Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Jászkarajenő"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2015.08.07. 10:27

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.08.03. 14:53

 

A. Gábor 74 éves jászkarajenői lakos ellen indult eljárás szeméremsértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A. Gábor 2015. július 20-án a reggeli órákban – a rendelkezésre álló adatok szerint - a szomszédjának portáját elválasztó drótkerítés mellé állt, ahol nemi szervét elővette és a sértett felé mutogatta, közben obszcén kifejezésekkel illette. A sértett elmondása szerint ezt megelőzően már több alkalommal is mutogatta felé nemi szervét a gyanúsított.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.21. 18:49

 

(MTI) - Vádat emelt többrendbeli, bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett lopás bűntette miatt a Kunszentmiklósi Járási Ügyészség három férfi ellen, akik másfél hónap alatt 42 lopást kíséreltek meg, illetve követtek el Bács-Kiskun és Pest megyében - közölte a Bács-Kiskun megyei főügyész kedden az MTI-vel.

    Nánási László tájékoztatása szerint egy 33 éves turai férfi 2014 novemberében beszélte meg 24 éves társával, hogy betörésekből próbálnak meg rendszeres haszonra szert tenni. Megegyeztek abban is, hogy az idősebb férfi választja ki a helyszíneket, és azt is, hogy mit lopjanak el, míg a fiatalabb őrszemként segíti a bűncselekmények végrehajtását.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.06.17. 16:28

Programok:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.06.16. 19:23

Programok:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.06.11. 07:37

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola - Kedves Olvasónk Jászkarajenőn  készítette ezt a képet úgy látszik, hogy ott sem mindenki van tisztában a parkolási szabályokkal.

 

„ Három autó látható a képen csak a bal oldali autó parkol helyesen.
Ez a keresztbe parkolás mindennapos dolog egyes autósok részéről.”
 

Közélet:
Parkolás   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.04.27. 19:51

 

 A ceglédi rendőrök garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki egy jászkarajenői férfit.

 


A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Imre 31 éves jászkarajenői lakos ellen.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. április 23-án 21 óra körüli időben megjelent egy jászkarajenői családi háznál, ahol szóváltásba keveredett az ott lakó családdal, melynek során megöléssel fenyegette őket. A vita során a 31 éves férfi a nála lévő kaszával átszúrta a családi ház egyik ablakán a leeresztett redőnyt, mely ennek következtében megrongálódott, az ablak üvege pedig kitört.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.21. 11:16

A ceglédi rendőrök a bűncselekmény elkövetésének másnapján elfogták azt a két férfit, akik a gyanú szerint eltulajdonították egy idős asszony táskáját Jászkarajenőn. A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat kifosztás bűntett, okirattal visszaélés vétség és készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Christopher 19 éves jászkarajenői lakos, valamint 15 éves társa ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 19 éves férfi és fiatalkorú társa 2014. december 17-én 19 óra körüli időben Jászkarajenő egyik utcájában követték az éppen hazafelé tartó idős asszonyt.

Közbiztonság:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.20. 11:36

A Ceglédi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a férfit, aki egy asszonyt rabolt ki Jászkarajenőn. Az ügy gyanúsítottja 2014. november 15-én este hat óra körül Jászkarajenőn a Rákóczi utcán kerékpározott. Előtte gyalogolt egy bevásárlásból hazafelé tartó asszony, kezében füles vászonszatyrot tartott, melyben a boltban vásárolt dolgok mellett pénztárcája, pénze, iratai voltak. Amikor a férfi utolérte az asszonyt, megragadta a sértett kezében tartott táskát, el
akarta venni, de az asszony a táska fülét szorította, még akkor is, amikor a férfi térdre rántotta őt.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.17. 19:05

Lapinformációink szerint a hét végén egyik délután a Rákóczi úton egy kerékpározó idősebb hölgyet megtámadott egy rabló, aki a helyi lakos táskáját, pénzét elvette. Nem sokáig örvendezhetett a helyi huszonéves férfi a zsákmánynak, mert a jászkarajenői rendőrőrs munkatársai elfogták az elkövetőt, akit el is szállítottak a településről. Úgy tudjuk, hogy az alkohol hiánya szerepet játszott abban, hogy a tettes elkövette a rablást, pénzre volt szüksége.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok