Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Homoszexuális"
12Következő >>

veroniq - 2017.02.13. 19:47

 

Homoszexuálisnak lenni még a legszabadabb társadalmakban sem könnyű. Van ahol „csak" undor és megvetés, máshol viszont börtön, sőt kivégzés jár érte mondván, hogy természetellenes. A prekoncepció megbélyegez, a tudomány viszont okot keres.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.05.30. 21:57

 

Futótűzként terjed a divat, mostanában sikkessé vált homoszexuálisnak lenni, azaz az azonos neműeket szeretni, szerelemmel. Amiért most cikket írok, az az, hogy szűkebb környezetemben is egyre inkább terjed…. No, nem a kór, mert sokan így gondolják, hanem az azonos neműek szeretete. Látok sokgyermekes anyát, aki mindentől megcsömörlött, női párral. Nem vetem meg, megverte az élet. Tudok olyanról, aki ebből él, szeretik…. Férfi, korábban felesége volt. Ez mostanában jobban jövedelmez. Aztán tudok olyat, aki így léphetett előre a ranglétrán, tudok olyat, aki roma és homoszexuális, tudok olyat, akinek megtetszett Conchita Wurst élete, ezért lett buzi… Csúnya megfogalmazás, de így van. Van, akinek apahiánya van, és valami elromlott nála gyermekkorában, őt nem vetem meg… Így sikerült. Van, akinek ezt adta a sors, hiszen eleve elrendeltetett egy genetikai hiba miatt.

Különvélemény:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.28. 13:39

Harminc napos előzetes letartóztatásban vannak a Budapest Pride – Melegfesztivál utáni atrocitások gyanúsítottjai, összesen hárman. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a sértettek közreműködésével négy gyanúsítottat azonosított a július 8-ai fővárosi felvonulás után elkövetett támadással kapcsolatban, és csoportosan elkövetett, közösség tagja elleni erőszak gyanúja miatt rendelt el nyomozást. A rendőrség jelenlegi adatai alapján a felvonulás után három embert ért rasszista támadás a Szent István körút és a Bihari János utca kereszteződésénél. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.06. 19:01

(MTI) - Elindult a 18. Budapest Pride leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer fesztivál keretében szervezett felvonulás szombaton 4 óra után, a Hősök teréről. A menet indulása előtt beborult az ég, mennydörgött és rövid zápor is támadt. Az Andrássy út elején kijelölt gyülekezési terület mintegy kétharmadát töltötték meg a résztvevők, akiknek szivárványszínű zászlókat osztogattak.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.18. 20:23

A magyarok fele helyesli az azonos neműek élettársi kapcsolatának törvényes elismerését, de azzal, hogy házasságot kössenek ennél kevesebben, háromtizednyien értenek egyet. Honfitársaink a kutatásban résztvevő 16 ország átlagánál kevésbé elfogadóak a homoszexuálisokkal kapcsolatban, ugyanis az élettársi kapcsolatok esetében 73 százalékos, a házasság esetében 52 százalékos a támogatók aránya. A hazai lakosság négytizede egyetért azzal, hogy a melegek, leszbikusok örökbe fogadhassanak, vállalhassanak gyermeket.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.08. 14:18

132

Közélet:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.08. 14:12

A budapesti melegfelvonulás résztvevői annak ellenére készültek felhőtlen szórakozásra, hogy több szélsőjobbos oldal tiltakozásra hívta fel olvasóit. A szervező Szivárvány Misszió Alapítvány szóvivője, Karsay Dorottya úgy nyilatkozott korábban a hvg.hu-nak, hogy egy szélsőséges csoporttól sem kaptak fenyegetést, viszont több ellentüntetést is szerveztek délutánra. A felvonulókat több mint kétezer rendőr kísérte. Képgaléria IDE kattintva elérhető

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.10. 15:54

A pénzügyi segítségnyújtásról szóló tárgyalásokért cserébe Brüsszel a Gyurcsány Ferenc elleni eljárás megszüntetését, valamint a férfi és nő közötti házasság törvényi rögzítésének elhagyását várná el – értesült a Magyar Nemzet. A Népszabadság nem tud politikai követelésekről, ám uniós értesüléseik szerint hazánk ettől függetlenül is szankciókra számíthat.

Citrom-díj:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.29. 19:06

A EuroGames nem a homoszexualitás propagálásáról vagy az emberek megbotránkoztatásáról szól- Budapest, 2011. december 29., csütörtök (MTI) - A EuroGames néven ismert sportesemény lényege, hogy mindenki számára nyitott, nem a homoszexualitás propagálása vagy a fővárosiak megbotránkoztatása a cél - közölték a rendezvény szervezői csütörtökön az MTI-vel. Tarlós István főpolgármester szerdán, a Budapest portálon közölte: nem fér össze a mentalitásával, ezért nem tudja támogatni a budapesti melegolimpiát.

Közélet:
 11 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.18. 15:50:34

58

Közélet:
 14 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok