Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Hirdetés"
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.08.23. 12:22

Megtisztelésnek veszem, hogy Dr. Szolga Ferenc fogszakorvos elfogadta felkérésemet és a következő időszakban tanácsaival, hasznos információival áll a lakosság rendelkezésére a MiAbonyunk honlapon keresztül is. Felkerestem rendelőjében, ahol annak ellenére remek hangulat volt, hogy éppen egy paciensnek fogat húzott. 

Egészségünk:
Hirdetés   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.10. 18:52

Ingyenes kóstolási lehetőség Abonyban,

beszélgetés az olíváról, akár házhoz is megyünk!

Rendelj tőlünk! Megéri!

20/289-1615

Egészségünk:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.09. 12:09

Több Olvasónk is jelezte, hogy ebben a kereszteződésben bizony gondok vannak és igazuk is van. Janik András oktató elmondta, hogy a Kőröstetétlen irányából haladók számára kihelyezett tábla bizony hiányzik és ezért egyáltalán nem egyértelmű a kereszteződés. A balról érkezőnek elsőbbségük van, de ez így egyirányú útnak számít sajnos.

Közbiztonság:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.09. 11:45

Honlapajánló: " Alig 50 óra alatt meg lehet tanulni a táplálkozás alapelveit. Nagyjából ennyi idő szükséges az elme-test kapcsolat alapjainak és a terápia konkrét alkalmazásának elsajátításához. Hogy mi hogyan és miért úgy működik egy munkahelyen, és ezt hogyan tudja valaki a saját hasznára megváltoztatni, szintén pár tíz óra alatt megtanulható. "- Folytatás ezen a honlapon, katt ide! Érdekes cikkért katt a címre!

Egészségünk:
INNOVEN   
Hirdetés   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.07. 13:21

Janik András oktatóval egy kerékpáros közlekedésről szóló cikk kapcsán beszélgettem arról, hogy ő hogyan látja a két keréken közlekedőket Abonyban. Megtudtam, hogy számos balesetveszélyt rejt magában az, ahogy útjainkon haladnak. Kiderült, hogy a legnagyobb gondot a hirtelen irányváltoztatás okozza, mert jelzés nélkül gondolnak egyet és lekanyarodnak. „ Szerencsére tanulóink még nem baleseteztek kerékpárosokkal, de eléggé szenvednek tőlük, nagyon el kell húzódni! Egyszerűen kiszámíthatatlanok.

Közbiztonság:
Hirdetés   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.01. 18:43

Rovatunkat a Janik Autósiskola támogatja. Kedves Olvasónk boldogan számolt be arról, hogy felszedték három nap után Abonyban a 30-as táblákat, melyeket a város főutcáján helyeztek ki a Shell kúttól a Tescoig. A zsaruk sem trafizhatják ezek után a csigánál picit gyorsabban közlekedőket, ismét a 40 vagy 50 km/óra van érvényben. Egyébként Janik András oktató véleménye szerint is teljesen felesleges volt a gépjárművek sebességének korlátozása a tejes szakaszon. 

Közbiztonság:
Abony   
Hirdetés   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.28. 16:51

Most akkor ez jó így vagy nem? Olvasónknak nem tetszik az új parkolóhely Jászkarajenőn, és ezt írja: Kedves Vera! Elkészült Jászkarajenő első és egyetlen mozgássérült parkolója, igen, mozgássérült és nem mozgássérülteknek, mert a forgalom elől elzárt területen van.... Ma fotóztam, ha tetszik, használt légy szíves! Az üggyel kapcsolatban egy szakértőt kerestem meg, mert tanácstalan voltam. Az Abonyban működő Autósiskola vezetője, Janik András lapunknak elmondta, hogy a parkoló rendben van, parkolhatnak itt mozgáskorlátozott embertársaink, hiszen a terület nem teljes mértékben van a forgalom elől lezárva.

Citrom-díj:
Hirdetés   
 22 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.22. 15:03

Rovatunk támogatója az INNOVEN- Egyél sok dinnyét, hiszen ennek van most a szezonja.- De tudtad-e, hogy: fokozza az életerőt és fiatalít., megszépíti a hajat, erősíti a csontokat és a fogakat, javítja a fehérje értékesítését, fokozza a sejtlégzést és a vérképzést, védi a nyálkahártyákat, aktiválja a szexuális hormonokat, fokozza a libidót, tisztítja a vért és a vesét. Mivel a görögdinnye piros, lédús belseje majdnem csak vizet tartalmaz, sokan azt hiszik, hogy a dinnye csupán csak a szomjat oltja, nincs is benne biológiailag fontos anyag. Nagy tévedés!

Egészségünk:
INNOVEN   
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.22. 14:55

Rovatunk támogatója a KLB- Legyen a nyugdíj végre valóban a megnyugvás díja; ez nagyjából olyan igény, mint a krumplilevestől elvárni, hogy krumplileves legyen.  Ha az ősi, több generációt magába foglaló – és eltartó – nagycsaládi rendszer szétbomlása nyomán létezik a földi létet, az emberi társadalmat valóban katasztrofális konfliktussal fenyegető jelenség, akkor a nyugdíj, a nyugdíjasok problematikája biztosan az. 

Közélet:
Nyugdíj   
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.22. 14:27

Rovatunkat a Janik Autósiskola támogatja. Tanfolyamjaik hamarosan indulnak! - Nézzünk át néhány alapvető szabályt, amit legyél gyerek vagy felnőtt, kezdő vagy profi bringás be kell tartanod saját és a közlekedésben résztvevő társaid egészségének, testi épségének megóvása érdekében: Hogyan kell kerékpározni?

Közbiztonság:
Hirdetés   
 3 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok