Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Romhányiné"
123456Következő >>Utolsó

veroniq - 2019.10.06. 20:10

 

Abony Város Önkormányzata „Az üzleti infrastruktúra fejlesztésének támogatása Pest megyében” című pályázati konstrukció keretében benyújtott VEKOP-1.2.2-15-2016-00026 azonosító számú pályázatát 306,43 millió Ft összegű, vissza nem térítendő támogatásban részesítette a Nemzetgazdasági Minisztérium 2017. június 15-én. Az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a hazai központi költségvetési előirányzatból biztosított, 100%-os intenzitású támogatásból megvalósuló „Üzleti Park kialakítása a volt Vásártér területén” című projekt sikeresen befejeződött. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2019.10.04. 12:00

 

Egy biztos: Polgármestert vált Abony október 13-án, mert a jelenlegi, három cikluson keresztül regnáló polgármester, Romhányiné Dr Balogh Edit nem indul újra a posztért. Balogh Edit elköszönt Abonytól, a Kincskereső újság legutóbbi lapszámában, és mindenkinek jó erőt, egészséget és sok szerencsét kívánt. Valójában Romhányiné dr Balogh Editet még azok a körök hozták Abonyba és támogatták, akik jelenleg a Fidesz- KDNP-t segítik. Utána teltek az évek, és Romhányiné Dr Balogh Edit a maga útját járta, önállóan tett eleget tisztségének.

 

 

Közélet:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2019.01.12. 21:23

218

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.01.08. 13:23

 

Lapinformációink szerint Abony Város polgármestere, Romhányiné Dr. Balogh Edit bárkivel képes összefogni, ha úgy érzi, hogy a FIDESZ ellen tehet, a kormánypártot leválthatja. Mindegy, hogy balos, vagy jobbos. Ennek példája az is, hogy egy abonyi bált támogat, melynek fővédnöke a Jobbik frakcióvezetője, Volner János. Négy éve még Bajnai Gordon országgyűlési képviselő jelelöltje volt az abonyi polgármester. Képünk 2015-ös, már akkor is beszélgetett Volnerrel Balogh Edit...

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.12.21. 11:01

A város Együtt színeiben politizáló polgármestere a fő támogatója a Jobbik abonyi báljának. "Jótékonysági Hagyományőrző Magyar Bál" néven rendez vacsorát a város művelődési házában a Jobbik abonyi szervezete.

Politika:
Abony   
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.11.21. 14:14

 

A Jobbik Abonyi szervezete jövő év február elején úgynevezett jótékonysági hagyományőrző magyar bált szervez, melynek támogatója a plakát aszerint Volner János országgyűlési képviselő, a párt frakcióvezetője. A rendezvény fővédnöke pedig nem más, mint Abony Város polgármestere, Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester, aki az előző országgyűlési képviselő választásokon Bajnai Gordon pártjának színeiben indult, lépett porondra. Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármesterként nagyon bejön az abonyiaknak...

Politika:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2017.05.14. 15:16

Facebookos írás, melyet a Ceglédi Spotlight tett közzé a facebookon: „Én ezt másként nem tudom értékelni, csak egyfajta zsarolásként” – mondta a polgármester, Romhányiné dr. Balogh Edit, Abony Város Önkormányzatának legutóbbi testületi-ülésén, de miről is szól a történet:


Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.12.14. 17:47

 

Ezúton szeretnénk Abony Város első asszonyának a város lakossága és a MiAbonyunk Olvasói nevében is Áldott ünnepeket, és eredményekben, egészségben bővelkedő Boldog Új Esztendőt kívánni sok - sok szeretettel! 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.26. 11:03

Emelte ki közelmúltban megtartott lakossági fórumán Romhányiné Dr. Balogh Edit, Abony város polgármestere. A településvezető elmondta, hogy folyamatban van egy új kút engedélyes terveinek elkészítése, mert a mostani nem ad már olyan hőfokú vizet, mint amilyet kellene. 44 °C-os a vize. 

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.26. 10:58

Csányi Sándor, a Magyar Gasztronómiai Fesztiválok Egyesületének elnöke is részt vett Romhányiné Dr. Balogh Edit lakossági fórumán a közelmúltban. A szakember, aki a Szolnoki Gulyásfesztivál főszervezője is, szót kért és elmondta, hogy országosan is nagyon nagy híre van az 1. Tarka Borjú Fesztivál és Főzőversenynek, emi szerinte remekül sikerült. „ Ezzel elmozdíthatjuk a várost a holtpontról. „

 

Közélet:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok