Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "LMP"
12Következő >>

veroniq - 2016.09.22. 19:44


Az LMP is városunkban járt, kivételesen nem a migránsokkal ijesztgették a járókelőket, hanem a megoldási javaslatot kínáltak Magyarországot új irányba állítására. Földi Áron megyei képviselő és Varga Diána megyei hálózatépítő a CooP előtt tartott szeptember 19-ei kitelepülésük során mindezt 11 pontban mutatták be:


1. A megújuló Magyarországon magasabbak a bérek, biztos a megélhetés

 

Politika:
LMP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.09. 12:02

Földi Áron, az LMP jelöltje ugyan kissé megrettent, de aztán megnyugodott, amikor a parlamenti választások eredményét követte nyomon. Az LMP lett a 4. párt, amelyik bejutott a Magyar Országgyűlésbe, igaz nagyon rezgett az a bizonyos léc, ezért megkérdeztem tőle, hogy vajon leizzadt-e. Eddig is tudtam, hogy a ceglédi, korábban abonyi politikus nem túl félős, és erről most is megbizonyosodhattam.

Politika:
LMP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.06. 08:22

Önök fizetett politikai hirdetést olvashatnak.

Politika:
LMP   
Politika   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.04. 08:20

Önök fizetett politikai hirdetést olvashatnak

Programok:
LMP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.02. 14:31

Lehet más, lehet másképpen is kampányolni. Ennek adta ékes bizonyítékát az LPM, vagyis a Lehet Más a Politika Párt, április elsején Cegléden, ahol nem áprilisi tréfaként, hanem nagyon is komolyan osztogatták szép zöldalmáikat a Posta előtt kis standjukról. Földi Áron körzeti jelöltet erősítette a rendezvényen Lengyel Szilvia, a párt parlamenti képviselője. Tapasztalataik szerint az emberek örültek az almának. Gyerekek is kértek belőle, és kaptak is, de természetesen kampánypapír nélkül. Földi Áron még kicsit zsonglőrködött is az almákkal, a fénykép kedvéért. Lengyel Szilvia elmondta, hogy az almák természetesen magyar eredetűek, erre különösen ügyeltek. Az országgyűlési képviselő asszony nagyon bízik a párt szép szereplésében a mostani választások alkalmával.

Politika:
LMP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.31. 16:33

 

Földi Áront, az LMP országgyűlési képviselő jelöltjét régi ismerősként üdvözölhettem, hiszen abonyi, és a helyi önkormányzatnak is tagja volt. Néhány, közérdeklődésre számot tartó kérdést intéztem hozzá, melyet az alábbiakban olvashatnak.


- Mit tennél a közbiztonság javításának érdekében? Számodra mit jelent az a szó, hogy közbiztonság?


A megoldás a Közösségi Rendőrség létrehozása. Az LMP a rendfenntartó erők szervezeti felépítését két szinten képzeli el. Az állami rendőrség bűnüldözési feladata az országos jelentőségű térségeken átívelő bűncselekmények – terrorizmus, szervezett bűnözés, fegyveres rablások, cyberbűnözés – ellen kell, hogy fellépjen és nyomozzon. Emellett helyben a Közösségi Rendőrség kapna főszerepet, amit az önkormányzatok és a térségi társulások finanszíroznának és ellenőriznének. A becslések szerint a bűncselekmények 60-70 százalékát helyi lakosok követik el. Egy önkormányzati rendőrség a települések vezetőivel sokkal szorosabb kapcsolatban és eredményesebben tudná erőit erre a kérdésre koncentrálni.

Politika:
LMP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.19. 22:46

A korábban Abonyban önkormányzati képviselőként munkálkodó Földi Áron " átigazolt " Ceglédre, ott tagja az önkormányzat képviselő testületének, LMP-s színekben. A közelmúltban bemutatta Pest megyei jelöltjeit az LMP, köztük a kép jobb oldalán látható Földi Áront is, aki ringbe száll az országgyűlési képviselő válaszásokon. Rajta kívül abonyi vagy abonyi számrazású még a 12. választókerületben Romhányiné Dr. Balogh Edit, Földi László, Kovács László, Papp Viktor is. Tehát öt abonyi van, akinek adhajtjuk a voksunkat. Amennyiben persze nem csak a jelöltet, hanem pártját si szeretjük.

Politika:
LMP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.15. 12:13

Március 14-én az LMP országgyűlési képviselőjének, Vágó Gábornak személyes jelenléte mellett gyűjtötte az aláírásokat az LMP a Szabadság téren, Nagykőrösön. A programon részt vett Sebestyén Géza a helyi szervezet vezetője is. A járókelők közül sokan aláírták a Népszavazás2012 aláírás gyűjtő ívét, mert szerintük is felháborítónak nevezhető az az öt, végül megszavazott törvény, ami ellen gyűjtöget az LMP.

Közélet:
LMP   
JOBBIK   
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.12. 14:47

108

Politika:
LMP   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.12. 14:42

Elegük van..... Cegléden és Nagykőrösön is kampányolni fog március 14-én Vágó Gábor, az Elég a kiszolgálltatottságból szlogennel induló népszavazás kampányfőnöke, országgyűlési képviselő. LMP-s ismerősöm a következőt üzente nekem: Vágó Gábor ( a Népszavazás2012 kampány főnöke, országgyűlési képviselő ) látogat Ceglédre és Nagykőrösre. Szerdán, du. 14 óra tájékán érkezik Ceglédre a vasútállomás elé, ahol szervezik az aláírásgyűjtést, majd 16 órától Nagykőrösön lesz az LMP-s prominens, a főtéren, a körforgalom- Kecskeméti utca találkozásánál. " Április 2-ig 200 ezer aláírást kell összegyűjtenünk, hogy utána kiírják a népszavazást, ebben rád is szükségünk van! " - mondja az LMP

Politika:
LMP   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok