Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Szerző: veroniq
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

Bár az életviteled teljes körű megreformálása és az esetleges rossz szokásaidnak az elhagyása nem megy egyik napról a másikra, de ha végül sikerrel jársz, akkor nemcsak az életminőséged szintjét emeled, de ellenállóbbá is teheted magadat a vírusokkal és a megbetegedésekkel szemben is.

Reklám:
Reklám   

 

Amikor fekhelyet választunk, fontos kritérium az ágybetét jellege, összetétele, és attól függően, hogy hányan fognak aludni rajta, sok más egyéb tényezőt is figyelembe kell venni. Az ágyvásárlás nem kis döntés, hiszen jó pár évre, akár évtizedre társunk lesz a mindennapokban. Épp ezért eléggé kellemetlen, amikor szembesülünk vele, hogy valamilyen folt vagy szennyeződés érte, amely nem csak a huzatot károsította.

Reklám:
Reklám   

A horgászat napjaink egyik legnépszerűbb hobbija és sportja, amit az emberek napról napra szerte a világon gyakorolnak. Magyarországon erre szinte végtelen lehetőség is adódik a rengeteg vízi terület miatt. De nem mindegy persze, mit viszünk magunkkal – nemcsak közvetlenül a horgászathoz, hanem a szárazföldre sem.

Reklám:
Reklám   

Bár mindenkinek vannak bakancslistás úti céljai, valljuk be, sokat nyom a latban a tervezéskor a repülőjegy ára is. Az utazás szerelmesei emiatt sokszor rugalmasak a desztináció tekintetében, főleg, ha rábukkannak egy-egy kedvező árú ajánlatra.


Reklám:
Reklám   

 

Habár még csak a tavasz bontogatja a szárnyait, tudjuk jól, hogy hamarosan ránk köszönt a nyár, s azzal, hogy erősebbé válnak a napsugarak, illetve magasabbra emelkedik a hőmérő higanyszála, pillanatok alatt beköszönt az az időszak, amikor védekeznünk is kell.

Reklám:
Reklám   

 

Ahogyan a közlekedésben az elektromos autók, úgy a szabadtéri sütésben a pelletgrillek jelentik a legújabb találmányt, sokak szerint a jövőt, de azt már most kijelenthetjük az utóbbiakkal kapcsolatban, hogy megkönnyítik az életünket.

 

A 21. század emberének életében egyre több olyan eszköz van, amely tovább növeli a kényelmét, ma már, amit csak lehet, távirányító vezérel, és rengeteg tennivalót intézhetünk egyetlen gombnyomásra a mobiltelefonunkon keresztül.

Reklám:
Reklám   


A párkapcsolatokban az a jó, hogy mivel tartósak, így megismerhetjük egymást, egy idő után rájövünk arra, hogy mi az, ami nekünk és a másiknak jó és élvezetes. Mindegy, hogy monogám alapokról van szó, esetleg egy lazább, kötetlenebb kapcsolatról, ami örömmel tölti el a feleket, az bizony szinte biztosan kiteljesedést okozhat.

Reklám:
Reklám   

Ebben a cikkünkben megnézzük, mi is az a turbómaró és a rotormaró. Valamint, hogy milyen anyagok esetén használhatóak. És végül természetesen arra is kitérünk, hogy miért érdemes ezeket az eszközöket választani. Vágjunk is bele!

 

Reklám:
Reklám   

Szavazz anonim módon! 

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
 
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
 
Eredmény

Közélet:
Abony   

Az önkormányzati tulajdonú kúriák sorra újulnak meg. Remek ütemben halad az Ungár és a Kostyán kúriák felújítása.. Szeretettel küldjük az ezen a héten készült képes beszámolónkat.


Közélet:
Abony   
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok