Mi Abonyunk - Bőven van élet 45 felett is: Krisztina nagy sikerei a legrangosabb versenyen
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.07.03. 09:24

Talán Krisztina kis története erőt adhat hölgytársainknak ahhoz, hogy elgondolkodjanak azon: Jé, tényleg van élet 45 felett! És nem is akármilyen. Sokan hajlamosak az évek múlásával beletörődni a korba, elhanyagolni magukat, testüket, szellemüket egyaránt. Pedig, nagy kár érte, hiszen egy hölgy élete nem csak 40 évig tart. Borosné Bucsi Krisztina irigylésre méltó, huszonéveseket is megszégyenítő fizikummal bír. Ennek ellenére nem kérkedik mindezzel, szerényen meséli történetét. Sokan közülünk jól ismerik őt máshonnan, hiszen hastáncban is jeleskedik. Most egy új oldaláról mutatkozott be. Boldogan újságolja, hogy az Országos Natural Testépítő versenyen második, Nemzetközi versenyen 4. helyet szerzett. Jobban sikerült a formaidőzítés, mint a tavalyi évben, amikor Krisztina először vett részt ilyen megmérettetésen. Akkor 3. lett az országban és 7. a nemzetközi mezőnyben. Idén fizikum kategóriában, tavaly fittnes figure-ban indult. A versenyt június 23-án Tatabányán, a Vértes Agórájában rendezték meg, nagy szakmai érdeklődés mellett, népes publikum előtt.

 

 

Megtudtam, hogy úgynevezett open, vagyis nyílt verseny volt, ahol nem számít a testmagasság, a testsúly, de még a kor sem. Krisztina szép eredménye azért is kiemelkedő, mert ő volt a legidősebb a mezőnyben, tehát neki a huszonévesekkel kellett versenyre kelnie. Ez az elért eredmények alapján remekül sikerült. Hatalmas akaraterő, és munka fekszik mindebben, már 10 éve jár konditerembe, de két éve versenyez csupán. Azért indul ezen a rangos rendezvényen, mert szeretné megnézni, hova jutott, és legyen értelme annak amit csinál. Mikor kérdezem tőle, hogy : „ te élvezed, hogy kínzod magad? „ csak mosolyog.

 

„ Nem érzem kínzásnak, jó érzésem van utána, remek közérzetem, tudom, hogy „ csak megcsináltam! „- legyőztem magam és a korlátaimat is. Vannak olyan versenyzők, akik sok százezer forintot költenek edzésprogramra, én ezt nem teszem, és nem is tehetem meg. Mészáros Ferenc a segítőm, ő írja az edzéstervet nekem. Ő egyébként szintén abonyi, és tavaly a Világbajnokságon Görögországban második lett. Tehát, ő is tud valamit. „- mondja Krisztina

 

 

„ Erre a versenyre konkrétan fél évet készültem. Három hónap szólt a tömegnövelésről, kettőa szálkásításról, diétázni kellett, fehérjedús étrendem volt. Ez Natural kategória, tehát mesterséges szerek kizárva! Igaz, sajnos nem igazán lehet kimutatni ma már az úgynevezett csodaszereket, tehát a dopping esélye nagy. Így nem is tesztek vannak már, hanem hazugságvizsgálatot végeznek a versenyzőkön. Hetente 4-szer 1,5 órát edzek, azaz összesen hatot. 47 éves vagyok, de bírom. Ezen a fenti versenyen, melynek neve INBA Hungary Natural Bodybuilding bajnokság, összesen 10 induló volt, hatan jutottunk döntőbe. Az étrendre visszatérve, el kell mondanom, hogy a diéta nagyon kemény volt. Meg van határozva, hogy 12 dkg csirkemellet lehet egy étkezésre megenni, egy nap alatt maximum két főtt tojást. Idén jobban sikerült a diétám, tavaly 2 kg- val kevesebb voltam. A versenyen a kisugárzást, nőiességet is nézik. Nagyon fárasztó volt a verseny, hazafelé beültem a kocsiba és rögtön elaludtam. De megérte! A döntő este fél tízkor volt. Bármilyen meglepő, de a pózolás hatalmas erőkifejtést igényel. Natural kategóriában Magyarországon csak ezt az egy versenyt rendezik. A lényeg, hogy segítő szerek nélkül kihozza a magából a genetikai maximumot a versenyző.

 

 

Valóban jó alapokkal rendelkeztem, de szükség volt tudatosságra. Nekem a lábam a gyenge pontom szerintem, mert húsosabb, mint kellene. Vékonyabb alapokon jobban lehet izmot építeni. Érdekes, hogy csaknem minden versenyzőnek műmelle van, nekem nincsen. Az edzések során a mell kisebb lesz, mert izommá alakul át. Azt még nem tudom, hogy jövőre is indulok-e ezen a versenyen. Most a CROSS Fittel kacérkodom, Vígh Krisztián remek edző. Ha kijutnék a Világbajnokságra, ott más rendszerben folyna a verseny, ott vannak korcsoportok, kategóriák, számít a súly és magasság is. Tervezem, hogy 50 felett megint megpróbálom. Úgy gondolom, hogy jó esélyem lenne a szép szerepléshez. „- mondta el lapunknak Krisztina

 

Szerkesztőségünk, Olvasóink és Abony lakossága nevében is sok szeretettel gratulálunk neki és kívánunk további szép sikereket! Hajrá Krisztina!

Lőrinczy Veronika

 

Krisztina ezúton is köszöni a lehetőséget az Erzsébet edzőteremnek, annak tulajdonosainak, hogy edzésmunkáját ott végezhette.

Sport:
Abony   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

A mai napon a szenior labdarúgóké volt a főszerep Abonyban

Fitten, egészségesen!

Tárt kapus program

Tárt kapus program a Fergeteg Triatlonnal!

Gyere Te is tritalonozni!

Futókör átadó

Télen is tárt kapus programok

Gyere te is tiratlonozni!

Geyre, szeretettel várunk tárt kapus programjainkra!

Gyere, mozogj velünk!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok