Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kutya"
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.12.27. 11:32

Rovatunk támogatója Medvecz  kiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza- 

Ez a kiskutya már három nap óta a Kécskei út 15. szám környékén tartózkodik, járkál fel-alá, itt éjszakázik stb. De nem tudjuk honnan jöhetett. Adtunk neki enni-inni, meg a pokrócot alá, de hátha hiányzik valakinek, vagy befogadná más..

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.04. 16:55

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza.- A képen látható, mintegy 9 hónapos kan németjuhász gyönyörűséges kutya sürgősen gazdit keres! Kedves, közelben, a Szelei úton lakó ismerősöm szólt, hogy segítsek, mert a " kis " drága nagyon szökős, és sajnos a szomszédoknak is sok borsot tör így az orra alá. Így olyan gazdit keresünk, aki zárt udvaron, szökésmentes helyen tudja tartani őt! Kérem, ha szeretné valaki őt örökbe fogadni, hívjon engem, szólok a gazdinak akkor! 30/9-670-313 - Lőrinczy Veronika

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.02. 18:59

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza.- A képen látható tündéri kutyus a Pingvines oviban várja szerető gazdiját!

Az óvodavezető írja:  " Tegnap reggel óta az óvoda udvarán van egy kicsi (2-3 hónapos) puli-jellegű kutya. Nagyon aranyos, de sajnos nem találtam eddig neki gazdát , itt pedig sokáig nem maradhat. Az én telefonszámomon, vagy az óvodában helyben lehet érdeklődni. Melinda (06-20/264-73-01) "

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.29. 12:41

Olvasónk:

Ma reggel szöktek el együtt az Abonyi Lajos út 29/a alatti címről. Kölyök kutyus még mindkettő, minden oltásuk és chip-jük is megvan, imádják a gyerekeket, főleg a kicsit. Nem veszélyesek egyáltalán az emberekre, de nagyon féltem őket, mert mivel kicsik, játékosak, és nehogy elüsse őket egy autó. Nagyon szeretnénk őket megtalálni, sok utcán végig jártunk már, de eddig nem sok sikerrel sajnos

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.07. 13:52

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmányáruháza.- Jelentem, a szeptember 13-án a huskey Boszi és Rosszcsont, a labrador szerelméből született kiskutyák remekül vannak. Mind a 12! Boszi, a remek anyuka mindet szépen táplálta. Ma nagy nap következett, először kaptak a kutyabébik az anyatejen kívül más csemegét. Olvasóink már az első héten hetet lefoglaltak közülük, nekik is sok szeretettel küldöm ezeket a képeket. A kutyusok a hónap végén reményeink szerint elvihetők lesznek. Aki szeretne belőlük ingyen, írjon nekem: szerkesztoseg@miabonyunk.hu, vagy hívjon:30/9-670-313

Állatvilág:
Kutya   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.22. 06:47

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza

Eltűnt vizslát keresünk, 9 hónapos kan, és Brúnó névre hallgat!

 06 20 26 52 406

Képünk csak illusztráció

Állatvilág:
Kutya   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.20. 10:50

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza.- Boszi, a huskey és Rosszcsont, a labrador szerelméből a képeken látható 12 ( ! ) kiskutya született nálunk szeptember 13-án. Jelentem, jól vannak, szépen cseperednek, Boszi kiváló anyuka. Hamarosan gazdit keresünk nekik, hathetes korukban a gyönyörű csöppségek elvihetők lesznek. Már most érdemes lefoglalni őket, mert az előző " alomban " túljelentkezés miatt nem jutott mindenkinek kutyus. Ingyen elvihetők! Nagyra nőnek, remek házőrzők lesznek, hűségesek, jámborak. Ha szeretnél majd belőlük, telefonálj: 30/9-670-313, vagy írj nekem: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.12. 12:54

 

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza.- A képen látható fajtatiszta vizsla kutyusnak keresünk odaadó gazdit sürgősen! Ez a kutyafajta nagyon igényli a gondoskodást, emberi törődést. Ha szeretnéd őt örökbe fogadni, kérlek írj nekem: szerkesztoseg@miabonyunk.hu Csakis megbízható helyre adja a gazdi a kutyust! A vizsla másfél év körüli, kan.

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.08. 15:38

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA takarmány Kisáruháza.- Butch vagy Bubuka névre hallgat a kutyus. A kutya beteg és kezelésre szorul, és hát nem mellékes, hogy másfél éves kisfiú nagyon várja haza. Chip van benne, de a bátyám nevén van a kutya (angol telefonszámmal). Információkat várunk a 30 / 813 46 50-es telefonszámra. Bárki aki látta, vagy tudja hol van a kutya, akkor hívjon. Köszi

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.16. 21:37

Rovatunkat Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza támogatja.- Emlékeznek még a szomorú, de jól végződött történetre? IDE kattintva elolvashatják, hogy kik is ezek a kiskutyák, és azt is, hogy hogyan mentették ki őket a polgárőrök az abonyi MÁV állomás kinti budijából. 

Állatvilág:
Kutya   
 7 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok