Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Birkózás"
Első<< Előző891011121314Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.04.09. 19:13

2013. Március 19-24 Felnőtt Európa Bajnokság Grúzia , Tbiliszi - Molnár József, az Abonyi Birkózó Club sportolója szabadfogásban a 60kg súlycsoportban képviselte hazánkat. Józsi sorsolása nem volt túl szerencsés, mivel ismét nagyon nehéz ágra került. Első fordulóban Hadzsi Alijev (azeri) 2011 Eb-ezüstérmes versenyző két szoros menetben győzött Józsi ellen. Bizakodunk , hogy legyőzője döntőig menetel.....

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.08. 13:35

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.30. 10:04

2013.03.23. Budapest, Nyuszi Kupa Meghívásos Diák szabadfogású Verseny (148 induló) - Gyermek: 29 kg Özbass Yasin II. hely - 32 kg Komáromi Viktor III. hely Diák II. 63kg Csőke Márk III. hely

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.20. 08:04

Abony büszkesége, az Abonyi Birkózó Club sportolója, Molnár József ma kezdi meg küzelmeit a felnőtt birkózó Európa Bajnokságon, melyet Grúzia fővárosában, Tbilisziben rendeznek! Hajrá Józsi! - Lőrinczy Attila vezetőedző: Józsi sorsolása nem túl szerencsés, mivel ismét nagyon nehéz ágra került. Bizakodunk , hogy meg tudja lepni ellenfeleit,és minél előkelőbb helyen tud végezni. 60 kg (18 induló) 5 Aleksey Baskakov (észt) – nincs jegyzett nemzetközi eredménye - 6 Vladimer Hincsegasvili (grúz) London ezüstérmese, kétszeres junior-világbajnok - 7 Molnár József- 8 Hadzsi Alijev (azeri) 2011 Eb-ezüstérmese - Ezen az ágon van az oroszok kétszeres Európa-bajnoka, Opan Szat, továbbá a török és a fehérorosz szereplő.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.20. 07:29

2013.Március 16-án, szombaton a Pestszentimre Sportkastélyban került megrendezésre a női rangsor verseny. Eredetileg a diák- és serdülő bajnokság lett volna megrendezve, de az országban kialakult, súlyos közlekedési helyzet miatt, rangsorversenyként került lebonyolításra. Két női versenyzőnk Molnár Nikoletta serdülő 40 kg –ban I. helyezést, Markó Melinda kadet 50kg-ban II. helyezést ért el.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.18. 08:50

2013.03.15. Dorog,Utánpótlás Szabadfogású Csapat Bajnokság- Abonyi BC versenyzői az összesítésben a hetedik helyezést érték el a csapat bajnokságban.Csapat tagjai: Horváth Csaba, Rontó Róbert, Tóth Dávid, Laki Zoltán, Szávai Zsolt, Barna Norbert, Támadi Richárd, Molnár László, Lőrinczy Bence. Eredetileg január közepére kiírt verseny a Magyar Birkózó Szövetség a túlzott havazás miatt rakta március 15-re. A sors iróniája, hogy a nemzeti ünnepen szintén erős havazás,sok helyen időjárási katasztrófa tört ki, és ezért sok csapat nem tudott a versenyen részt venni.
 

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.05. 14:02

2013.03.02. Kecskemét, Meghívásos szabadfogású Birkózó Gála- Az esemény célja a birkózás népszerűsítése volt, ahol a felnőtt versenyzők egy látványos birkózó bemutatót tartottak a versenyen résztvevőknek. A bemutató a frissen megalakult Kecskeméti Birkózó Club az Univer Birkózó Szakosztályából átigazolt válogatott szintű felnőtt, és utánpótláskorú versenyzők részvételével zajlott. Az esemény díszvendégei voltak Lőrincz Tamás Olimpiai ezüstérmes, Bácsi Péter , Bánkúti Zsolt Európa Bajnok birkózók.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.02. 12:00

Tisztelt Szülők !  Kedves Lányok , és Fiúk !
GYERTEK HOZZÁNK BIRKÓZNI!
Az Abonyi Birkózó Club szeretettel várja azokat a mozogni, birkózni vágyó gyerekeket,
akik szívesen megismerkednének az egyik legősibb küzdősporttal, és csatlakoznának edzéseinkhez.

Edzések helye: 2740. Abony,
Apponyi Albert úti birkózó terem
Időpontja:kedd, csütörtök 17.00 - 18.00-ig (6-8 éves korig)

Elérhetőségek a címre kattintva!

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.25. 11:19

Molnár Józsefet, az Abonyi Birkózó Club kiváló versenyzőjét kitüntették, ő lett az Év Utánpótlás birkózója. Szeretettel gratulálunk neki és edzőjének a MiAbonyunk olvasói és szereksztősége nevében is. kép: www.mbsz.hu

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.12. 09:14

Hét végi eredmények: 2013.02.10.Budapest Pueblo Kupa Kadet, és Felnőtt Nemzetközi szabadfogású válogató verseny- Vasas csarnokban került lebonyolításra szabadfogásúak évad nyitó válogató versenye, délelőtt ifjúságiaké, délután a felnőtteké volt a főszerep. Molnár József 60 kg-os súlycsoportban magabiztos birkózással szerezte meg az első helyet. Józsi a három mérkőzésen ellenfelein 20 akció pontot csinált, míg ellene egyet sem tudtak elérni.

Sport:
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok