Mi Abonyunk - Szép volt Krisztina, büszkék vagyunk Rád!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2017.11.07. 15:29

 

Az Abonyi Bucsi Krisztina ismét nagy tettet hajtott végre. A már ötven éves Hölgy hihetetlen formában és kondícióban, huszonéveseket megszégyenítő módon szerepelt a Ninja Warrior Hungary versenyben, mely napjainkban az egyik legnézettebb vetélkedő a TV-ben. Krisztina szerződéses katonaként dolgozik, és lapunknak engedéllyel adott interjút. Személyesen évtizedek óta ismerem Őt, felnézek rá, páratlan akaratereje miatt, mellyel mindig túljutott az élet kemény megpróbáltatásain. Ezen kis cikk legyen egyben példa nőtársaink számára.

 

 

Mottó: Soha, de soha ne add fel! Élj, és küzdj! Érdemes, mert a kitartó munka meghozza gyümölcsét. Krisztinával korábban már készítettem interjút. Akkor 2014-et írtunk, a cikk IDE kattintva olvasható, melynek címe Bőven van élet 45 felett is: Krisztina nagy sikerei a legrangosabb versenyen volt. Kriszti az alábbi képen középen.

 

„ Nagyon nehéz volt a pálya! Nem jelentkeztem, hanem felkértek az indulásra. Én voltam a mezőny legidősebb női indulója, boldog vagyok, hogy részt vehettem a versenyen. Nagyon érdekelt az akadálypálya, szívesen próbáltam ki. Igaz, azt sem tudtam először, hogy ez mi, mert nem is ismertem a versenyt sem. Kíváncsivá tett, hát belevágtam. Még azt sem sejtettem először, hogy ez egy TV-s vetélkedő lesz. Hatalmas élmény volt számomra ez az egész! Egyedül a trambulinos akadálypálya nem ment. 50 éves vagyok, de a testedzésre mindig nagy hangsúlyt fektettem, Natural Body versenyző vagyok, itt a genetikai maximumot, az erőt használom, VB 7. helyem van es nemzetlözi 3. hely, Natural Body building a sportágban. Háromszoros országos 2. helyem és nemzetközi helyezéseim is vannak. A Ninja Warrior versenyben 330 induló volt összesen, adásonként 55. Sok férfi társamat is megelőztem, erre különösen büszke vagyok. Hiszen nem is készültem külön a versenyre! Legközelebb fogok, mert tudom, hogy érdemes. Nem sokon múlt, hogy nem jutottam tovább, ugyanis 30. lettem, és az első 25 a továbbjutó. Hatalmas élmény volt, mindenkinek ajánlom! Jó volt a társaság, intelligens a csapat, szuperek a felkészítők, segítők, szervezők az egész team. A női indulók közt én voltam a 330-ból a legidősebb, azt hiszem szépen helyt álltam! Legközelebb megint megpróbálom! „ – mondta el lapunknak Bucsi Krisztina

Hastánc is van az életében:

 


Szerkesztőségünk, Olvasóink és Abony lakossága nevében is sok szeretettel gratulálunk neki és kívánunk további szép sikereket! Hajrá Krisztina!
Lőrinczy VeronikaKülönvélemény:
Abony   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Elbukott az abonyi notórius feljelentgető

Antal- Láng Edina megmondta a bírónak, hogy nem vonul vissza

Vádlóból vádlott lett Antal- Láng Edina

Tartson velünk facebook oldalunkon is!

Kedves a MÁV: Az abonyiak féláron utazhatnak?

Hamis vád?

Segítek Antal- Láng Edinának!

Mi most tényleg a semmi nem jó országa lettünk?

Szeret Ön Abonyban élni?

Megszabadultunk, felszabadultunk! Győzött Magyarország, győztek a MAGYAROK!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok