Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Csőd"
1

admin - 2015.06.05. 10:00

Csoportos létszámleépítést jelentettek be a törökszentmiklósi Surjány-Hús Kft-nél, a döntés több mint 200 dolgozót érint - közölte a cég korábbi ügyvezetője, jelenlegi tanácsadója az MTI-vel pénteken.

 

    Tóth Tibor elmondta : a munkaviszony megszüntetésére a csoportos létszámleépítés bejelentésétől számított 30 napot követően kerülhet csak sor, ennyi idő áll rendelkezésre, hogy az egyeztetések során sikerüljön megmenteni a céget. Megjegyezte, hogy ...

 

Folytatás a címre kattintva!

Közélet:
Csőd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.19. 20:44

Romhányiné dr. Balogh Edit polgármester vállalja a következményeit annak, ami történt, jelesül, hogy a QUESTOR csődje miatt elúszott a városnak 279 millió forintja. Ez azonban sovány vigasz. Ezzel a település gyakorlatilag a szakadék szélére került, az MNB zárolta az összeget, nem tudni mikor és mennyit lát belőle viszont a település. Ez elég nagy baj mindenkinek, főként az abonyi lakosságnak, hiszen fejlesztésekhez önerő kizárva, de még az is kétséges, hogy a rezsire elég lesz- a költségvetésben lévő pénz. Politikai ellenfelei éles támadást intéztek a polgármester ellen, holott elvileg jogosítványuk lett volna rá, hogy megakadályozzák a tavaly decemberi rossz befektetést! Az előző testület felhatalmazása szerint járt el Balogh Edit, amikor befektette a pénzt, mondván, hogy a legmagasabb hozamot hozó helyre teszi. Amikor erre Balogh Edit jogosultságot kapott, még az előző képviselő- testület volt hatalmon, azonban azóta markáns váltás történt.

Politika:
Csőd   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.16. 12:17

Lapinformációink szerint Romhányiné dr. Balogh Edit polgármester a mai napon, március 16-án a testületi ülésen jelenti be, hogy értékpapír formájában 279 millió forintos befektetésük sorsa vált kétségessé, mivel a QUESTOR becsődölt.

Közélet:
Csőd   
 17 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.20. 19:29

Lapinformációink szerint több abonyi érintett ügyfele is van a QuantumXXL magyarországi ténykedésének. Nagy haszonnal kínáltak tőzsdei befektetési lehetőségeket. Az MTI is erről cikkezik. Milliárdos veszteséget szenvedtek el magyar ügyfelek online devizakereskedésen - Nem a Quantum XXL a hibás abban, hogy mintegy ötezer magyar ügyfél összesen 1,7 milliárd forint veszteséget szenvedett el online devizakereskedésen - állította Kiss Attila, a cég jogi képviselője pénteken Budapesten sajtótájékoztatón. A PSZÁF most tekinti át, hogy szükséges-e jogosulatlan pénzügyi tevékenység gyanújával felügyeleti eljárást indítania - tudta meg az MTI Binder Istvántól.

Gazdaság:
Abony   
Csőd   
 0 Hozzászólás    

admin - 2012.02.03. 10:00

Az Igazgatóság döntése alapján a kár minimalizálása érdekében elrendeli a magyar nemzeti légitársaság üzemszerű működésének beszüntetését. Ennek értelmében február 3-án 06:00 órától, 66 évnyi csaknem folyamatos működés után, nem szállnak fel Malév repülőgépek. - olvasható a ma reggelre leállt Malév honlapján.

Külvilág:
Csőd   
 8 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.26. 11:51

MTI hír: A 180 napon túl tartozó tartozó több mint kétezer cégből csupán mintegy háromszáz a még működő vállalkozás, vagyis nem sok bevételre számíthat tőlük az adóhatóság. A tartósan adós magánszemélyek és egyéni vállalkozók száma 24 százalékkal emelkedett.

Gazdaság:
NAV   
Csőd   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.29. 12:30

 A 2008-ban kezdődött gazdasági válság óta évente növekvő számban kerülnek felszámolásra vállalkozások. Az elmúlt három esztendő alatt a cégnyilvántartásban szereplő mintegy 600 ezer cég közül megközelítően ötvenezer jutott erre a sorsra. 2009 szeptembere és 2010 szeptembere közötti egy esztendő alatt 16 761 cég húzta le felszámolással a rolót, az ezt követő évben (2010. szeptember és 2011. szeptember között) 18 515. Ennyi felszámolásra eddig egy év alatt soha nem került sor. Százalékosan számítva, a felszámolások száma egyetlen esztendő alatt tíz százalékkal növekedett – tájékoztatott a feketelista.hu portál.

Egymillió „cégsár”

Elemzők a folyamatos növekedést elsősorban azzal magyarázzák, hogy tovább romlott a vállalkozások pénzügyi helyzete, s a cégek, amelyek elsősorban hitelből fedezték a működéshez szükséges forrásokat, ezek apadása miatt kénytelenek voltak felélni tartalékaikat. A hitelezők pedig türelmetlenebbé váltak adósaikkal szemben, korábban kérik a felszámolás megindítását. Tapasztalható, hogy az adósok egy része végelszámolással próbálja megoldani a pénzügyi gondokat, ám közülük sokan csak időt akarnak nyerni, vagy kijátszani partnerüket. A hitelezők viszont egyre szigorúbb határidőket szabnak, s ha ez nem teljesül, elindítják a felszámolást. Ezzel magyarázható, hogy újabban a végelszámolások több mint a fele felszámolásba fordul.


Gazdaság:
Abony   
Csőd   
 1 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok