Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Újszász"
123Következő >>

veroniq - 2019.04.05. 07:54

Csütörtökön kora délután halálos kimenetelű kutyatámadás történt Újszászon.

Közbiztonság:
Újszász   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.02.17. 15:57

 

 A szolnoki rendőrök elfogták azt az újszászi nőt, aki több mint egy éve prostitúciós tevékenységre hirdetett lányokat és prostitúciós tevékenységből származó jövedelemből tartatta ki magát.

A Szolnoki Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytat kerítés bűntett, prostitúció elősegítése bűntett, kitartottság bűntett és gyermekprostitúció kihasználása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt N. Ferencné újszászi lakos ellen.

Közbiztonság:
Újszász   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.23. 18:07

Mint arról beszámoltunk Önöknek, az abonyi gazdák soha nem látott mértékű pocokinvázióról számoltak be lapunknak. Az Újszász- Abony út megépültének nagyon örülnek, nem csak a gazdák, hanem minden érintett lakos. Ennek ellenére szomorúan vették tudomásul, hogy miután az út menti mély árkokban szépen összeszedték a szemetet a közútkezelő munkatársai, sajnos a nagy szemetes zsákokat ott hagyták. Mint oknyomozásom eredményeképpen megtudtam, NEM a Magyar Közút munkatársai szedték össze a szemetet, ennél jóval gusztustalanabb a mai magyar valóság.

Közélet:
Újszász   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.05. 17:11

Amikor ezeket a sorokat olvasod, és nézegeted a képeket, kedves Olvasó, jusson eszedbe, hogy kis hazánkban nem egyedülálló jelenséggel szembesülsz. Képgaléria IDE kattintva, fotók: Lőrinczy Veronika

Citrom-díj:
Újszász   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.10. 20:13


Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola. - Olvasónk jelezte, hogy a mai délután megint beterelték a forgalmat a rendőrség munkatársai Abony belterületére, az Újszászi útra. Ennek oka nem hivatalos, de biztos forrásból származó információink szerint az volt, hogy egy román rendszámú gépjármű vontatója leakadt és egy magyar rendszámú gépkocsinak csapódott, mely szabályosan közlekedett. A gépkocsi sofőrje súlyosan megsérült, főként a lába roncsolódott. Vele utazott egy kislány is, akit szintén súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. A magyar sofőr egy rendőr információnk szerint, de nem abonyi.

Közbiztonság:
Baleset   
Újszász   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.16. 10:50

A közelmúltban történt egy baleset, mely ugyan szerencsés kimenetelű volt, de a tűzolótknak kellett kimenteniük az údpadkán elakadt faszállító autót.... Mindez elgondolkodtató a jövőre nézve. Olvasóink már korábban jelezték, hogy ez így nem lesz rendben, most kaptam minderről helysízni képeket és szöveget is, melyet közzéteszek azza, hogy véltelenül se menjenek le indokolatlanul az útpadkára. Persze, csak akkor, ha nem akarnak elakadni....

Közbiztonság:
Újszász   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.14. 09:33

Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatja! Tanfolyamkezdés november 22-én! - Mindenki nagyon vigyázzon a saját testi épsége érdekében az Abony- Újszász összekötő úton, mely sok százmilliós beruházásból készült el! Olvasóink már korábban jelezték, hogy szerintük indokolatlanul mély az árok, méteres is bizonyos helyeken és azt is, hogy az útpadka laza és gondolat fog okozni. Most megtörtént az első baleset.

Citrom-díj:
Újszász   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.30. 12:35

(MTI) - Égő lakóházból mentettek ki egy idős embert szerdán rendőrök egy polgárőr közreműködésével Újszászon - közölte a Szolnok megyei rendőrség szóvivője az MTI-vel.  Szabó Zita tájékoztatása szerint a Szolnoki Rendőrkapitányság ügyeletére szerdán 0 óra 41 perckor érkezett bejelentés egy újszászi lakástűzről. Az épülethez az Újszászi Rendőrőrs járőrei érkeztek meg elsőként egy polgárőrrel. Kiderült, hogy a füsttel telt házban egy idős ember tartózkodik.

Közbiztonság:
Újszász   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.05. 17:18

(MTI) - Közel másfél milliárd forintból befejeződött az Abony-Újszász összekötő út csaknem 6,4 kilométeres szakaszának átfogó rekonstrukciója - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szóvivője pénteken az MTI-vel.  Pécsi Norbert Sándor tájékoztatása szerint Pest megye egyik legrosszabb állapotú mellékútja 1,4 milliárd forintot meghaladó európai uniós forrásból újult meg.

Közélet:
Újszász   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.28. 22:50

Hamarosan átadják a forgalomnak a nagyberuházást, de szemmel láthatóan folyton adódnak problémák, újból és újból javításba kezdenek a munkások. Ezzel kapcsolatban küldte el nekünk olvasónk az itt látható képeket és a cikket. „ A fenti képen látni, hogy valami fél kerékkel a padkára gurult, hosszan látszik a nyoma. Sehol egy figyelmezető tábla, hogy az útpadka laza. Számomra nyilvánvaló kérdés, hogy az út alapja is ennyire masszív?

Közélet:
Újszász   
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok