Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Hirdetés"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.11.29. 13:34

A következő hetekben az Adventtel kapcsolatban olvashatnak írásokat kedves Olvasóink. Íme, az első. - Advent első vasárnapja egyfajta vízválasztó, hiszen december kezdetével minden a készülődésről, vásárlásról, sütés-főzésről szól, ellentétben az év maradék 11 hónapjával. Adventet a kereszténység egyik legnagyobb ünnepeként tartjuk számon, tulajdonképpen ez a Megváltó eljöveteléig való várakozás időszaka. 

Közélet:
Advent   
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.25. 20:48

Rovatunk támogatója a Vénusz Szépségszalon.- Bár hajszálaink nem számítanak élő szövetnek, táplálkozásunkkal sokat tehetünk azért, hogy erősek, egészségesek és épek legyenek. No és persze azért is, hogy a fejünkön maradjanak, azaz ne hulljanak. Mire van szükségünk a szép hajért? Hajunk a fejbőrön elszórtan elhelyezkedő speciális szőrképző szervecskékben, a hajtüszőkben képződik.

Egészségünk:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.24. 23:35

Cikkünket a Strand Kisvendéglő támogatja.- Az alábbiakban felsorolt ételek és italok segítenek a szervezetnek megbirkózni az öregedés által jelentkező problémákkal. Építse be ezen ételeket mindennapi étrendjébe, így a szervezete extra vitaminokhoz, antioxidánsokhoz és egyéb olyan anyagokhoz juthat, melyek segítenek leküzdeni az életkorhoz köthető betegségeket. - Írja a webbeteg.hu 

Egészségünk:
Hirdetés   
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.15. 08:31

Kisgyermek koromban még nem voltak egészségesek a hazánkban kapható rágógumik, azok gyakorlatilag megegyeztek a cukorbombának számító, ma is kapható gömbölyű rágóval, vagy a Donald márkanevű édes csodákkal. Ennek ellenére élmény és vagányság volt rágózni. Igaz, a nagymamám néha a fejemre koppintott, amikor egy tucat rágógumi összerágása után akkora gömböt fújtam belőle, mint a fejem és az szétdurranva a fél fejemet betakarta…. Ma már persze másképp rágózom. No, de mit is szól hozzá a fogdoki?

Egészségünk:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.13. 17:47

Nagyobb teherviselésre bírja a nagyokat, kedvezményekkel segíti a kicsiket a kormány – ekképp összegzi a 2013-as változásokat a szakminisztérium. A megújuló Magyarország adópolitikája címmel gyűjtötte össze a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM), kinek, mennyivel kell többet vagy kevesebbet fizetni az államkasszába. A kormany.hu-n olvasható dokumentum szerint a munkahelyvédelmi akcióterv a leghátrányosabb foglalkoztatási csoportok munkába állását és munkahelyeinek megőrzését......

Gazdaság:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.12. 11:51

Megpróbálják az eddigieknél jóval pontosabban meghatározni a vörös hajúak számát Skóciában, mert ott összpontosulnak a leginkább az egész világon. A hajszín skót gyakoriságának magyarázatai között felmerült a felhős időjárás is. A válasz megtalálásáért nagyszabású DNS-vizsgálatba kezdtek Nagy-Britanniában - és nem csupán Skóciára kiterjedőn. Nemcsak azt kutatják, miért szokatlanul gyakori ez a hajszín a szigetországban, és hány vörös akad,.....

Közélet:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.12. 10:41

Vigyázzanak magukra ma is az utakon!- Javasolja Janik András, a Janik Autósiskola vezetője, aki lapunknak elmondta, hogy sokszor okoz gondot az, hogy hirtelen mozdulatot tesz az előttünk lévő gépjárművezető, amiből gyorsan megvan a baleset is. „ Sajnos nem csak az a felelős egy ilyen esemény bekövetkezésekor, aki beleszáll a másikba hátulról, hanem az is, aki hirtelen mozdulatot tett. Az irányjelzővel sem szabad spórolni, mert így a környezetem rá tud készülni, hogy merre szeretnék menni. Sajnos jellemző, hogy 10 ezer kilométer megtétele után megnő az önbizalom a gépjárművezetők körében.

Közbiztonság:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.23. 19:56

Rovatunkat az INNOVEN Kft. támogatja- Őszi barangolásunk közepette ismét remek helyet fedeztünk fel párommal, TYB-bel. Azt hiszem, hamarosan visszatérünk ide, a kökényligetbe és aratni is fogunk belőle egy nagy kosárral. Megnéztem, mire jó a kökény és eldöntöttem, hogy ebből bizony több dolog is készül majd boszorkánykonyhámban. Likőr biztos…. A szinte bárhol termő kökénynek éppen szezonját éljük. Általában elsétálunk a kékes színű termés mellett, és nem is gondolnánk, milyen finomságok készülhetnek belőle - s ráadásul mennyire jó hatással van a szervezetre. 

Egészségünk:
INNOVEN   
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.21. 19:49

Tölgyfából, nyárfából és más fafajtákból elegendő lesz a hazai készlet, akácból azonban külföldről is be kell majd hozni. A gázárak emelkedése miatt egyre népszerűbbek a hagyományos tüzelési módok. Tölgyfából, nyárfából és más fafajtákból elegendő lesz a hazai készlet, akácból ugyanakkor külföldről is be kell majd hozni. Több hajdú-bihari tüzépen Romániából veszik az akácfát, hogy zavartalan legyen az ellátás.

Közélet:
FERRUM   
Fabrikett   
Hirdetés   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.18. 15:35

Csak kevesen tudják, hogy a TB bizony támogatja a fogszabályozást, és nem kerül százezrekbe. Sokan előre rettegnek attól, hogy vajon mennyit kell fizetni, ezért el sem viszik gyermeküket fogszabályozó szakorvoshoz. Pedig bizony sokuknak lenne szükségük erre. Dr. Szolga Ferenc fogszakorvos ugyan maga nem végez fogszabályozást, de tisztában van a feltételekkel és tud megfelelő szakembert ajánlani. Megtudtam, hogy a TB által támogatott fogszabályozás díja 10- 20 ezer forint között van.

Egészségünk:
Abony   
Hirdetés   
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok