Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Pályázat"
12Következő >>

veroniq - 2015.08.16. 13:32

 

Elfogadta a kormány a megyék és a megyei jogú városok által elkészített integrált területi programokat - tájékoztatott Rákossy Balázs. A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára elmondta, ezzel megnyílt az út a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) végrehajtása előtt, a csaknem 1200 milliárd forint fejlesztési forrásra kiírt első pályázatok ősszel jelennek meg.

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

admin - 2014.12.29. 10:15

 

Ötezer forinttal megemeli a háztartási gépek energiamegtakarítást eredményező cseréjéhez kapható támogatás összegét a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM), a pályázati keretösszeget pedig további 107 millió forinttal növeli. A módosítás a korábban benyújtott pályázatokra is érvényes.   (MTI)

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.21. 12:41

A turisztikai tevékenységek ösztönzését célzó pályázatra 2013. november 25-től december 20-ig lehet benyújtani a támogatási kérelmeket a LEADER Helyi Akciócsoportokhoz. A dokumentumot postán kell eljuttatni, hiánypótlásra nincs lehetőség. Az intézkedés célja a vidéki települések életminőségének javítása, melynek keretében négy célterületen igényelhető támogatás: - falusi szálláshely és kapcsolódó szolgáltatások kialakításához, már működő falusi szálláshelyek bővítéséhez, korszerűsítéséhez, akadálymentesítéséhez, szolgáltatásaik fejlesztéséhez;

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.11. 18:37

A tanyás és aprófalvas kistérségek fejlesztését közös programmal támogatja a Vidékfejlesztési Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma - jelentette be Fazekas Sándor hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón. A vidékfejlesztési miniszter elmondta: 10 milliárd forintos pályázatot hirdetnek meg november 25-től a kistelepüléseken, illetve a tanyákon élő emberek életminőségének javítására. Hatmilliárd forintból többek között gépjármű-park – például a falugondnoki autók, tanyabuszok - megújítására, cseréjére lehet pályázni.

Gazdaság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.15. 16:49

Ennek keretében mikro-, kis- és középvállalkozások igényelhetnek támogatást az üzleti tevékenységük körében hasznosított telephelyek bővítéséhez, korszerűsítéséhez, új telephely kialakításához. Pályázat kódja: KMOP-1.5.3./C és B 13- (DAOP-1.1.1./E és D-13, ÉMOP-1.1.1./F és B-13, NYDOP-1.3.1/D és E 13) - Mi a pályázat célja? Telephelyfejlesztés. Mikro, kis- és középvállalkozások (KKV) meglévő illetve új telephelyeik kialakítása, fejlesztése, ezáltal versenyképességük megőrzése, fokozása, a régiók foglalkoztatási helyzetének a javítása. 

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.02. 09:21

Tartja a fenti a mondás és igaz ez a pályázatokra is. Ki milyen pályázatokkal rukkolt elő, és ki milyen fejlesztéseket hajtott végre az elmúlt három- négy évben, ez alapján fogja a választások során bezsebelni a polgárok szavazatait. Abony hatalmas beruházásokat hajtott végre az elmúlt ciklusban, még az előző kormányzat idején megtörtént a tervezgetés, előkészítés. Abony nem csak a puszta főteret rajzoltatta át, hanem nagyléptékű fejlesztés kategóriában mert nagyot álmodni és a teljes átépítés mellé párosult egy új Piac 360 millió forintért és egy új Művelődési Ház komplexum is 750 millióért.

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.21. 10:37

Július 8-tól lehet pályázni az idén már harmadik alkalommal meghirdetett Tanyafejlesztési Programra. A 2013. évi Tanyafejlesztési Program pályázati kiírásán belül négy jogcímre lehet pályázni. - a települési és térségi fejlesztések támogatására; - a tanyagazdaságok fejlesztésének támogatására; - tanyagazdaságok indításának támogatására; - villany nélküli tanyák lakóépületének alapvető villamosenergia-ellátását biztosító egyéni fejlesztések támogatására.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.08. 10:28

A pályázati kiírás megtekintéséhez kérem, kattintson a címre!

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.26. 10:40

A 2012. március 29-én megjelent, a Nemzeti Együttműködési Alap „civil szervezetek működési célú támogatására” kiírt pályázatok elbírálása megtörtént. A beérkezett 7 322 db érvényes pályázatból 3 174 db pályázat részesül támogatásban összesen 1 684 289 752 Ft értékben. A döntésekkel kapcsolatos adatok EZEN a linken elérhetők. A fúvósok, a kézilabdások és az akrobatikások várólistára kerültek sajnos. Íme, hogy ki, mit nyert:

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.06. 11:35

Örülhetnek azok, akik naponta mentik meg embertársaink életét. A ceglédi mentősök egy pályázatból felújíthatják a mentőállomás udvarának burkolatát és egy nagykaput is feltesznek. A területre igencsak ráfért már az innováció. Összesen hétmillió forintot költhetnek. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok