Mi Abonyunk - Fiatalos lendülettel fejlődik a Niki- Bau Trans
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7970, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2021.02.23. 14:58

Az abonyi építőipari vállalkozás immáron több éves tapasztalattal, remek referenciákkal rendelkezik, gyakorlatilag „mindent is” túléltek, és szeretettel várják a lakossági megrendeléseket is. Érdekes a cégtörténet, hiszen akkor sem mentek csődbe, mikor a munkájukat nem fizették ki nekik. Mindig előre tekintenek, a bevételt fejlesztésekre forgatják vissza, így van lehetőség az állandó fejlődésre. Az cég vezetőivel beszélgettem, fogadják szeretettel Molnár József és Párja, Víg Nikoletta gondolatait:


„Az első cégem, hasonló tevékenységi körrel még 2008-ban indult. Aztán pár év működés után nemzetközi fuvarozó lettem. Kamionnal és busszal is dolgoztam. 2016-ban adódott egy lehetőség, és 2017. január 11-én indítottuk el az új céget, a Niki- Bau Trans Kft-t. Egy teherautóval kezdtünk, én vezettem. Első évben belefutottunk az abonyi elkerülőn sajnos egy nagyobb számla ki nem fizetésébe. A fővállalkozó ezt teljesítette, azonban a negyedik- ötödik alvállalkozó már nem adta tovább nekünk az összeget. Ezt úgy tudtuk túlélni, hogy vettünk még egy teherautót, akkor volt egy biztos munka. A két jármű termelt annyit, hogy vissza tudtunk állni és megmaradtunk. Ezt követően vásároltunk egy harmadik teherautót is, így igazából minden pénzt, amit kerestünk, visszaforgattunk a vállalkozásba.


Eljutottunk addig, hogy a régi kezdő teherautókat már lecseréltük, nem volt túl gazdaságos az üzemeltetésük, és az ezekkel történő munkavégzésre nem fizettek sokat. Jelenleg van egy darus billencs teherautónk, egy kis billencs és három rakodógépünk, melyből kettő 15 tonnás gumikerekes forgókotró, és egy kombinált rakodógép, cater.


Én és párom, Víg Nikoletta működtetjük, irányítjuk a vállalkozást, több főt foglalkoztatunk folyamatosan. Én szakmai irányító vagyok, melyhez egy komoly vizsgára volt szükség, Niki a tulajdonos. Van egy brigádunk, ez a véletlen folyamán alakult ki, de nagyon örülünk neki. Megragadtuk az alkalmat. A brigád jelenleg Tápiószőlősön dolgozik egy csarnoképítésen, alvállalkozók vagyunk. A rakodógépek most téli karbantartáson, felújításon vannak. Tavaly Tószegen a kerékpárút építésénél dolgoztunk. Sok munkát végeztünk a Türei és Társa Kft-nek alvállalkozóként az utóbbi években.


Idén tervezzük, hogy kilépünk az alvállalkozói körből, és vállalunk komplett munkákat. Az évek során megszereztük azt a tapasztalatot, és bizalmat a megrendelők részéről a remek minőségű munkavégzésnek köszönhetően, hogy ezt bátran vállalhassuk.

 

Minden rendelkezésre áll: gépek, autók, brigád, rajzolvasásban jártas irányító munkatárs. A brigádunkban ügyes mesteremberek vannak, mindenki vett részt csatornaépítésben, sokan szegélyköveztek. Az állományi létszám 7-10 fő közt van, ennyi embernek tudunk munkát biztosítani. A vírushelyzet szerencsére nem vetette vissza a munkánkat, két- három hét volt igazán csak kritikus. Május környékén volt ez. Akkor azt mondogatták, folyamatosan, hogy két hét, még két hét és leállunk. Szerencsére azonban ez nem következett be! Sokkal rosszabbra számítottunk!


Az abonyi magánszemélyeknek is szívesen dolgozunk, bontást, tereprendezést, árokásást, igazítást, alapásást végzünk, de már kerti tó építésénél is dolgoztunk. Szeretjük Abonyt, mind a Polgármesteri Hivatalban, mind az Okmányirodában segítőkész ügyintézéssel találkoztunk. Pozitív az itteni gazdasági környezet.


Szeretnénk beállítani az idei évben 2-3 nemzetközi árufuvarozásban résztvevő kamiont, így fejlődnénk tovább. Észak- Angol, Dél- Olasz viszonylatban gondolkodunk. Erre most nagy a kereslet, és én korábban csináltam is ezt a munkát.


Természetesen szeretettel várjuk az abonyiak megrendelését is! Állunk rendelkezésükre!”- mondta el lapunknak Molnár József, a Niki- Bau Trans Kft. szakmai igazgatója és Vigh Nikoletta tulajdonos.


Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is kívánunk további jó munkát, sok megrendelést, üzleti sikereket!

 

LV

  

Gazdaság:
Abony   
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Így alakult az ingatlanpiac az elmúlt fél évben

Megéri Abonyban családi házat venni?

A kötelező biztosítás váltás menete lépésről lépésre

Elindult, de szerdán megint leáll a kecskeméti Mercedes gyár

371596 Ft a bruttó átlagkereset megyénkben

Vádemelés az abonyi nevelőszülő ellen

Vezetéstechnikai tréningek Budapest környékén: mik a lehetőségek?

Kedvezően alakul az abonyi lakáspiac

20 millió forint vásárlóértéke Abony és környékének ingatlanpiacán

Felhívások jelentek meg az Üzleti Parkkal kapcsolatban

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok