Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Tüntetés"
<< Előző12

veroniq - 2012.01.23. 15:40

Az MTI szerint békemenet van. Ez a fő cikk. Több tízezres tömeg tart szimpátiatüntetést a FIDESZ mellett. Arról nincs információnk, hogy térségünkből felutaztak-e a szimpatizánsok a rendezvényre. Máshol is vannak demonstrációk, többek között a köztársasági elnök ellen. Az Ünnepélyes diploma(f)osztó elnevezésű rendezvényre érkezők szerint az államfőnek azért kellene távoznia, mert az őt ért plágiumvád miatt méltatlanná vált hivatalára. fotó: Polyák Attila

Politika:
 17 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.15. 18:57

Galéria ITT Fotó: Polyák Attila - Január ár 14-én 14 órától tüntetett a JOBBIK Budapesten az Erópai Unió ellen. Az eseményre térségünkből is rengetegen utaztak fel a fővárosba, így Nagykőrösről, Abonyból, Ceglédről, Törtelről és Jászkarajenőről is. A demonstráción részt vevőket az ország minden pontjáról buszokkal vitték Budapestre. Többezres tömeg gyűlt össze az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete előtt, egy igen szűk utcában. 

Politika:
EU   
JOBBIK   
 11 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.14. 14:12

Ma 14 órától tüntet a JOBBIK Budapesten az EU ellen. Térségünkből, így Abonyból is sokan utaztak el a  demonstrációra, sőt fotósunkat, Polyák Attilát is magukkal vitték. Remélem épségben hazaérnek, hiszen Attilával már nem egyszer előfordult, hogy sajtós létére lefújták könnygázzal...- Az országos média egyelőre hallgat a JOBBIK tüntetéséről. Íme a felhívás: Tagok legyünk, vagy szabadok?

Politika:
JOBBIK   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.02. 20:46

Az MSZP és társaik ígéretükhöz híven az Operaháznál tüntetnek. Nem csatlakozott hozzá a többi ellenzéki párt. Íme az élő közvetítés videója.... 

Katt a címre, ha nagyban szeretnéd nézni.

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.23. 14:07

Ma elpattant valami... Mesterházy Attilát a Gyorskocsi utcai börtönbe vitték, az LMPS-sek engedetlenségi mozgalomba kezdtek a Parlament előtt. A pénteki országgyűlési ülés kezdetétől LMP-s képviselők láncolták magukat a Parlament kapuihoz. A rendőrség elvitte a képviselőket és a hozzájuk csatlakozott Gyurcsány Ferencet és Lendvai Ildikót is. VIDEO ITT Galéria ITT

Közélet:
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.23. 17:07

Három órakor kezdődött az Egy Millióan a Sajtószabadságért mozgalom kormányellenes tüntetése, melyen tudósítóink szerint több tízezres tömeg vesz részt. Az Astoriától zárták le a Szabad sajtó útját, a színpad az Erzsébet híd pillérjének tövében van, Fiatalok, idősek egyaránt, jelen vannak, de látni tűzoltó és rendőr egyenruhában érkezőket is. 

Politika:
1956.   
 2 Hozzászólás    

admin - 2011.06.18. 15:32:32

Futótűzként terjedt az interneten az arról a párról készített fotó, akik a néhány nappal ezelőtti vancouveri hokiszurkolók tüntetésének kellős közepén, a földön fekve csókolóztak.

Az ausztrál ninemsn weboldal szerint a fiatal pár a szigetországi Scott Jones és vancouveri barátnője, Alexandra Thomas.

A lapnak Scott édesanyja, Megan Jones nyilatkozott, aki azt mondta: „Ez olyasmi, amit a mi fiunk megcsinálna. Mindig a saját kis világában él, és nem igazán érdekli a külvilág.”

Az internetezők túlnyomó többsége azon a véleményen van, hogy a fotó hamis, vagy valamiféle exhibicionista előadóművészek alkotása. Ezután nyilatkozott egy torontói napilapnak Brett Jones, aki a fiú édesapjának vallotta magát. A képről annyit mondott, hogy eredeti, de nem az, aminek látszik. „Az egyik rohamrendőr ellökte a lányt a pajzsával, aki elesett, Scott pedig lefeküdt mellé, hogy megvigasztalja. Mivel Alexandra sírt, Scott megcsókolta, hogy megnyugtassa." - írta a KultúrPart

 

Blogok:
Blogok   
Szerelem   
Fotó   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.09. 15:34:37

 

 A mi rendőreink is ott lesznek

Lapunk úgy tudja, hogy az abonyi és ceglédi, valamint a környező településeken lakó érintett rendőrök mindannyian nagy erővel, bohócsapkával és piros orral készülnek arra a demonstrációra, melyet a szakszervezetek június 16-ra hirdettek meg. Mint ismeretes, a kormány hozzányúl a korengedményes nyugdíjakhoz, azt átnevezi és megadóztatja. A jelenleg szolgáló rendvédelmisek az eddiginél egészen más rendszer szerint mehetnek majd nyugdíjba. Ezzel kapcsolatban íme két írás. Az egyik az ellenzéki sajtó terméke, a másik egy kormányközelié. Ez utóbbi felháborítónak tartja, hogy éppen az emlékezés napjára szervezték a tüntetést az érintettek. Úgy tűnik, hogy minden magyar állampolgár nyugdíjához hozzányúl a kormány, nem csak a rendvédelmisek kerülhetnek rosszabb helyzetbe.
Citrom-díj:
 18 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok