Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Autó"
<< Előző12345Következő >>

veroniq - 2012.10.03. 09:40

Mióta Abonyban élek, tudom, hogy az a szó, hogy „ Mayer „ egy jelkép mindazoknak, akik gondban vannak az autójuk elektronikai dolgaival. Csak keveseknek adataik meg napjainkban, hogy apáról fiúra szálljon az örökség. Ebben az esetben ez történt. Kint van az Apa mesterlevele a falon, ő is dolgozik serényen, de az idő nem állt meg. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően sorra szerezték be mindazon eszközöket, melyek a modernkor igényeit mindenben kielégítő szolgáltatást tesznek lehetővé.

Reklám:
Abony   
Autó   
 5 Hozzászólás    

tyb - 2012.09.07. 15:25

Az osztrák Alpok gyönyörű. Motorról különösen.

 

Augusztus végén egy csillagtúra részeként Ausztria legmagasabb csúcsának meghódításán fáradoztunk, amikor egy felismerhetetlenségig elmaszkírozott gépkocsi bukkant fel előttünk egy lejtőn. Hajtott a kíváncsiság, ezért megkértem LŐVÉ-t, hogy utasként próbáljon meg néhány fotóval segíteni a későbbi azonososításhoz.

Közélet:
Autó   
Ausztria   
Blogok   
VW   
Golf   
Kémfotó   
 2 Hozzászólás    

tyb - 2012.08.06. 10:35

Tegnap Szolnokon jártam. Fura karavánokkal futottam össze a "4-es"-en. Mintha, a múlból "teleportálták" volna őket. Kinézetüket és állapotukat illetően is. Valamennyien a gigászi szovjet hatalom műszaki remekei voltak. Zaporozsec, Volga, Zsiguli, vagy az Ural motorkerékpár, mind-mind a távoli álmaink vágyaiként ismertek a nyolcvanas évek végéig.

Történelem:
Autó   
OldTimer   
Blogok   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.27. 10:06

Kedves Veronika!- Segítségedet szeretném kérni abban, hogy minél több emberhez eljusson a következő információ: Ma éjszaka eltulajdonítottak egy FEKETE WOLKSVAGEN 2-es GOLFOT Cegléd, Pesti út 6. sz. alól!! Rendszáma: DEB-593 !! Ha valaki látná kérem azonnal jelezze! Ha lehet, akkor telefonszámokat adnék meg: 06302995591 v. 06306310118

Nem tudom, hogyan működik ez a felhívás megjelenítése, mert még nem történt velünk ilyen és eszembe jutott ez az oldal népszerűsége.

Közbiztonság:
Autó   
 2 Hozzászólás    

tyb - 2012.04.25. 23:35

 

A cikk szerzőjét egy ajánlattétel után gyakorlatilag elküldték melegebb éghajlatra! Extrém részletek a levelezéssel együtt a cikkben!

 

Minap, témák után kutatva jutottam arra az elhatározásra, hogy ha már úgyis gépkocsi cserén gondolkozom, megkeresek néhány internetes autókereskedő vállalkozást, persze - a piaci tendenciákra is tekintettel – lényegesen alacsonyabb árajánlattal, mint a hirdetett vételár. Kíváncsi voltam a reakciókra, azaz a fellendülés időszakában tapasztalt, lekezelő stílus esetleges változásaira, melynek a potenciális vásárlók megnyerése érdekében manapság törvényszerűen be kellene következnie.

Különvélemény:
Abony   
Blogok   
Autó   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.14. 16:53

A VII. Abonyi Autós Találkozót ebben az évben április 14-én szombaton rendezték meg a Vásártéren. A rossz idő ellenére nem volt „ vasakban „ és látogatókban sem hiány, több százan voltak kíváncsiak az immár hagyományosnak számító rendezvényre.  Képgaléria ITT, fotók: LŐVE, TYB, Norby

Közélet:
Autó   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.13. 10:06

VII. Abonyi Autós Találkozó- 2012. április 14 szombat, 9-18 óra- Vásártér

Programok:
Autó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.13. 08:00

VII. Abonyi Autós Találkozó- 2012. április 14 szombat, 9-18 óra- Vásártér- Eltelt egy év, s újra összejönnek a széria-, valamint a tuningautók a Vásártéren. A rendezvény már délelőtt 9 órakor megnyitja kapuit, s a megszokott, érdekes látnivalók mellett olyan programszámok, vetélkedők is helyet kapnak majd, ahol nemcsak az ügyességre, de egy kicsit a lexikális tudásra is szükség lesz. Képgaléria ITT a tavalyi rendezvényről Teljes program ITT

Közélet:
Autó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.08. 10:06

VII. Abonyi Autós Találkozó- 2012. április 14 szombat, 9-18 óra- Vásártér- Eltelt egy év, s újra összejönnek a széria-, valamint a tuningautók a Vásártéren. A rendezvény már délelőtt 9 órakor megnyitja kapuit, s a megszokott, érdekes látnivalók mellett olyan programszámok, vetélkedők is helyet kapnak majd, ahol nemcsak az ügyességre, de egy kicsit a lexikális tudásra is szükség lesz. Részletekért katt a címre!

Közélet:
Abony   
Autó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.24. 11:47

Idén is megrendezésre kerül az Abonyi Autós Találkozó. A helyszín továbbra is a Vásártér, időpontja 2012. április 14. szombat. A 2006. óta folyamatosan minden évben megrendezésre kerülő rendezvénysorozat programterve idén nagyban bővül, hiszen ebben az évben egyszerre két találkozónak is helyt ad a terület. 

Közélet:
Abony   
Autó   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok