Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Betörés"
123Következő >>

veroniq - 2017.03.18. 14:28

 

Ötvenkettőre emelkedett a kanyarógyanús esetek száma az országban, és közülük 15 esetben igazolták is a betegséget. Oroszi Beatrix elmondta, A gyanús esetek közül hármat kizártak, 34 esetben pedig a laboratóriumi vizsgálatok még folyamatban vannak. A héten igazolt két új eset a makói kórházban kialakult járványhoz tartozó eset - számolt be az Országos Epidemiológiai Központ (OEK) főigazgató-főorvosa. Hozzátette:

továbbra sincs országos járványveszély.
A szakember közölte, az elmúlt napokban Csongrád megyében 391 embert oltottak be kanyaró-mumpsz-rubeola (MMR) elleni kombinált oltással. Központi keretből 800 adag MMR oltást és négy adag humán gamma-globulint szállítottak Szegedre, a makói és a szegedi betegek, illetve családtagjaik oltására.

Egészségünk:
Betörés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.02.10. 17:27

 

A többszörösen büntetett abonyi férfi most Veresegyházán bukott meg. Laptopot és ékeszereket lopott egy családi házból... Ismét megy a hűvösre. - Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya G. Lóránt 35 éves abonyi lakos ellen. A gyanúsított a jelenlegi adatok szerint 2017. február 7-én a délutáni órákban többször becsengetett egy veresegyházi családi házba, körbejárta az ingatlant és mivel onnan senki nem jött ki, bement az udvarra, betörte a teraszajtó üvegét és a házból egy laptopot, valamint ékszereket tulajdonított el.

 

Külvilág:
Betörés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.11. 18:41

Lapinformációink szerint ma a Radák úton fényes nappal idősek sérelmére követtek el betörést, a házból készpénzt tulajdonítottak el. Az idős abonyi lakos éppen boltban volt, amikor megtörtént az eset. 

Közbiztonság:
Betörés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.11.11. 19:02

 

Az Abonyi Rendőrőrös folytat nyomozás lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt D. Ferenc 28 éves abonyi lakos ellen, aki a jelenlegi adatok szerint 2015. október 31-én 23 óra körüli időben betörte egy abonyi ingatlan ajtaját és onnan eltulajdonított egy televíziót.

Közbiztonság:
Betörés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.21. 19:14

Betonvassal ütötte fejbe a betörő az őt üldöző üzlettulajdonost - Vádat emeltek a bármi áron menekülő sorozat-betörők ellen- A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette és többrendbeli, üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás ...

Közbiztonság:
Betörés   
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.01.20. 16:13

 

Megerősített információink szerint ma hajnalban betörtek a Ceglédi úton lévő Kakas nevű sörözőbe, ahonnan pénzt illetve italt tulajdonítottak el az elkövetők. Az épületbe hátulról hatoltak be a bűnelkövetők. Szerencsére mostanában nem volt jellemző a vendéglátó és kereskedelmi egységek feltörése, mióta több bűnözőt is sikeresen kiiktattak rendőreink. Mindenki vigyázzon a tulajdonára, ajtókat, ablakokat, kapukat zárni! 

Közbiztonság:
Betörés   
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.02. 21:01

 

"Az elmúlt időszakban újból megjelent a területünkön az ún. „besurranásos” lopás, amely során az elkövető a nyitva hagyott ingatlan nyílászáróin keresztül bejut az épületbe és onnan jellemzően készpénzt, illetve kisebb használati tárgyakat tulajdonít el. A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét, hogy az értékeikre fordítsanak nagyobb figyelmet, se a bejárati ajtót, se a lépcsőház ajtaját ne hagyják nyitott állapotban, még rövid időre sem!   "

Közbiztonság:
Betörés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.05. 21:03

Ezen a héten az egyik éjszaka folyamán kirabolták az egyik abonyi idős néni házát, amíg ő combnyaktöréssel kórházban feküdt. Az idős hölgy házából lapinformációink szerint minden mozdítható értéket elvittek. A néni jelenleg Nagykőrösön van a kórházban, ahol rehabilitációs kezelést kap. A történet nagyon szomorú, mert a néni az üres házba tér vissza. Egyébként ez egy tanya kifosztása volt.

Közbiztonság:
Betörés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.23. 19:08

 

Lapinformációink szerint az utóbbi időben jelentősen megszaporodtak Abonyban gépkocsi feltörések, illetve az ilyen jellegű kísérletek. Úgy tudjuk, hogy a Batthyány úton és a Mátyás király utcában is voltak kísérletek. Mindenki álljon be éjszakára az udvarra, zárja be a kaput, garázst, autót! Ne hagyjanak értéket a kocsikban! Az ördög nem alszik! Vigyázzanak magukra!

Közbiztonság:
Betörés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.03. 12:47

Egyelőre még nem hivatalos lapinformációink szerint a rendőrség és ügyészség, valamint a bíróság hathatós közreműködésének és kooperációjának köszönhetően ismét előzetes letartóztatásba tettek négy abonyi férfit, akik Cegléden sorozatbetöréseket követtek el. Ők úgynevezett „ feltörekvő „ betörők, nem a korábban már elfogott bűnözői csoportokhoz tartoznak. Ők az R. és B. családok tagjai, a tegnapi napon rendelte el a bíróság az előzetes letartóztatásukat. LŐVE

Közbiztonság:
Betörés   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok