Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Fergeteg Triatlon"
Első<< Előző3456789Következő >>

veroniq - 2013.04.11. 21:18

Évadnyitó Duatlon Fesztivál 2013. 04. 07 Abony- Másodszori nekifutásra sikerült megrendeznie az Évadnyitó duatlon versenyt, az abonyi Fergeteg Triatlon Se-nek. Március közepén, a hó miatt hiúsult meg, így tényleg évadnyitó verseny lett április elején. A verseny napján 10 fok és metsző hideg szél fogadta a sprint távosokat, akik így is közel 30-an vágtak neki, az igen technikás kerékpáros pályának. A délutáni futamokban induló gyerekeket sem riasztotta vissza az igen hideg idő, hiszen 121 fő versenyzett Abony jó minőségű utcáin, az újoncoktól a nyílt futamosokig. Már mindenki nagyon várta az évad első duatlon versenyét, ahol kiderül, hogy hogyan sikerült a kicsit hosszúra nyúlt felkészülési időszak. Fotó: MATEK

Sport:
 1 Hozzászólás    

matek - 2013.03.07. 21:19

2013. február 23-án a Magyar Sportok Házában a Triatlon Gálán adták át az aranyjelvény, a ranglista 1-3. hely, valamint az évsportolója díjat. 

Díjakat kaptak Fergeteg Triatlon Se díjazottjai is. Hogy kik, milyen díjakat valamint további képekért kattints a címre!

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.07. 15:13

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.24. 19:43

Vasárnap már 13. alkalommal vághatott neki közel 350 induló a Futabony, Magas István emlékverseny távjainak, mely rendezvény idén az I. Főtér Futás nevet kapta. A gyönyörű idő és a szép számban (62 fő) nevező óvodások futama jó alapot adott az egész versenynek. A célban minden óvodás aranyérmet kapott, bízva benne, hogy ezzel jövőre, ugyanitt hasonló lelkesedéssel indulnak majd a már picit nehezebben megszerezhető medálokért, oklevelekért.

Sport:
 0 Hozzászólás    

matek - 2012.09.18. 13:20

Húsz éves az abonyi triatlon!- Abony bővelkedik országosan is elismert sportegyesületekben, sportágakban. Méltó rangot vívott ki magának a városban a Fergeteg Tiratlon SE, mely nem csupán az eredményes versenyzőiről híres, hanem arról is, hogy rendszeresen szerveznek nagyobb versenyeket. A Lehetőségeink Fő Tere című programsorozatból is kivették a részüket és kétnapos rendezvényükkel nem csak magukat, hanem a település lakosságát, sportszerető közönségét is megörvendeztették.  

Nagyobb méretű kép és részletek a cikk címére kattintva.

Sport:
 0 Hozzászólás    

matek - 2012.09.15. 22:30

Régi és jelenlegi triatlonosok találkoztak ma a Fergeteg Triatlon SE 20 éves jubileumának tiszteletére. A kétnapos rendezvény a bringás felvonulással vette kezdetét melynek útvonalát polgárőrök és az Abopol Kft. biztosította.

A biciklizés után a Városi Strandfürdő területén a játékkal és beszélgetéssel telt a délután. Agyagozás, "aszfaltrajzverseny" (betonon), strandröplabda, tollas, fogócska-bújócska volt minden. A nap végét a "Fergeteg-es Triatlon szakács" bográcsban főtt fenséges vacsorája zárta. 

 

A program holnap a Jubileumi Duatlon versennyel folytatódik, de mint ma, holnap is lesznek ügyességi játékok, kézművesfoglalkozás - nemezeléssel kiegészülve.

A bringásfelvonulásról videó és további képek a Fergeteg Triatlon SE honlapján

Sport:
 0 Hozzászólás    

matek - 2012.08.27. 12:34

Augusztus 19-én Abony testvérvárosa, az erdélyi Réty adott otthont a negyedik triatlon Tri-Aluta Ku­pának, amely egyben a sportág Román Kupája is volt.

A hazai versenyzők mellett érkeztek sportolók Ma­gyarországról és Franciaországból is. A szervezők elmondása szerint minden az előzetes programnak megfelelően alakult, a nagy sikernek örvendő megmérettetés pedig az eddigi legjobb volt.  

A versenyen Medveczky Edit első, 
Soós Fanni második,
Soós Gergő harmadik
helyen végzetek korcsoportjaikban. 

Még több kép és részletek a Fergeteg Triatlon SE honlapján

Sport:
 0 Hozzászólás    

matek - 2012.08.15. 19:24

A hétvégén 1556 versenyző és kísérete vette uralma alá Fadd-Domborit, az immáron 28. alkalommal megrendezett Polar SporTolna Triatlon Fesztivál alkalmából, mely egyben a hatodik, befejező állomása az idei sorozatnak.

A versenyen Soós Gergő első, Medveczky Edit második, Soós Fanni és Major Gábor harmadik helyezést ért el.

Részleteket, képeket és a többi abonyi triatlonos eredményét itt találod: http://fergetegabony.hu  

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.18. 14:18

Olvasáshoz kattints a címre!

Sport:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.23. 18:23

Múlt héten, vasárnap Kőszegen a triatlon versenyen Major Gábor ismét a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Szerkesztőségünk nevében is sok szeretettel gratulálunk! A verseny helyszíne a Dr. Nagy László Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény területe, Regionális Gyógyterápiás Uszoda volt. A verseny célja a triatlon sport népszerűsítése a városban és régióban.

Sport:
Abony   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok