Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Egészségünk
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

 

Az abonyi Vásártér " lakói " szemmel láthatóan gyönyörűen karban vannak tartva. Boldogan pózoltak nekem, kíváncsian ismerkedtek a fényképezőgépem lencséjével, és velem. Kissé félelmetesek voltak méretük miatt, de a jámbor jószágok szinte mosolyogva fogadták azt, hogy ma sztárok lesznek. Megmutatom Önöknek, milyen szépek. Úgy tudom, hamarosan tejecske is kapható lesz! A fejleményekről beszámolunk Önöknek. Az biztos: Egyre többen vannak, és a legelő remek! LŐVE

Egészségünk:
Abony   

 

Azt eddig is tudtuk, hogy a kóla rengeteg cukrot tartalmaz, és vannak nemkívánatos hatásai is. Most a Daily Mail egy grafikán mutatja be, hogy egy órán át milyen változásokat okozhat az üdítő a szervezetedben.

Grafika: mi történik azután, hogy megiszol egy colát?

 

Egészségünk:
Abony   

veroniq - 2015.07.31. 12:22

 

Az osztály a daganatos betegek szűrésén, kezelésén kívül a kardiológiai, a máj- és vese-, valamint pajzsmirigybetegek gyógyulását is segíti. A tervek szerint már nyár végén fogadnak betegeket a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet új, nukleárismedicina-osztályán – közölte a kórház megbízott igazgatója.

Egészségünk:
Szolnok   

 

A XIX. század egyik legfontosabb környezeti problémája a globális klímaváltozás. Az utóbbi 25 évben a Föld felszínének átlaghőmérséklete 0,4 ºC-kal emelkedett. Hazánk éghajlatára nézve a változás drámai mértékű. Az új évezred első évtizedében - a 2005-ös év kivételével - mindegyik év átlaghőmérséklete meghaladta az átlagot (az 1971-2000-es normál értéket), a 2012-es nyár pedig az elmúlt 112 év második legmelegebb nyara volt.

Egészségünk:

veroniq - 2015.07.05. 14:04

Rovatunk támogatója a SPÁTEN Italdiszont.- A címben feltett kérdés nem az alkoholtartalmú italokra vontakozik, annál inkább a megfelelő folyadékbevitelre. Miért is fontos a megfelelő mennyiségű és minőségű rendszeres, tudatos folyadékfogyasztás a munkahelyen is? Mert: a felnőtt emberi szervezet 60%-a víz, amelyből már 1-2%-os veszteség olyan tüneteket okozhat, mint a fejfájás, a fáradtság vagy az állóképesség csökkenése,

Egészségünk:

 

Másodfokú hőségriasztást rendelt el az országos tisztifőorvos csütörtök déltől hétfő éjfélig - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) az MTI-vel.

    A tájékoztatás szerint az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a következő napokban egyre melegebb léghullámok érkeznek Magyarország fölé, az előrejelzés szerint várhatóan vasárnap lesz a legmelegebb, akkor 25 és 28 Celsius-fok közötti középhőmérséklet valószínű, de a nagyobb városokban még ennél is melegebb lehet. A kánikulában csak helyenként hozhat enyhülést egy-egy kisebb zápor, zivatar.

Egészségünk:
Nyár   
Kánikula   

 

(MTI) - A parlagfű elleni védekezést még a virágzás előtt el kell kezdeni, ezért a Földművelésügyi Minisztérium (FM) felhívja a földhasználók, földtulajdonosok figyelmét, hogy tegyenek eleget jogszabályban foglalt kötelezettségüknek, ellenőrizzék és tegyék rendbe területeiket.

 

    A tárca keddi felhívásában arra is figyelmeztet, hogy a védekezési kötelezettség elmulasztását az illetékes hatóság 15 ezer és 5 millió forint közötti növényvédelmi bírsággal sújthatja.

Egészségünk:
Abony   

admin - 2015.04.13. 12:21

 

Kép forrás:  http://info.szolnok.hu

 

 

(MTI) - Négy településen kifogásolható a levegő minősége: Egerben, Szolnokon és Szegeden volt kifogásolt a levegő-egészségügyi helyzet az ózon miatt, Nyíregyházán viszont a szállópor-terhelés (PM10) haladta meg az egészségügyi határértéket - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) az Országos Környezetegészségügyi Intézet mérései alapján hétfőn az MTI-vel.

 

 Az ÁNTSZ azt javasolja, hogy az érintett térségekben a keringési, légzőszervi betegségben szenvedők, főleg az időskorúak, a légszennyezettségre érzékeny emberek és a kisgyermekek a délutáni órákban minél kevesebbet tartózkodjanak a szabadban.

Egészségünk:
Szolnok   

Gyakorlatilag ezt mondták ki az abonyi lakosok, no meg persze főként az anyukák és a gyerekek, amikor a kisváros köztiszteletben álló gyermekorvosa rengeteg elismert nagyvárosi szakembert megelőzve végzett a harmadik helyen a közönségszavazáson az Astellas díj, Év Orvosa pályázaton. Dr. Homoki Ildikónak szeretettel gratulálunk mindehhez, és öröm számunkra, hogy figyelemfelkeltő cikkünkkel, megosztásainkkal a MiAbonyunk is hozzájárulhatott ahhoz, hogy ildikó minél több szavazatot kapjon. Megérdemelten! Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is kívánunk a DOKTORNŐNEK további kitartó munkát, jó egészséget, igazi szeretettel! 

Egészségünk:
Abony   

 

 (MTI) - Súlyos szemkárosodást, akár vakságot is okozhat, ha valaki szabad szemmel nézi a Napot - figyelmeztet az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatala a pénteki napfogyatkozást megelőzően.

    A szakemberek hangsúlyozzák, hogy a napszemüveg, a filmszalag, a fényképészeti szűrő, a polárszűrő, a kompaktlemez (CD) és a kormozott üveg sem nyújt megfelelő védelmet, illetve távcsövön, látcsövön vagy fényképezőgépen keresztül is kockázatos figyelni a pénteki csillagászati jelenséget. Az Országos Frédéric Joliot-Curie Sugárbiológiai és Sugáregészségügyi Kutató Intézet tanácsa szerint a napfogyatkozás megfigyelésének legbiztonságosabb módja a Nap kivetített képének közvetett nézése.

Egészségünk:
ÁNTSZ   
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok