Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Nyehehe
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

A Sun megtalálta azt a férfit, aki megkísérelte kizökkenteni Alessandro Diamantit, az olasz válogatott csatárát az Anglia-Olaszország Európa-bajnoki negyeddöntő tizenegyespárbaja során. Diamanti az ötödik, sorsdöntőnek ígérkező olasz büntetőhöz készülődött: ha belövi, nyernek a taljánok. Nem biztos, hogy észrevette - de ha igen, akkor nem zavarta -, hogy egy, az angol válogatott kapusmezét viselő férfi váratlanul felrántotta magán a pólót....

Nyehehe:
Abony   

veroniq - 2012.06.23. 19:02

Dr. Czira Szabolcs, körzetünk országgyűlési képviselője vígan labdázgat egy rendezvényen, ez az ellenzéknél nem váltott ki túl nagy örömöt. László Ferenc, MSZP-s megyei képviselő felfigyelt a vicces képre és a facebook-on kritizálja Czirát. 

Nyehehe:

tyb - 2012.06.20. 12:17

Nekem tetszik, ezért megosztom... 

 

Egy írásbeli állásinterjún egy férfi 0 pontot szerzett, mégis felvették. Kérdések és válaszok :

 

1. Melyik csatában halt meg Napóleon?
- Az utolsó csatájában.

 

2. Hol írták alá a Függetlenségi Nyilatkozatot?
- A lap alján.

 

3. Mi a válás legfőbb oka?
- A házasság.

Nyehehe:
Viccek   

Nem ettünk ilyen hot- dogot. Annál is inkább nem, mert az inkriminált hot- dog lelőhely bezárt. Egerben jártunk a  hét végén motorral és miközben a fiúk némi bort vásároltak, a pince előtt ácsorogva borzadtunk el az antireklámtól kedves barátnémmal. Ön enne ilyet? Le sem írom, mire asszociáltunk. Képzeletemben kutattam, de én bizony még iylen formájú visrlit az életemben nem láttam... Önök?

Nyehehe:
Blogok   

Beküldő: Olvasónk- Járdaadó? Szingliadó? Kerékpárút- matrica? Minden jöhet! Ha Önöknek is vannak ötleteik, kérem osszák meg azokat velünk! Hogyan tudnánk kihúzni kormányunkat a csávából? Íme, a cikk: A sárga csekkek és az átutalások megadóztatásának felvetése után, az Origo információi szerint a kormány a mobil- és internethasználatért is pluszpénzt szedne be. A hvg.hu Matolcsy György és Orbán Viktor tanácsadójaként további olyan adókat szedett össze, amik könnyen kivethetők, ellenőrizhetők és sok milliárd forinttal növelik a költségvetést.

Nyehehe:
Adó   

A JOBBIK jászkarajenői alapszervezete szerepet vállalt a Jász Hagyományőrző Napon és a település központjában ők is főztek. Méghozzá nem is akármit. A JOBBIK kisebbségi pecsenyét és pulykasültet készített a vendégsereg nagy megelégedésére. Isteni volt, én ettem belőle. A képen Baranyai László, a JOBBIK egyik karai vezéralakja látható, ahogyan éppen a cigány helyett a kisebbségi pecsenyét kívánja. Nézd meg a kiírást! Katt a címre!

Nyehehe:
JOBBIK   

veroniq - 2012.04.29. 18:02

Kőröstetétlen település központja egyre szebben pompázik. A május1-i ünnepre is szépen fellobogózták a kis alföldi falut. Új momentum, hogy gondos kezek a villanyoszlopokat szép pirosra festették. „ Sofőröm „, párom meg is jegyezte, hogy úgy látszik, a változást érzi a polgármester és biztos alkalmazkodik, a vörös színnel is kifejezve hovatartozását. Mindketten jót nevettünk rajta, hiszen ennek éppen az ellenkezője igaz.

Nyehehe:

Ha nagyban néznéd, kattints a címre!- Nem, nem őrültem meg, kedves JOBBIK-os olvasónk küldte el nekünk az itt látható kis szösszenetet, melyet én magam direkt a humor rovatba tettem. Érdemes végignézni, hiszen a hasonlóság valóban elképesztő a két politikus, Morvai Krisztina JOBBIK-os EP képvisekő és Cipi Livni izraeli vezető között. A végén csattan az ostor... Nézzék és formáljanak róla véleményt.

Nyehehe:
Zsidó   

Szigorodnak ismét a Kresz szabályai, májustól vezetés után sem lehet inni már. Akinek szlovák rendszáma van és iszik, azt akár el is gázolhatják a rendőrök a helyszínen, természetesen csak önvédelemből. A vezetés után ivók kiszűrésére a rendőrök ezután követhetik a gépkocsivezetőket és hidratáltsági tesztet is végezhetnek vele, amiből kiderül, hogy fogyasztott-e folyadékot az illető az elmúlt 24 órában, vagy akár az elmúlt 10 percben

Nyehehe:
Abony   

veroniq - 2012.04.17. 19:07

Múzeumban: Két öreg hölgy ellátogat a múzeumba, de útközben elkeverednek egymás mellõl.

Amikor ismét összetalálkoznak, egyikük így szól a másikhoz:
- Láttad azt a meztelen fickós szobrot hátul?
- Igen! Fel vagyok háborodva, hogy lehet ilyet kiállítani! Milyen hatalmas a nemi szerve!
- És milyen hideg!

Nyehehe:
HUMOR   
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok