Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MAGYAR"
12Következő >>

veroniq - 2015.07.24. 11:27

 

Nemcsak hazánkban, de a történelmi Magyarország területén is tovább tart a magyarság természetes fogyása. A születések számának csökkenése mellett régóta tart a népesség elöregedése is. Mindezek révén 2060-ra a magyarság száma 8 millióra fog csökkenni, a 65 éven felüliek aránya pedig meg fogja közelíteni az egyharmadot – mondta el a Rádió Orientnek Őri Péter, a Demográfiai Portré című kötetet kiadó KSH Népességtudományi Intézetének tudományos főmunkatársa.

Külvilág:
MAGYAR   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.17. 10:37

Ünnepélyes keretek között letette az állampolgársági esküt az ötszázezredik határon túli magyar kérelmező, Böjte Csaba ferences szerzetes és édesanyja, Böjte Julianna december 5-én Budapesten. Az ünnepi eseményen Tarnai Richárd kormánymegbízott, országgyűlési képviselő is részt vett. „Levertük a lakatot és kitártuk az ajtót, hogy minden magát magyarnak valló ember be tudjon lépni rajta” - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök, rámutatva, hogy a 20. század történelmi viharai következtében a magyarság a világ legkülönbözőbb pontjaira szóratott szét, és ma már szinte a világ minden pontján élnek magyarok. „Mi azt valljuk, hogy lakóhelyüktől függetlenül mindannyian a nemzetünk tagjai“ - mondta Orbán Viktor.

Külvilág:
MAGYAR   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.13. 14:13

 

A magyar helyesírásnak is megvannak a maga nehézségei. Az eduline oktatási hírportál tanárok segítségével összegyűjtötte a tíz leggyakoribb helyesírási hibát. Az alábbiakban ezeket Olvashatják. Sajnos, még én is vétek néha. Hát Ön? Érdemes ezeket elolvasni, hiszen ma van a magyar nyelv napja. Ennyivel érdemes ünnepelni! 

Katt a címre!

Közélet:
MAGYAR   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.07. 10:56

Hunok /Szkíták/ Világtalálkozója - Nemzetegyesítés - Parádfürdő- Valóban legyen összefogás. Jöjjön mindenki, aki magyar. A következőkre szeretnénk hangsúlyt fektetni: -Visszatérés a Magyarok Istenéhez, ősvallásunkhoz; - az egész rendezvényt hassa át a visszatérés a Teremtőhöz. -Folyamatos szkíta, hun, magyar jelenlét a Kárpát Hazában;- előadások, melyek bizonyítják:

Közélet:
MAGYAR   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.29. 08:31

Kedves Olvasónk küldte nekem ezt a kis video felvételt, melyen a Kalász című dalt nézhetjük és hallhatjuk, nagyon szép búzatábla közepén táncolnak a fehér ruhás angyali lányok. A gonosz világról szól ez a dal, arról, hogy ideje lenne, ha végre béke lenne és arról, hogy az előadó büszke arra, hogy magyarnak született. Mivel én is az vagyok, szeretettel osztom meg Önökkel ezt a kis " műsort " és küldöm mindenkinek, vidám, szeretetben és békében töltött hetet kívánva!

Közélet:
MAGYAR   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.01. 11:48

Ismerős ez a  szituáció Önnek is? "  .... "Folyamatos Apeh szorongatásban vagyunk , 3 havonta inkasszóznak ,mert a Bt. Költségeit ha van bevételem, ha nincs, fizetnem kell. De időnként jön 20 ezres parkolási bírság, eladhatatlan zártkerti ingatlanon lévő használhatatlan sufni utáni 40 ezres építményadó, elviselhetetlen telefonszámlák, 3 Ft 50 fillérért vett I phone –ok amik a hűségnyilatkozat lejárta után (pont amikorra szétesnek) 300 000 Ft-ba kerülnek. Büntetések , 71 ezres gázszámla, 30 ezres villanyszámla és kocsira felvett 5 éve fizetett frankhitel (amiből még 1 év hátravan) pedig amikor megvettem már 200 000 km volt benne. 

Különvélemény:
MAGYAR   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.16. 10:16

Facebook: Szathmári Zsuzsa - Sziasztok! Én egy éjjel-nappali boltban dolgozom. Ma olyan dolgok történtek, amik mellett nem lehet csak úgy elmenni. Bejött egy lány ahogy néhányan mondják olyan "mű" nő. Vett egy karton tejet, egy rúd szalámit, 8 kg kenyeret, vajat, meg nescafe-t. Fura volt a 8 kg kenyér, ezért megkérdeztem: "nagy a család?" Mire ő! Nem, az iskolába viszem az itt rekedteknek. Elgondolkodtam. Aztán jött egy srác. Audival. Kért 30 db zsemlét, 10 kg kenyeret, egy egész doboz sport szeletet. Kérdeztem is. Ennyire szereti a csokit? (persze sejtettem hogy hova lesz) erre ő: "nem a rádióba hallottam h elkel a segítség"! És oda viszi. Nem sokkal később megint jöttek. Elvitték az összes mentes ásványvizet.

Közélet:
MAGYAR   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.07. 22:24

Akaratlanul is ezek a kérdések fogalmazódtak meg bennem, amikor a Hír TV Péntek8 című adását néztem. A kormányhoz közel álló média is riasztó képet festett a jövőnkről. Ez már a vég, gondoltam…. A Riporterek a FIDESZ-es Font Sándorral beszélgettek, de olyan volt, mintha valami ellenzéki adást néznék. Kiderült, hogy gyakorlatilag nincs még egy ilyen hülye ország, ahol ennyire megsarcolnák a lakosságot. Különösen, ami az élelmiszerek árát illeti.

Gazdaság:
Abony   
MAGYAR   
Blogok   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.20. 09:11

2012. április 19-én ünnepélyes keretek között a Nemzeti Színházban vehette át méltán megérdemelt elismerését az a közel félszáz magyar márka, amely a független szakértői bizottság hét konkrét szempont* alapján történő értékelése szerint 2011-ben a legjobbnak bizonyult. A nagyszabású program záró eseményén résztvevő magyar brandeknek a Hollóházi Porcelán által készített díjakat nyújtották át.

Közélet:
MAGYAR   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.06. 09:15

MTI- A PwC tanácsadó cégcsoport szerint Magyarország még mindig vonzó célpont a befektetni kívánók számára, fontosak azonban a befektetőknek nyújtott támogatások és kedvezmények, ez ugyanis olyan invesztíció, amely belátható időn belül megtérül mind az állam, mind pedig az adófizetők számára. A nemzetközi befektetők hosszú távra terveznek, a pozitív országimázs mellett a különböző kedvezmények és támogatási rendszerek stabilitása játszik kulcsszerepet döntéseikben - hívja fel a figyelmet a PwC az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében. 

Gazdaság:
MAGYAR   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok