Mi Abonyunk - Így fizethetjük ki gyorsan a Vodafone telefon számláinkat
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2018.01.20. 13:53

 

A Vodafone telefon számla ma már nem csak papíron, hanem e-számla formájában is igényelhető. Ehhez nem kell mást tennünk, mint regisztrálni a Vodafone honlapján a szolgáltatás aktiválásához.

Az e-számla nagyon kényelmes megoldást biztos és ezzel a megoldással, sokkal gyorsabbá tehető a telefon számla kifizetése is. A postai kézbesítés előtt már 3-5 nappal láthatjuk, hogy adott hónapban mekkora telefonköltséggel érdemes számolnunk.

Hogyan tudjuk a leggyorsabban elintézni a Vodafone telefon számla kifizetését?

Az elektronikus számla befizetésnek köszönhetően ma már nagyon gyorsan ki tudjuk egyenlíteni a Vodafone számlákat. Eddig csak hosszadalmas sorban állással lehetett a postán a csekkeket feladni, vagy az ügyfélszolgálatokon befizetni a telefonszámlát. Ma már ez a múlté, hiszen az elektronikus rendszer megoldást nyújt erre a problémára is. Nagyon egyszerűen a Vodafone honlapján meg kell adni a kért személyes adatokat és azt az összeget, amelyet be kívánunk fizetni.

Természetesen ilyen esetekben érdemes igényelni az e-számlát, hiszen ott nagyon gyorsan minden információ rendelkezésünkre áll. Ezután a rendszer arra kéri a befizetőt, hogy erősítse meg befizetési szándékát és a megadott adatokat. A Vodafone telefon számla befizetése az OTP Bank oldalán keresztül történik meg. Itt újra meg kell adni az adatainkat és már be is fizethetjük a havi számlát. A telefontársaság minden esetben visszaigazolja a befizetést és erről értesítést is küld.

Miért jó az e-számla?

Az e-számla amellett, hogy időt takarít meg nekünk, igen kényelmes megoldás, hiszen otthonunkból, akár a székből tekinthetjük meg havi telefonszámlánkat. Az internetes felületen keresztül a nap 24 órájában megtekinthetők az adatok. A Vodafone telefon számláról értesítést is kapsz teljesen díjmenetesen e-mail-ben és SMS formájában.

Ehhez a megoldáshoz mindenképpen rendelkezni kell egy Vodafone Saját Fiók jelszóval, hiszen csak így biztosított, hogy mi férjünk csak hozzá a havi számlákhoz és más ne tekinthessen bele személyes adatainkba. A díjmentes és környezetbarát e-számla bármely Vodafone előfizető számára elérhető.

Milyen fizetési módok érhetők el a Vodafonnál?

Természetesen többféle lehetőséget is kínál a Vodafone a számlák befizetésére. Online fizetés, erről már az előzőekben beszéltünk. Átutalás, csoportos beszedés, OTP ATM, személyesen. Az átutaláshoz szükségünk lesz a számlára, az alapján a kifizetendő összegre, illetve ha elmaradásunk van, akkor a teljes összegre. Ezen felül tudnunk kell a telefonszámot, aminek a számláját ki kívánjuk fizetni, valamint a számlafizető azonosítóját és a bankszámlaszámunkat.

Vodafone Deutsche Banknál vezetett számlaszáma: 16300000-04009163-90106414, ide kell majd elutalnunk a befizetni kívánt összeget. A számlafizető azonosítót minden esetben a számlán fogjuk megtalálni a fejlécben. Átutalásnál az átfutási idő 3 nap, amellyel érdemes számolni, amikor a számla befizetés határidejének dátumát megnézzük. Csoportos beszedés választása esetén szükséges a Vodafone beszedési azonosító:

A 11895927 és a számlafizető azonosítója. Miután a banknál beállításra került a beszedési megbízás, minden hónapban automatikusan levonja a Vodafone a telefonszámla aktuális összegét. Ez egy igen jó megoldás mindazoknak, akik hajlamosak elfelejtkezni a számlák befizetéséről, vagy egyszerűen kényelmesebb megoldásnak gondolják, mint minden hónapban észben tartani ezt a feladatot is.

Ma már az OTP ATM-nél is befizethetjük a telefonszámlát. Bankkártyára, telefonszámra és a befizetendő összegre lesz szükségünk. Először a bankkártyát kell az automatába behelyezni, majd ki kell választania Számlabefizetés gombot. Ezután a Vodafone gombra kell kattintani, majd a telefonszámot és a befizetendő összeget kétszer is kérni fogja a rendszer. Ezután az összeg automatikus levonásra kerül a számlánkról. Több teendőnk nincsen, a befizetés elkészült.

Gazdaság:
Telefon   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Megduplázódik az alkalmi munkások után fizetendő adó

Így alakult az ingatlanpiac az elmúlt fél évben

Megéri Abonyban családi házat venni?

A kötelező biztosítás váltás menete lépésről lépésre

Fiatalos lendülettel fejlődik a Niki- Bau Trans

Ha ilyet vettél a Pennyben, ne edd meg!

Vádemelés az abonyi nevelőszülő ellen

Vezetéstechnikai tréningek Budapest környékén: mik a lehetőségek?

Kedvezően alakul az abonyi lakáspiac

Elindult, de szerdán megint leáll a kecskeméti Mercedes gyár

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok