Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Janik Autósiskola"
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.04.23. 16:54

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- A személygépkocsi sofőrje meghalt abban a balesetben, amelyben egy autó kamionnal ütközött a 4-es főúton, Abonynál – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Közbiztonság:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.04.19. 21:55

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola- Kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze csütörtökön reggel Abonyban, a Nagykőrösi úton. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban az összetört járművek forgalmi akadályt okoztak.

Ha Ön bajban van, hasonló baleset történt Önnel, hívja a következő telefonszámot: 20- 9787-074, ennél a balesetnél is ő segített menteni!

A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták az autókat, majd biztosították a helyszínt.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.04.08. 17:09

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Lesodródott az útról, a vízzel teli árokba hajtott, fának csapódott, majd az oldalára borult egy személyautó szombaton délután a 40-es út 27-es kilométerénél Cegléd és Abony között.

 


Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.04.04. 11:38

 

Személygépkocsi és egy kamion ütközött össze kedden délelőtt az M5-ös autópálya 38-as kilométerénél, Kakucs közelében. Az ütközés következtében a személyautó sofőrje a roncsba szorult, a mentők kiérkezése előtt az arra közlekedő rendőrök a sérült ellátását megkezdték. 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.04.01. 10:53

 

Kisbusz és egy kisteherautó ütközött össze szombaton délelőtt Törtel közelében. Az ütközés következtében a teherautó fülkéje leszakadt, a sofőrje a roncsba szorult. A ceglédi hivatásos tűzoltók a beszorult embert a roncsból kiszabadították, a mentőknek átadták, majd áramtalanították a járműveket. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.27. 18:51

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola- A járműben hatan utaztak, mindannyian könnyebb sérüléseket szenvedtek. Lesodródott az útról és árokba hajtott egy kisteherautó,201.03.26.-án, hétfő délelőtt a 4-es főút 73-as kilométerénél, Cegléd közelében. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.26. 11:16

 

Árokba csúszott és ott az oldalára borult egy kisteherautó a 4-es főút 73-as kilométerszelvényénél, Cegléd térségében. A katasztrófavédelem információi szerint a járműben hatan utaztak, mindannyian könnyebb sérülést szenvedtek. A ceglédi hivatásos tűzoltók félpályás útlezárás mellett dolgoztak a helyszínen.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.06. 14:56

 

A 4-es főút és az M1-es autópálya a legveszélyesebb hazai közút. Képünk az egyik Abonynál történt halálos balesetet mutatja. 


A Vezess a Központi Statisztikai Hivataltól (KSH) kikért adatok alapján elkészítette a magyarországi halálutak listáját a halálos, súlyos vagy könnyű sérüléssel járó baleseti számai alapján.

A KSH 2016-os statisztikái alapján ez a sztrádák sorrendje:

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.02.27. 19:58

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola. - Olvasóink elmondása szerint nem volt vidám ez a nap az Abonyban közlekedők számára, hiszen számos baleset történt a rettenetes útviszonyok miatt. Beköszöntött a tél, így tél végée, és jelentősen megtréfálta, illetve próbára tette a gépjármű vezetőket.

 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.02.23. 10:42

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Olvasónk írja: Jó napot.Nem tudom kihez lehetne fordulni a panaszommal.Közúti probléma van folyamatosan itt Abony központban a vas-műszaki bolt sarkán. Amióta megváltoztatták a forgalmi rendet folyamatosan problémák vannak, nagyon sokan még mindig nem tudják kinek mikor van elsőbbsége, hiszen senki nem figyel a táblára, sokaknak be van idegződve, ahogyan régen volt. De a legnagyobb problémát még is csak a nagy teher autók és kamionok okoznak.

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok