti elképzelésnél és Dacia Dustert vásárolnak.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.18. 15:45

A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytat nyomozást garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Cs. Máté 26 éves jászkarajenői lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján, Cs. Máté 2013. április 24-én az éjszakai órákban Jászkarajenő, Fő utcán letörte egy kiültetett gömbakácfának a tetejét.

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.11. 13:01

Egy hónap alatt kettő egyéb lopás és szintén kettő tulajdon elleni szabálysértés történt Törtelen. Ezek harminc nappal késleltetett adatok és az úgynevezett bűnügyi ponttérkép tartalmazza ezeket. Jászkarajenőn hét darab egyéb lopás történt és egy tulajdon elleni szabálysértés. Egy garázdaság, rendbontás volt még külterületi részen 10.03-án. Kőröstetétlenen a vizsgált egy hónap alatt egyetlen egy garázdaság, rendbontás történt.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.04. 18:49

Csak halkan kérdezem meg: Abonyban mikor lesz végre valami ilyesmi? - Jászkarajenő gesztorságával terepjárót kapnak a rendőrök - Az összefogás szép példája volt, amikor Újszilváson civil adakozásból új járőrautót kaptak az ottani rendőrség munkatársai. Most újabb fejezet kezdődik kistérségünkben, mert Jászkarajenő gesztorságával a helyi rendőrőrs munkatársai a közeljövőben egy terepjárót kapnak annak érdekében, hogy a bűnözőket a tanyás külterületi részeken is könnyebben tudják üldözni.

Közbiztonság:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.24. 14:52

 

A magyar élelmiszer újjászületésének ünnepe- A mai ünnep túlmutat önmagán; a magyar élelmiszeripar újjászületésének az ünnepe is. A száraztésztagyártás azon kevés élelmiszeripari ágazat közé tartozik hazánkban, ahol a gyárak kizárólag magyar tulajdonban, magyar kézben vannak – mondta Fazekas Sándor Jászkarajenőn. 

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok