Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kutya"
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.10.25. 18:13

Programok:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.25. 08:32

Hétfőn reggel elszökött a Csontos Patika környékéről, de már bárhol lehet azóta, egy foxi fiú. Sajnos fotó nincs róla, a kép hasonló foxiról készült. Vasárnap volt fürdetve, még minden bizonnyal selymes a szőre. A fején világosbarna,a fenekén feket folt, de nagyobb részt fehér a kutyus. Egy idős hölgy nagyon várja haza kis kedvencét. Kérjük ha valaki befogadta, tud a hollétéről.esetleg találkozik vele az utcán, akkor fogja meg és hívja a következő számot: 06-70/517-1026
Köszönjük!

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.17. 12:51

Négyéves gyönyörű, zsemleszínű fajta tiszta labrador szuka kutyusnak időhiány miatt új gazdit keresünk! Az eb rendkívül gyermekbarát, rengeteg játékra, foglalkozásra, szeretetre vágyik! Ha valaki szeretne egy ilyen családi kedvencet befogadni, kérem hívja a következő számot: 70/3677-866 A kutyus ingyen elvihető, amennyiben jó helyre kerül! Képünk csak illusztráció, de ő is ilyen!

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.16. 18:29

Kutyás cikkeink támogatója a kutyák kedvenc eledelét gyártó PURINA, vagyis Medveckziné Tóth Edit PURINA takarmány Kisáruháza- Egyik kedves ismerősöm kétségbeesve kért segítséget, mert házi kedvence eltűnt. A szomszéd néni látta, ahogyan elcsalja a meseszép, ötéves, fiú, Süti nevű labradort. Sajnos nem szólt rá a tolvajra. A kapu csak résnyire maradt nyitva, az Abonyi Lajos úton, nappal, nagyon forgalmas helyen, az iskolával szemben, ám a gyanútlan kutyus mégis kiszökött. Így szokta, akárcsak az enyém. Szaglászik egyet, majd visszamegy. De erre nem számított, hogy majd jön valaki és elrabolja őt. A labradorok remek kutyák, mentenek, védenek és vakvezetőnek is kiképzik őket. Sokat is érnek, különösen, ha fajta tiszták…. A minek is ilyen, pontosan, csak egy éves, ő is zsemleszínű, a házi kedvenc, hiába rosszalkodik… Ezért is Rosszcsont a neve.

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.15. 14:40

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza- Kiskutyák ingyen elvihetők, palotapicsi és tacskó keverékek. ( Tibi-csoki, Vanillia )
Telefonszám: 30-460-2428 

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.15. 14:06

Az abonyi önkormányzati hivatal meglehetősen érdekes, de bizonyára törvényes módját választotta annak, hogy az ebeket összeírják. A mai hirdetési újságba beletettek egy kötelezően kitöltendő kérdőívet, melyet ha valaki nem juttat vissza záros határidőn belül, akkor bizony mindenféle bírsággal sújtható. 

Állatvilág:
Kutya   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.10. 19:30

Rovatunkat Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza támogajta.- Több olvasónk is jelezte, hogy egy édes, de eléggé megviselt kutyus van a Penny parkolóban, ott csövezik szegényke.....  Egyikük írja nekem: Szia! Egy szép, nyakörves boxer féle kutya várja gazdiját a Pennynél. Etetik az emberek, de biztos gazdis. Legyszi tedd fel hogy hazatalaljon. Én most megteszem! 

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.04. 19:46

Szerda este megszökött 4 éves labrador keverék szuka kutyánk, aki Dotti névre hallgat. Mivel tüzel, az ösztönei vezetik és nem tudjuk az éj leple alatt mennyire messzire juthatott, egyáltalán haza talál-e. A környező utcákban és területeken már kerestük, de nem találtuk és kérdezősködésünkre senki nem is látta. 
Középtermetű, rövid szőrű, világos színű, barna színű nyakörvet viselt. A kutyust menhelyről fogadtuk örökbe még kölyök korában, nagyon hűséges, barátságos. Két kisfink és mi is nagyon várjuk haza.

Állatvilág:
Kutya   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.01. 17:39

Rovatunkat Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza támogatja! Családi okok, miatt 1 éves fajtiszta kutyusnak szerető, gondoskodó gazdit keresünk. Ingyen elvihető. Csippel, oltással ellátva. Érdeklődni: 06-53-350-024 Nagy Istvánné, Nagykőrös

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.01. 11:17

Rovatunkat Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarány Kisáruháza támogatja! - Német juhász anyától és magyar vizsla apától származó, nagyszerű adottságokkal bíró, kedves, eszes, fürge, jó testfelépítésű, szép küllemű kiskutyák gazdit keresnek. Négy fiú és két lány kutya várja, hogy 2013. október 7. után (ekkor lesznek 7 hetesek) valaki haza vigye őket új otthonukba. A kutyusok féregtelenítve, ingyenesen elvihetők. Érdeklődni lehet a 20/9-134-079-es telefonszámon , vagy írj ide e-mailt: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok