Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MÁV"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2016.07.22. 21:06

 

Befejeződött a helyszínelés a Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza vasúti szakaszon, ahol korábban egy gázolás miatt késtek a vonatok – közölte a Mávinform pénteken, kora délután az MTI-vel. A vasúttársaság korábbi tájékoztatása szerint Apafa és Debrecen között a budapesti Nyugati pályaudvarra tartó InterCity elgázolt egy kerékpárost, aki tiltott helyen próbált átkelni a síneken. A férfi a baleset következtében meghalt.

Közbiztonság:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.06.02. 09:34

 

Szerda délelőtt, a Budapestről Ceglédre tartó vonaton egy utas boxerrel támadt a MÁV-START jegyvizsgálójára, aki a sérülései következtében a munkáját sem tudta folytatni. A MÁV-START mélyen elítéli a munkavállalóit ért támadásokat, és mindent megtesz a jegyvizsgálók, fedélzeti jegyellenőrök emberi méltóságának védelme, továbbá biztonságának garantálása érdekében.

Közbiztonság:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.06.02. 09:28

 

Biztosítóberendezési hiba miatt 40-60 perces késésre kell számítani a Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonalon. A vecsési állomáson hibásodott meg a biztonsági berendezés, emiatt ott áll a vonatforgalom - mondta az MTI-nek Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese. A hiba kijavításával várhatóan még délelőtt végeznek, de ez idő alatt a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon, illetve a szegedi Intercity-kel és debreceni távolsági vonatokkal utazóknak 40-60 perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk. 

Közbiztonság:
Abony   
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.05.16. 17:48

 

Az ismeretlen férfi azonosításában kéri a rendőrség a lakosság segítségét. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága 01060-946/2016. bűnügyi számon szeméremsértés vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen férfi 2016. március 12-én 17 óra 45 perc és 18 óra között a Budapest VI., Nyugati pályaudvaron a Cegléd irányába közlekedő, indulásra váró személyvonaton szeméremsértést követett el.
 

Közbiztonság:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.04.14. 18:01

 

A Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 16010/881/2016. bűnügyi számon eljárást folytat közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.  A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen személy 2016. március 12-én a 17 óra 34 perckor Szolnokon, a vasúti pálya Zagyva híd előtti szakaszán megdobálta egy személyszállító vonat egyik ablakát, amely megrongálódott. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Közbiztonság:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.04.10. 09:38

 

 

Szombat esti történet: Megjavították a felsővezeték hibáját Abony és Szolnok között, így a vonatok ismét mindkét pályán közlekedhetnek ezen a szakaszon, így fokozatosan megszűnhetnek a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon korábban kialakult 20-30 perces késések – tájékoztatta a Mávinform szombaton az MTI-t.
 A vasúttársaság közlése szerint a meghibásodás miatt néhány személyvonat nem is közlekedett Cegléd és Szolnok között. mti

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.10. 19:10

 

A lajosmizsei és a monori vonatok Kőbánya-Kispetről indulnak
Csütörtök este fél hatkor Kőbánya-Kispest előtt a nyíltvonali vasúti pályán a Budapest-Nyugati pályaudvarról Monorra tartó személyvonat elgázolt egy ismeretlen férfit. A helyszínelés ideje alatt korlátozások vannak a ceglédi és a lajosmizsei vonatközlekedésben.

A Budapest-Nyugati pályaudvar és Monor, illetve a Budapest-Nyugati pályaudvar és Lajosmizse közötti vonatok ideiglenesen Kőbánya-Kispest állomásról indulnak és oda is érkeznek. A balesetben résztvevő személyvonat utasait a katasztrófavédelmi szakemberek közreműködésével biztonságosan leszállították, az utasok tovább utazhattak. A vonatszerelvénynek a helyszínen kell vesztegelnie a hatósági intézkedések ideje alatt. A vonatok ezért ezen a szakaszon csak egy vágányon közlekednek, a vonatok menetideje meghosszabbodik.

Citrom-díj:
MÁV   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.09. 21:21

Olvasónk elmondása alapján, aki ezt írta, a következő történt: Bp Nyugati felől és felé késnek a vonatok. Pilisen a városon belül vonat találkozott autóval, amit az átjárótól eltolt kb 500 métert. Eddig 30 perc a késés miatta, aki azt hitte még átér kocsival az IC előtt.

 

Hivatalos hír: 

Közbiztonság:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.02.27. 12:19

 

Olvasónk írról tájékoztatott, hogy ismét bő fél órát késnek a vonatok a Budapest.- Debrecen vaútvonalon, mert meghibásodott egy szerelvény Albertisránál. Az információt köszönjük Farkas Zsoltnak és kívánunk mielőbbi gors hazaértkezést! LŐVE

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.02.25. 19:28

 

Kedves Olvasónk, Farks Zsolt  jelenti, hogy jelenleg mintegy 30- 40 perces késéssel közlekednek a vonatok a Budapest- Záhony vasútvonalon. A késés oka a biztosítóberendezés meghibásodása. Korábban órás késések is voltak emiatt. LŐVE

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok