Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "katasztrófavédelem"
Első<< Előző9101112131415

veroniq - 2012.10.12. 14:48

Problémák az egységes rendészeti ruházat körül- Elrontott méret, hibás főigazgató-helyettesi utasítás, a tűzoltói munkához vélhetően alkalmatlan anyag: itt az új, egységes rendészeti ruházat. Tollár Tibor tű. dandártábornok, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság gazdasági főigazgató-helyettese a tűzoltók részére október 8-tól elrendelte a 10M gyakorlóruházat viselését.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.04. 10:20

Jász-Nagykun-Szolnok megyében 2012-ben 15 alkalommal vonultak sérült gázvezetékhez a tűzoltók. A beavatkozásokon több száz embert kellett kimenekíteniük, vagy ideiglenesen biztonságos helyre terelniük. Legutóbb 2012. szeptember 11-én Jászfényszarun történt gázvezeték-sérülés, amikor egy munkagép szakította át a vezetéket. Akkor több mint 240 embert, közöttük iskolásokat, óvodásokat kellett biztonságba helyezni.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

matek - 2012.08.28. 18:28

Bárki kipróbálhatja, milyen a tűzoltóélet Szolnok Napján. Izgalmas bemutatókkal, játékos feladatokkal, emelőkosárral, füstsátorral várja az érdeklődőket a Szolnoki Katasztrófavédelmi Kirendeltség a Szapáry út elején felállított információs pontnál. Ugyanitt toborzást is tartanak, tűzoltónak és önkéntes polgári védelmi szolgálatra is jelentkezhetnek azok, akik kedvet és bátorságot éreznek ehhez a munkához.

 

Szolnok Napján (szeptember 1-jén) délelőtt 10 órától délután 6 óráig elméletben és gyakorlatban is kipróbálhatják magukat az érdeklődők a kitelepített eszközök és a jelenlévő tűzoltók segítségével. 

Részletek a címre kattintva.

Külvilág:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.14. 09:43

Operatív törzs vigyázza a szolnoki ünneplők biztonságát augusztus 20-án- Külön helyszíni operatív törzset állít föl a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Szolnoki Katasztrófavédelmi Kirendeltsége (Szolnoki KvK) az augusztus 20-i nagyszabású városi rendezvény biztosítására. A kirendeltség területén a Szent István napi ünnepek közül a szolnokin kívül az augusztus 19-ére tervezett törökszentmiklósi rendezvény létszáma indokolja....

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.10. 13:36

Egy nappal a vihar után máris megkezdődtek a helyreállítási munkálatok Abádszalókon. Abádszalóki, hevesi és tiszafüredi tűzoltók segítenek a bajba jutottakon, tetőlécek cseréjében, fóliázásban, illetve a további károk elleni megelőző védelmi munkákban. Az Abádszalóki Önkormányzati Tűzoltóparancsnokság 10 tűzoltója, a Tiszafüredi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság 5 embere, és 5 hevesi tűzoltó dolgozik mások mellett jelenleg .....

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.09. 12:58

Hétfőn (július 9-én) ismét holttest kiemeléséhez kértek segítséget a Jász-Nagykun-Szolnok megyei tűzoltóktól. Ezúttal Jászberényben, a Vasas horgásztóba fulladt bele valaki. Reggel 6 órakor érkezett a jelzés, hogy a víz felszínén lebeg egy test, 6.24-kor a jászberényi hivatásos tűzoltók kiemelték a halottat. Ezzel az esettel együtt összesen három fulladásos halálesethez, és egy, saját házában meghalt idős asszonyhoz riasztották......

Különvélemény:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.23. 17:54

Nem új keletű, de sokak által nem ismert, hogy tájékoztatni kell a szabadtéri rendezvényekről a katasztrófavédelmi kirendeltségeket is. A vásárokról, kiállításokról szabadtéri rendezvényekről szóló (28/2011.BM) rendelet a látogatók védelmében született, éppen azért, hogy természeti vagy egyéb katasztrófák ne érjék felkészületlenül a szervezőket, és ha baj van, mindenki a legrövidebb időn belül biztonságban lehessen.

Közbiztonság:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.14. 18:35

Folyamatosan ellenőrzi a veszélyes tevékenységet végző üzemeket a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Iparbiztonsági Főfelügyelősége. Eddig közel 90 üzem jelezte, hogy ilyen tevékenységet folytat, két olyan üzem van, amely a fokozottan veszélyes, úgynevezett felső küszöb értéket elérő kategóriába sorolható. 2012. március 31-ig kellett bejelenteniük az üzemeknek, cégeknek, hogy végeznek-e veszélyes tevékenységet.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok