Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Karácsony"
12Következő >>

veroniq - 2020.11.21. 17:35

Annak ellenére, hogy az év legszebb ünnepének tartják a karácsonyt, és sokan egész évben ezt a pár napot várják, be kell vallani, hogy a megelőző időszak igencsak stresszes is lehet. Az ünnepek előtti szinte kötelező takarítás, vásárlás, és rohanás valljuk be, nem a kedvenc része senkinek. 

Külvilág:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.12.02. 17:58

 

Boldogan nyugtáztam, hogy az abonyi főtéren Advent első vasárnapjára gyönyörűséges, soha nem látott méretű és szépségű karácsonyfa érkezett! Ezúton szeretném megköszönni az élményt és a látványt, a számomra egyelőre még ismeretlen felajánlónak, továbbá mindazoknak, akik ezt a fát felállították, és feldíszítették, mindannyiunk nagy- nagy örömére! LŐVE Képek még IDE kattintva!

Közélet:
 0 Hozzászólás    

admin - 2014.12.19. 19:56

 

 A legújabb előrejelzések alapján idén sem lesz fehér a karácsony, sőt, december 24-én napközben akár 15 Celsius-fok is lehet – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján pénteken.

 

    A meteorológiai szolgálat jelezte, hogy a Pestszentlőrincen (a XVIII. kerületben) található mérőállomásuk adatai alapján az elmúlt 20 évben ötször fordult elő, hogy volt néhány centiméter vastagságú hótakaró karácsony első napján. A budai hegyekben ennél gyakrabban tette a hó hangulatossá az ünnepeket – fűzték hozzá.

Közélet:
   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.26. 21:33

A Karitász abonyi csoportjának felhívása

Tisztelt Abonyiak!

Hamarosan megérkezik a karácsony. Csoportunk 80 rászoruló családnak, idős embernek tud karácsonyi csomagot összeállítani és átadni. Sajnos ennél sokkal több család van, akik nehéz élethelyzetbe kerültek. Szeretnénk az ő ünnepnapjaikat is szebbé, boldogabbá tenni. Tisztelettel kérjük a lakosságot, hogy adományozzanak az ilyen nehéz élethelyzetbe került családok számára tartós élelmiszereket, édességet. Nem kérünk sokat, csak mindenkitől 1 valamit: 1 kg-ot, 1 csomaggal, 1 darabot, 1 üveggel, 1 szálat, 1 dobozzal, 1 zacskóval…

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.22. 18:40

Karácsonyi mese- Igaz történet a XX. századból, Amerikából, New Yorkból - Egy kávézóban két férfi beszélget. Az első megkérdezi,- „ Mikor, hogyan kezdtél el fényképezni? Ne titkolj el semmit”- inti tréfásan barátját. Mire a másik-„ Ha titkolózol a barátod előtt, milyen barát vagy? Nem lenne érdemes élni!” és belekezdett a történetbe: 1976. nyarát írtuk. Akkoriban egy dohányboltban dolgoztam, aznap sok volt a vevő. Nem tudtam mindenhová figyelni, amikor egy kölyök jött be, és láttam, hogy néhány csokit és szex - újságot az inge alá dugdos. Ahogy észrevette, hogy figyelem, megindult, mint egy puskagolyó. Elkezdtem üldözni. Futottam utána, de, félutcányi futás után nem bírtam tovább, megálltam. A gyerek a rohanásban elejtett valamit, felvettem. A tárcája volt. Benne a jogsija és három-négy fénykép. Gondoltam, hívom a zsarukat, de ahogy a fényképeket nézegettem, meggondoltam magam. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.01. 17:56

Békés Új Esztendőt kíván a

Millenáris Kerékpár Szaküzlet Mindenkinek!

"Tekerjen" velünk idén is, megéri!

Minőség, elérhető áron! Szervizeléssel!

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.20. 09:04

A Karácsony olyan ünnepi alkalom, mely a szívet és lelket is megmelengeti. Ehhez járulhatunk hozzá azzal, ha olyan asztalt varázsolunk egy pici leleményességgel szeretteink elé, mely elkápráztat és hirdeti az ünenpet. Nem feltétlenül kell hivalkodónak, vagy drágának lennie, hiszen a meglévő anyagokból, étkészleteből és egyéb kiegészítőkből is lehet nagyot alkotni. Most kedvcsinálónak megmutatunk Önöknek néhány szép asztalt, hátha ötleteket meríthetnek belőle. Továbbá pár hasznos tippel szeretnénk hozzájárulni az Önök Karácsonyához is. 

Közélet:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

tyb - 2012.12.11. 20:15

 

Pistike levelet ír Jézuskának karácsony előtt:
- Kedves Jézuska, én egész évben jó voltam, és mindig megcsináltam a leckéimet, küldj...
Közben felnéz a falon levő Mária-képre, és elszégyelli magát. Újabb levelet kezd:
- Kedves Jézuska, én egész évben jó voltam, de sokszor nem csináltam meg a leckéimet...
Újból felnéz, majd új levél:
- Kedves Jézuska, én nem voltam nagyon jó, és a leckéimet sem készítettem el...
Felnéz, leveszi a Mária-képet, bezárja a szekrénybe, és írja az új levelet.
- Jézus! Anyádat túszul ejtettem, követelésem a következő.

Nyehehe:
HUMOR   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.08. 10:28

Minden jóval drágább lett, mint tavaly volt. Íme, egy táblázat minderről, mely ITT eléhető. Nincs is annál jobb karácsonyra készülve, mint amikor süti illata lengi be a lakást. Az egyetlen szépséghiba, hogy az idén drágábban vesszük a tojást, a diót, mint tavaly. S van, ahol más hozzávalókat is. Mielőtt rátérnénk a karácsonyi sütésre, röviden összefoglaljuk, mi változott a múlt hét óta bevásárlókosarunkban. A burgonyánál megérkezett a már korábban bejelentett kilónkénti közel 200 forintos ár ....

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.25. 14:24

Megtakarításaikat költötték el a karácsonyi vásárlók, nem volt menő az áruhitel és taroltak a webáruházak.- A magyar lakosság 4 %-a költött idén több, mint 100.000 forintot karácsonyi ajándékokra.- Kevesebben folyamodnak áruhitelhez a karácsony előtti időszakban, mint korábban - írta hétfői számában a Népszabadság és a Magyar Hírlap.

Gazdaság:
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok