Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MÁV"
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

veroniq - 2015.08.09. 16:32

 

Tűz keletkezett egy InterCity vonat mozdonyának motorterében, amikor a Szegedre tartó szerelvény Albertirsára érkezett; a meghibásodás miatt két vonalon is késésekre kell számítani - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője és a Mávinform vasárnap az MTI-vel.

    Csámpai Attila katasztrófavédelmi szóvivő elmondta, hogy a mozdonyvezető porral oltó készülékkel fékezte meg a lángokat, majd az időközben helyszínre érő ceglédi tűzoltók folytatták a munkát: egy vízsugárral jelenleg is hűtik a felhevült alkatrészeket.

 

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.08.02. 21:15

 

Vonatpótló buszok közlekednek jövő héten Kiskundorozsma és Szeged között- Pályakarbantartási munkák miatt augusztus 3. és 8. között módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok a Szeged – Cegléd – Budapest vonalon.

Kiskundorozsma és Szeged között vonatpótló autóbuszok közlekednek, illetve a MÁV szintén vonatpótló buszokkal biztosítja az átszállási lehetőséget Kiskundorozsma és Szeged-Rókus között a megszokott csatlakozások fenntartása érdekében.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.30. 09:42

 

„A kezdetben szerény viselkedésű emberek kezdenek agresszívabbá válni”-  „E zömmel iszlám országokból származó tömeg a nőket nem tiszteli, a jegyvizsgáló kolléganőkkel szemben gyakran pimaszul lépnek fel. Néhány jogvédő szervezetnek köszönhetően a kezdetben szerény viselkedésű emberek kezdenek egyre agresszívabbá válni. Az érintett vonalakon közlekedő vonatok kísérése, a személyzet és a többi utas kulturált utazásának védelme nem megoldott.

Közbiztonság:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.22. 22:26

Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy  2015 július 25-től 2015. július 26-ig  Üllő - Monor és Szolnok - Püspökladány állomások között végzett pályakarbantartási munkák
miatt a hirdetményen feltüntetett vonatok menetrendje módosul.  A 7209 sz.(Szolnok ind: 07:16’) és a 17203 (Szolnok ind: 18:06'), illetve a 7206/17206 sz.
(Budapest-Nyugati ind.: 15:28’) vonatok a Budapest - Szajol viszonylatban nem közlekednek. Felhívjuk figyelmüket, hogy Budapest-Nyugatiból: 09:03’, 10:03’, 11:03’, 12:03’, 13:03’, 14:03’, 15:03’-kor induló zónázó vonatok Budapest-Nyugati – Monor között, Monorról: 09:21’, 10:21’, 11:21’, 12:21’, 13:21’, 14:21’, 15:21’-kor induló zónázó vonatok Monor – Budapest-Nyugati között nem közlekednek. Helyettük a kijelölt viszonylatban közlekedő személyszállító vonatok minden állomáson és megállóhelyen megállnak.

 

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.19. 13:05

 

A hőség miatt több vasútvonalon korlátozzák a vonatok sebességét a Mávinform vasárnapi tájékoztatása szerint. A korlátozás érinti a Budapest–Kunszentmiklós–Tass–Kelebia vonalat, ahol Taksony és Tass között mérséklik a sebességet, emiatt mintegy 20-25 perccel hosszabb a menetidő.

A Budapest–Hatvan–Miskolc–Szerencs–Sátoraljaújhely/Nyíregyháza vonalon Hatvan és Miskolc, valamint Nyíregyháza és Mezőzombor között lesz korlátozás, ami 10-15 perces késéseket jelent.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.12. 17:06

Kigyulladt a Budapestről Lőkösháza felé közlekedő vonat Szolnok és Szajol között kora délután , emiatt a záhonyi és békéscsabai vonalon jelentős késésre lehet számítani - közölte a Mávinform vasárnap az MTI-vel.  Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szerint a dízelmozdony Szolnokon, a Zagyva-hídtól nem messze gyulladt ki. A szolnoki hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat. 

Közbiztonság:
Szolnok   
MÁV   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.06.05. 13:23

 

Június 22-től július 5-én éjfélig ideiglenesen bezár a Nyugati pályaudvar. Olyan karbantartási és felújítási munkákra kerül sor a vágányokon, a váltókon, a forgalmat irányító biztosítóberendezésen, a felsővezeték-hálózaton, az utasperonokon és az állomásépületen, amelyek elvégzése halaszthatatlanná vált, de a vonatforgalom fenntartása mellett nem lehetett elvégezni. A felújítások jelentős mértékben javítják a Nyugati pályaudvar szolgáltatásainak színvonalát és a vonatok menetrendszerű közlekedését.

 

További információ a címre kattintva!

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.04.27. 11:32

 A Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony vasútvonalon negyed tizenegy előtt néhány perccel, kábelvágás miatt Cegléd és Abony között elromlott a biztosítóberendezés. A vonatok a két állomás között csökkentett sebességgel a biztonsági előírások betartásával közlekedhetnek. A helyreállításig ezen a szakaszon 35-40 perc késéssel közlekednek vonataink.

A MÁV Zrt. szakemberei az elvágott kábelek helyreállítását azonnal megkezdték. A megjavítást fél háromra tudják befejezni.

A műszaki hiba okozta késésekért és kellemetlenségekért utasaink szíves megértését kérjük, türelmüket köszönjük.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.04.26. 20:54

Kábelvágás miatt késésekre kellett készülni a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony vasútvonalon. Közleményük szerint az elvágott kábel miatt Cegléd és Abony állomások között meghibásodott a biztosítóberendezés. A hiba miatt Cegléd és Abony között három sorompó sem működött, ezért arra kérték az autósokat, kerékpárosokat és a gyalogosokat, hogy fokozott óvatossággal közelítsék meg az átjárókat. A vonatok ezen kereszteződéseken lassabban haladntk át.

Közbiztonság:
MÁV   
 1 Hozzászólás    

admin - 2015.04.15. 17:18

 

 Kedves Olvasónk hívta fel a figyelmünket a vasútállomásunk hanyatló állapotáról. Mentünk, megnéztük és megfotóztuk Önöknek. Olvasónk hiányolta a szemetesek meglétét és kérdése volt, hogy ez a hiányosság csak neki tűnt fel vagy másnak is?! Sajnos az állomás területén mi is csak egy darab kukát találtunk, rögtön a váróból kilépve bal oldalt. A peronon állnak a kukák oszlopai, de sajnos az edény nincsen kihelyezve, így a képeken is látva itt-ott előfordul egy-egy szemét eldobva. A nemrégiben kifestett váró, és aluljáró hanyatlásnak indult, újra kezükbe vették a falfirkászok, és egyéb olyan emberek, akik a lelki és szerelmi bánatukat a falra írva próbálják kifejteni.

 


Galériánkat IDE kattintva megnézheti.
 

Közélet:
MÁV   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok