Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kecskemét"
1

veroniq - 2016.11.09. 15:26

 

Sztrájkbizottság alakult a kecskeméti Mercedes-gyárban - jelentette be a Vasas Szakszervezet.
A szakszervezet a Facebook oldalán közölte, hogy sztrájkbizottság alakult a kecskeméti Mercedes-gyárban, mivel nem sikerült megfelelő eredményre jutni a bértárgyalások során. A bejegyzés szerint  "a Vasas Szakszervezet továbbra is 15 százalékos béremelést követel."
 

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.08. 15:18

Őrizetbe vettek a kecskeméti rendőrök egy férfit, aki a gyanú szerint éveken át szervezte több nő “prostitúciós tevékenységét”, a pénzből pedig, amit kerestek, kitartatta magát. A nyomozás adatai szerint a 39 éves gyanúsított 2014 óta élt ebből, az örömlányok között volt az élettársa is. A szolgáltatásokat interneten hirdette, ő vitte a nőket a vidéki címekre, illetve bérelt egy lakást is Kecskeméten, hogy fogadni tudják a kuncsaftokat. A bevételt – vagy a jelentős részét, vagy a teljes összeget – a férfi tette el, ebből fedezte a kiadásait.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.12.27. 12:47

 

Nem kaptak eltávozást a börtönből, így most nyolc női elítélt pár hetes vagy hónapos babájával karácsonyozik a kecskeméti börtön anya-gyermek részlegében.

 

A BORS ONLINE cikke ide kattintva olvasható képpel

Közélet:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2015.08.18. 15:36

 

Négyszáz-ötszáz főt foglalkoztató lökhárítógyárat épít az indiai Samvardhana Motherson Group autóipari beszállító Kecskeméten – közölte Takács Péter projektvezető. A beruházás kezdeti szakaszára 30 milliárd forintot fordít a cég, amennyiben a szükséges engedélyek rendelkezésre állnak. Az új gyár közvetlenül a Mercedes-gyár mellett épül.


100 ezer négyzetméter nagyságú telken, zöldmezős beruházással építik fel a gyárat, amely 2017-re készül el. Az első időszakban a Mercedes-gyár Kecskeméten készülő egyik típusához fognak 2018-tól lökhárítókat gyártani – közölte a cég képviselője.

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.01.21. 12:42

 (MTI) - Megkezdték az új Mercedes CLA Shooting Brake gyártását Kecskeméten; Markus Schäfer termelésért és beszerzésért felelős igazgató tanácstag a kecskeméti sajtótájékoztatón hangsúlyozta, hogy ezzel a második olyan széria gurul le a szalagról, amely kizárólag Kecskeméten készül.

   A Mercedes B osztály 2012 márciusi, valamint a CLA 2013 januári gyártásának megkezdése után a CLA Shottig Brake a harmadik széria, amely a konszern legfiatalabb gyárában készül – hangsúlyozta Markus Schäfer.
    Közlése szerint, az elmúlt évben pontosan 150 000 B- és CLA-osztályú autó készült Kecskeméten, a termelés 2012. évi megkezdése óta így már több mint 300 000 Mercedes-Benz személygépkocsi gördült le a szalagokról.
    A Mercedes-Benz az elmúlt évben 12,9 százalékkal növelte eladásait, 1,6 millió járművet szállított le vevőinek, és ezzel a negyedik egymást követő évben ért el rekordot - tette hozzá.

Közélet:
Autó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.05. 11:34

Elképzelhető, hogy a német luxusautó-márka már öt év múlva átviheti termelésének egy részét Mexikóba Kecskemétről – írja a Napi Gazdaság. Öt év múlva, 2018-tól Magyarországról Mexikóba vihetik a Mercedes CLA modelljeinek gyártását − írta a Reuters meg nem nevezett Mercedes-vezetőkre hivatkozva, annak kapcsán, hogy a Daimler és a Nissan közös autógyártást tervez a mexikói Aguascalientesben idén megnyíló üzemben.

Gazdaság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.17. 09:09

Kecskemét térségében a szakemberek 400-500 fő közé teszik a jelenleg nem tanuló, nem dolgozó 16-24 év közötti fiatalok számát. Az Alternatív Főiskola közvetlen célja, hogy megelőzze ennek, a helyi potenciális munkaerőnek a munkaerő-piaci leértékelődését vagy elvesztését. Az Álláskeresők Egyesületeinek Bács-Kiskun Megyesi Szövetsége, TÁMOP-1.4.3-12/1-2012-0038 számú, Alternatív Főiskola – Út a munka világába elnevezésű projektje 155.216.332 Ft támogatást kapott az Európai Uniótól, ezért az Alternatív Főiskola tandíjmentes, valamint hallgatói számára ösztöndíjat és elhelyezkedési támogatást biztosít.

Oktatás:
 0 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok