Mi Abonyunk - Több, mint diéta: Ez egy életmód
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.02.26. 18:08

Február 20-án, csütörtökön Abony vendége volt Dr. Somogyi Anikó táplálkozási szaktanácsadó, szakgyógyszerész, aki „ Mi a tested kódja ? „ címmel tartott nagysikerű előadást a központi ebédlőben. Az emberek nagy része, akinek súlyproblémái vannak, már megpróbálkozott a fogyókúrás módszerek legkülönfélébb módozataival, ám nagy többségük nem járt sikerrel, mert a fogyás után jött a kiábrándulás. A fogyókúra abbahagyása után sok esetben még több kilóval „ lett gazdagabb „ a próbálkozó. Az előadáson azonban egy forradalmian új módszerrel ismerkedhettek meg testközelből ez érdeklődők. A programban résztvevők a személyre szabott diétának köszönhetően néhány hét alatt látványos eredményeket érhetnek el, nem kell koplalni sem és ráadásul remekül érzik magukat a bőrükben.

Először én is meglehetős szkepticizmussal indultam útnak, de kételyeim pár perc alatt eloszlottak. Somogyi Anikó az Egészség és Szépség Udvara Életvezetési Központ szegedi munkatársa, és bár tanult szakmája a gyógyszerészet, elfordult tőle, mert ő maga is rájött arra, hogy bizonyos betegségtípusok esetében nem alkalmazhatóak ezek a mesterséges készítmények. Ő maga egy súlyos anyagcsere zavarral küzdött, és semmiféle gyógyszeres terápia nem volt hatékony. Ekkor ismerte meg azt az új módszert, és az életmódváltoztatásnak, személyre szabott diétának köszönhetően remekül érzi magát, egészséges és szép. Anikó tehát kigyógyult súlyos anyagcsere betegségéből, és immár ő maga is tanácsadóként segít mindazoknak, akiknek fontos az egészségük, illetve a testsúlyuk.

Azt vallják, hogy a helyes táplálkozás alapfeltétele a jó egészségnek, a magas energiaszintnek, a teljesítőképességnek és az ideális testsúlynak.

Dr. Somogyi Anikó, a Metodic Szeged és az Egészség és Szépség Udvara Életvezetési Központ ügyvezető igazgatója azt vallja, hogy az általuk alkalmazott módszer alapja az a mérés, amellyel meghatározzák az egyén egyedi anyagcseréjének faktorait.

Itt pontosan kiderül, hogy milyen a hormonális dominancia, és hogy melyek az idegrendszeri és emésztőrendszeri sajátosságok, ugyanis ezek a legfontosabb biokémiai tényezők, amik meghatározzák az anyagcsere egyediségét. Persze, ezeknek számtalan variációja lehetséges. Éppen ezért fontos, hogy pontosan tudjuk, hogy mik az egyéni kombinációk igényelte élelmiszerek és azok meghatározott arányai, amik az egyént testileg, szellemileg egyensúlyba hozzák. Itt végre mindenki választ kap minden olyan kérdésre és problémára, amire eddig sosem kapott pontos és kielégítő magyarázatot.

Például, hogy:
- Miért nehéz leadni pár kilót, mit kell személyre szabottan enni, és hogyan ne hízzuk vissza a leadott kilókat?

A módszerrel részletesen IDE kattintva, a www.ujrajolvagyok.hu oldalon ismerkedhetnek meg, illetve kérdezhetnek Anikótól és munkatársaitól a következő elérhetőségeken: kozpont@ujrajolvagyok.hu Tel.: 70/371- 3549


Hogy Önök is újra jól lehessenek!

Lőrinczy Veronika
 

Egészségünk:
Abony   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Érdemes elektromosra cserélni a hagyományos fogkefét

A koronavírus járvány sokaknál pszichés zavarokat okozott

Orbán szerint hamarosan lesz vakcina

COVID kórház a ceglédi is- Államtitkári nyilatkozat

Dr. Imreh Zsuzsanna doktornő üzenete

Kérdezz, felelnek - tanácsadás az interneten

Rendkívüli jogrend, kijárási korlátozás

Pusztai Dezső ceglédi kórház főigazgató: Két hétig nagyon nehéz lesz

30 év körüli a legtöbb új koronavírus fertőzött

A BCG-oltás enyhítheti a koronavírus-betegség tüneteit

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok