Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Túra kirándulás"
1

veroniq - 2014.06.15. 21:01

Az elmúlt napokban villámtúrán jártunk Szlovákiában és nem jöttünk haza üres kézzel. A téma az utcán „ hevert „, most ennek első gyöngyszemét teszem közzé. A képek Füleken készültek, ahol egy igazi boltot hoztak létre a Tokaji borok árusítására. Bizonyára finom lehet az itt árult bor, no de mégsem olyan, mint az igazi. Vagyis a mienk. Sajnos bírósági döntés alapján bitorolhatják ezt a márkanevet. Igaz, nem úgy írják, mint mi... De akkor is.

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.23. 16:48

Egy kis kommunizmus, hozzá csipetnyi Hortobágy, megfűszerezve némi lustasággal, hogy azért a csinos nőket se felejtsük ki belőle - nagyjából ilyennek látnak bennünket a külföldiek. Horvátország budapesti nagykövetségén a nagykövetek és diplomaták által látogatott The Club rendezvényén Kiss Róbert Richard újságíró humoros előadásában beszélt a vendégeknek arról, hogy milyennek látnak bennünket, magyarokat külföldön.

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.05. 19:44

Olvasónk küldte: Sziasztok!- Tegnap megvolt az idei első teljesítménytúránk. Kemény volt. A téli időjárás valóban télivé tette a történelmi sóutat is, ahol ezúttal még egy látássérült sportegyesület 10 tagja is részt vett 10 látó (igazi teljesítménytúrázó) kísérővel, köztük az egyik látó kísérő Magyar Csaba 12 éves, aki látássérült szüleivel túrázott, Ő személyesen édesapját kísérte Szolnokig a 34 km-es távon. 

Közélet:
 5 Hozzászólás    

matek - 2011.08.22. 17:14

A Zöld Válasz Egyesület minden érdeklődőt szeretettel vár Pilisszántóra augusztus 28-án egy helyi nevezetességeket ismertető előadásra és az azt követő pilisi kirándulásra. A településen Szőnyi József ismerteti a szent kő-köz, kis-kápolnához, pilis kereszthez kapcsolódó legendákat, majd Krekács Károly vezető irányításával egy 18 km-es túra segítségével fedezhetjük fel a pilisi hegyek természeti csodáit.

Részletes program:

Találkozó:

Aug. 28-án, vasárnap 9-kor, az Árpád hídi Volánbusz pályaudvaron a bejárat előtt, Pilisszántóig vett jeggyel. A buszunk indul: 9:15-kor!

Útvonal:

Pilisszántó(10:16) – a Pilis Keresztje és a Boldogasszony kápolna – Szántói-nyereg – Hosszú-hegy – zsomboly – Budzsák – Kovács (Dera)-patak - a
pilisszentkereszti Szurdok - Som-hegyi kulcsosház – vissza Pilisszántóra (17:11)

Táv:18 km

 

Programok:
Programok   
 0 Hozzászólás    

matek - 2011.04.29. 08:43:27


Részletek: PDF vagy Word Doc

 4 Hozzászólás    

matek - 2011.03.17. 00:12:59


A túrákat kísérők fogják vezetni, az útvonal az útviszonyoktól függően még változhat.
Részletekről érdeklődni lehet a 06/70 599 4619 telefonszámon Medveczky Editnél.


Nagyításhoz kattints a ide!
Útleírás 7,5 km
Rajt: Bihari J. Zeneiskola » RK. Templom » áthaladva a Városkapu alatt a villogó lámpánál át a földúton (figyelj a közlekedésre) » balra a Ceglédi úton a Bicskei útig » tovább a Bicskei út végéig » jobbra a Simonffi útra » most már a sárga négyzet jelzést kell követni » 4.sz. főút » vissza a sárga csík jelzésen az erdő mellett » a temető mellett elhaladva tovább a Szemere B. út » Szelei út » Városkapu » Cél: Zeneiskola

Nagyításhoz kattints a ide!
Útleírás 15 km
Rajt: Bihari J. Zeneiskola » RK. Templom » áthaladva a Városkapu alatt a villogó lámpánál át a földúton (figyelj a közlekedésre) » balra a Ceglédi úton a Bicskei útig » tovább a Bicskei út végéig» jobbra a Simonffi útra » most már asárga négyzet jelzést kell követni » 4.sz. főút FOKOZOTTAN FIGYELJ! » tovább a sárga négyzet jelzésen, FŰZFÁK (6,5km) tovább a jelzést követve a határdűlőig » jobbra a sárga csík jelzést követve a 4.sz. főút felé tovább az erdő mellett » a temető mellett elhaladva tovább a Szemere B. út » Szelei út » Városkapu » Cél: Zeneiskola

Nagyításhoz kattints ide!
Útleírás 30 km
Rajt: Bihari J. Zeneiskola » RK. Templom » áthaladva a Városkapu alatt a villogó lámpánál át a földúton (figyelj a közlekedésre) » balra a Ceglédi úton a Bicskei útig » tovább a Bicskei út végéig» jobbra a Simonffi útra » most már asárga négyzet jelzést kell követni » 4.sz. főút FOKOZOTTAN FIGYELJ! » tovább a sárga négyzet jelzésen, FŰZFÁK (6,5km) tovább a jelzést követve a határdűlőig » balra majd 200m után jobbra egy szép dűlőútra » Akácos utca a dűlőút végén jobbra és már feltűnik Újszilvás Magó sarok (15km) » 200m után a négyzet jelzésről jobbra a Rozmaring útra térni » az út végén jobbra a sárga csík jelzést követve kb 2km a Kalász Lovastanya » Gyularancs (20km) » tovább a  a 4.sz. főút felé tovább az erdő mellett » a temető mellett elhaladva tovább a Szemere B. út » Szelei út » Városkapu » Cél: Zeneiskola
 0 Hozzászólás    

matek - 2011.02.17. 18:56:44

Következő virtuális túraajánlatomhoz kicsit messzebbre kell utazni, de a látvány és a velejáró izgalom sem mindennapi.

Részletek és forrás

Videó az útszakaszról:

Külvilág:
 2 Hozzászólás    

matek - 2011.02.03. 18:36:33

 

 
Hajdúdorogi Görög Katolikus Székesegyház
 

 
 
 


Külvilág:
 3 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok