Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kőröstetlétlen"
Első<< Előző78910111213Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.02.20. 18:50

Minden érdeklődőt szeretettel várnak február 21-én a Kőröstetétleni Általános Iskolába a nyílt napra! Az iskola a Ceglédi Református Általános Iskola tagintézménye. Látogassa meg Ön is iskolánkat! Bővebb információért itt ér el bennünket: tetsuli@citromail.hu vagy: 53/368-213 - Ingyenes buszjárat Törtelről,  Abonyból és Jászkarajenőről!  Részletekért kattintson a címre!

Oktatás:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.14. 09:55

A Kőröstetétleni Általános Iskolában, mely a Ceglédi Református Általános Iskola tagintézménye, fergeteges farsangi bulit tartottak, melyen a jókedv és a vidámság volt a főszereplő. Immár hagyományos rendezvény ez, az iskola szinte minden tanulója jelmezbe öltözik, de tanáraik is velük együtt mókáznak. Íme, egy kis képösszeállítás minderről ITT  FOTO: Polyák Attila

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.04. 13:43

Taroltak az abonyiak!- A zsaruk győztek, második lett az önkormányzat, harmadik a Magyarok Szövetsége! - Igazi egészséges elszántság kellett ahhoz, hogy a hajnali rajtnál megkezdjék munkájukat a Böllérverseny csapatai.  Galéria ITT

Közélet:
 21 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.03. 14:43

Lapunknak Pásztor Imre, Kőröstetétlen polgármestere arról számolt be, hogy a farkasordító hideg és a várható nagy hó sem lesz akadálya a településen ezen a héten szombaton, február 4-én megrendezésre kerülő Böllérversenynek. Minden feltétel adott, a csapatok már ma pakolnak, hogy a reggel hét órai kezdéshez rajthoz állhassanak. Sőt, nem bízzák a véletlenre a hóhelyzetet sem, hiszen megrendeltek egy törteli vállalkozót, aki hajnal négykor már elkezdi letakarítani a településeket összekötő utakról a havat. Ez az igazi vagányság! A tavalyi galéria kedvcsinálónak ITT Fotó: Polyák Attila

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.31. 11:00

Reszkessetek disznók!

Böllérverseny lesz ismét Kőröstetétlenen!

Mindenkit sok szeretettel várnak a hagyományos

rendezvényre február 4-én szombaton

Kőröstetétlenen!

Részletekért kattints a címre!

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.14. 14:00

Nagyon sok iskola küzd komoly gondokkal szerte az országban és az állam is rengeteg önkormányzati intézményt átvesz. Ez azonban Kőröstetétlent nem érinti. A gyakorlatban beigazolódott, hogy jó döntés volt, amikor a helyi általános iskolát a Református Egyházra bízták. A gondos gazda szépen felújította, korszerűsítette a Ceglédi Református Általános Iskola tagintézményeként működő sulit és egyre több szülő dönt úgy a más települések lakói közül is, hogy ide íratja be csemetéjét.

Oktatás:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.06. 09:52

Az elmúlt esztendő történéseiről és a 2012-es év várható fejleményeiről kérdeztem Kőröstetétlen polgármesterét, Pásztor Imrét, aki lapunknak adott újévi interjújában kiemelte, hogy sok más településsel ellentétben bizony ők nem letolt gatyával fogják elfogadni az új költségvetést, hiszen vannak tartalékaik. „ Még kivárunk, ami az új önkormányzati törvényt illeti, a jegyző jelenleg tanulmányozza, értelmezi azt, hétfőn átbeszéljük. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.01. 08:07

Október 28-án megrendezésre került a kőröstetétleni Művelődési házban a Bihari Színkör által bemutatott Pinokkió című mesejáték, amely Abonyból érkezett hozzánk.
A Református Általános Iskola tanulói nagy lelkesedéssel fogadták a műsort. Már a kezdés előtt izgatottak voltak, s ez az izgalom a műsor közben sem hagyott alább.
Amikor elkezdődött az előadás, azon még a felnőttek is meglepődhettek, hogy milyen mesterien elkészített díszletekkel állt elő a társulat.

Kultúra:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.23. 21:21

A Csillagösvény Baráti Kör november 20-án állította fel a rovásírásos helységnévtáblákat Kőröstetétlen ki- és bevezető útjai mentén. Minderről az egyesület tagja, Fehér Krisztián számolt be lapunknak, aki elmondta, hogy a táblák avatása már 2011. október 23-án megtörtént az 56-os megemlékezésükön.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.07. 18:26

Mit vigyünk az oviba? - Elképedt olvasónk azzal a kéréssel fordult hozzám, hogy járjak utána, hogy vajon milyen jogszabály vonatkozik arra, hogy havonta mennyi csoportpénzt kell bevinni és mennyi egyéb „ eszközt „, mint például WC papír, szalvéta, papír zsebkendő. Olvasónk egy egyik gyermekének, aki Kőröstetétlen óvodájába jár, havonta 350 Ft csoportpénzt kell beadnia és például WC papírból félévente négy tekerccsel.

Oktatás:
Abony   
óvoda   
 21 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok