Mi Abonyunk - Olvasónk levele, melyet vitaindítónak szánt
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

ellike51 - 2012.04.25. 13:16

Szervusz Veroniq! Nagyon hosszú napjaim voltak és még ezután lesznek is - nemcsak hétvégén. Nosztalgia - gőzös - vonatozás a Bakonyban a Cuha völgyben - Sárpentele túra a Föld Napján apró kis szösszenetekkel... bár nem abonyi téma, de mit ér a pedagógus ingyen szendvicse a gyereknek, ha nincs benne csili paprika? meg a győri pályaudvaron a 8 éves fiú megjegyzése a 18 éves bombázó csajnak hú de szexi vagy?

Néhány napig voltam távol - de sok élménnyel tértem haza. Ahogy telefonon mondtam is, moderálást kíván a honlap. Mi is lenne, ha mindenki a sajtószabadságra hivatkozva azt tenne, amit szeretne?
Félretéve ezt a témát:
Javaslom, hogy
- naponta mindenki csak egy blogbejegyzést tehessen. Már találtam egy János atyát - abonyi nagyszülők unokája a szomszéd utcánkból.... kedves ismerősöm, most több település káplánja a pécsi püspökséghez tartozó Máriagyűdön. Ő az a bátor és tettre kész, aki, ha megkérik naponta akár több blogbejegyzést is képes írni, ha nem lesz korlátozva a blog lehetősége (jóindulattal ezért is javaslom a napi egy blog bejegyzést a regisztrált olvasóktól)
Hiszem és remélem mindannyiunk örömére lesznek blogbejegyzései tanulságokkal. Hozzászólásaim is lesznek az abonyi kötődésű Hargitai (Hitter) Lajos bácsi könyve a "Közelebb, közelebb Uram hozzád" című könyvéből vett idézetekkel... dedikált példány, szívesen kölcsönadom.
Politikai témában továbbra is fenntartom:
- nem biztos, hogy a csetfalra illő bármilyen politikai cimke, küldök Neked dögivel Viktorról, Ibolyáról, Gyuláról meg Gyurcsányról... de tedd is ki mindet!!! Neki is köszönhetjük azt, ami most van?
És a legfontosabb!
Ha már a MiAbonyunk van, ez elsősorban tényleg az abonyiakról - abonyi kötődések által is - de nemcsak az abonyiakhoz szóljanak, akár - tabuk nélkül!

Munkádhoz kívánok jó egészséget - kitartást - és magam részéről felajánlott támogatást. A szeretet továbbra is marad...
őszinte barátsággal ellike51

Ui: szeretném, ha akár vitaindítónak is, megjelenne itt e honlapon... 

Különvélemény:
Blogok   
 8 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Elbukott az abonyi notórius feljelentgető

Antal- Láng Edina megmondta a bírónak, hogy nem vonul vissza

Vádlóból vádlott lett Antal- Láng Edina

Tartson velünk facebook oldalunkon is!

Kedves a MÁV: Az abonyiak féláron utazhatnak?

Hamis vád?

Segítek Antal- Láng Edinának!

Mi most tényleg a semmi nem jó országa lettünk?

Szeret Ön Abonyban élni?

Megszabadultunk, felszabadultunk! Győzött Magyarország, győztek a MAGYAROK!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Elég érdekesek voltak a kommentek.

FIGURA7878 -

2012.08.30. 09:41:55

De talán egy aranyközép út kéne.Mondjuk ha nem is külön blog minden embernek de fel lehetne osztani a blogot mondjuk politika,viccek,napi aktuális,múlt,tudomány és stb  blogokra mint ahogy egy másik helyi lapon is van.

Ez volna szerintem a legegyszerűbb.

Sajnos

ellike51 -

2012.08.30. 01:18:50

nem volt korlátozva senki és születtek oda nem illő beírások egy másik cikkben a héten történt esemény kapcsán. (Tényleg... miért nem elég az MTI-s hír? miért szabad a névtelen "piackapus" hírnek itt megjelenni?)

 

Ide illő és még most is aktuális tavaszi vitaindító cikkem; azon oknál fogva is, mert manapság szerintem még rosszabb a helyzet... a blogokról nem is beszélve - már elég lenne tényleg csak egy gyüjtőblog.

 

Akkoriban jöttek a bütykölési lehetőségek - néhány ... örömére, amivel aztán jött egy komoly rosta és még a korábbi blogolók is eltűntek bejegyzéseikkel.

 

Zajlik az élet... változunk mindannyian, talán a lap is megújul mindannyiuk igénye szerint és mindannyiunk örömére.

 

Szavazói kérdések talán lesznek ez ügyben hamarosan.

 

Másodlagos

ellike51 -

2012.04.25. 20:22:44

szerintem a blog, de ami korábban volt, valszeg jobb volt - írom úgy, hogy nem ismertem.

 

Amit előző hozzászólásomban írtam, az erkölcsi norma címmel, továbbra is fenntartom. Nem ismétlem - csak hiányolok továbbra is egyfajta írott szabályt, mint legtöbb fórumon létezik.

 

Tőlem aztán "savaz"hattok és akár közzé is tehetitek az eredményt - legalább megtudja a világ a lap olvasóinak - regisztrált tagjainak - politikai hovatartozását!

Gerincesen...

Süllő -

2012.04.25. 20:10:51

Úgy gondolom, nem kéne itt kerülgetni a forró kását. Arra kell a cikk alapján választ kapni akár "savazás" akár más úton, megjelenjenek-e magyarharcos sűrűn bemásolt cikkei a honlapon  vagy sem.       {#emotions_dlg.boss}

igazad van Thomas

veroniq -

2012.04.25. 17:17:02

Szólok a témafelelősnek Király csak ne felejts el szólni megint, hogy szóljak, mert most túl sok feladatot adtam neki! Úgy lesz, Thomas... kitalálunk valami jóságot! Üdv: LŐVE

Vita

Thomas -

2012.04.25. 17:09:17

Uraim! Mindekettőjük érve meggyőző számomra, és némi töprengés után arra is rájöttem, hogy blogtémában hol is lehet a blöki elvermelve.

Annak idején, annak a honlapnak melyet Süllő is említett teljesen más volt a szerkezete, sőt az azt követőé is. Ott a blogok a főoldalon egy-egy "gomb" alatt voltak elérhetőek. Azok, amiket egy egy olvasó kért és kapott. A nem rendszeresen írók is blogolhattak, ám ők egy "gyűjtő" blogok-gomb alatt. Ha valaki sokat írt, és azt sokszor olvasták, előbbre került, pl akkoriban Süllő blogja is (ma sem értem miért? Nyelvöltés) A mostani, blogoknak szánt helyen két bejegyzés látszik egyszerre, mégpedig a két legutolsó, függetlenül az olvasottságtól, az előzőek pedig bekerülnek a süllyesztőbe, innentől pedig eleve megszűnik az érdeklődés. A fenti legördülő mező pedig teli van "halott bloggal", tehát innen nehéz a legfrissebb keresése.

Az erkölcsi norma

ellike51 -

2012.04.25. 16:25:31

mindenkinek mást jelent, amit akár neveltetése vagy környezete alakít... esetleg bármi, ami nem biztos hogy a kommentelők köréből akár nem is hasonlít az enyémmel. Emberek vagyunk és különbözők, toleránsan el kell tudnunk egymást fogadni bárkik is vagyunk...

 

De szerintem lenni kellene egy olyan etikai szabályzatnak, amit az ide kommentelőknek mégis valamilyen szinten be kellene tartani. Erre való lehetne szerintem akár a moderáció is. Legtöbb fórumon létezik egy írott szabály amit betartatnak a kommentelővel, (az indexen még törlik is, ha vét) nem elég az, hogy minden kommentelő felel az írásban foglaltakért.


Azt szeretném, ha lenne ilyen szabályzat és az közzé lenne téve. És ha valaki azt betartaná - és be is tartatná - akkor nem kellene törölni sem hozzászólásokat, sem magát a blogot.

És akkor nem beszéltem a blogról; tudomásul veszem süllő véleményét.

Blogok...

Süllő -

2012.04.25. 16:04:29

Emlékszem még arra a kezdeti időre (hinnye mikor is volt????...Király) amikor Főnökasszonnyal való egyeztetés során napi 3 blogbejegyzést is tettem sok-sok-sok hónapon keresztül, volt ebben egysoros szösszenet, humor, adott napra vonatkozó történelmi tudnivaló, névnapi köszöntő stb. Senki nem rótta fel nekem, miért teszem, vagy miért nem többet. Egyszerűen volt a blog, oszt aki akarta elolvasta, aki meg nem az nem, ilyen egyszerű. {#emotions_dlg.facebeard} Szerintem most azzal van a gond, hogy az utolsó blogbejegyzés meg is jelenik a címlapon. De attól még ott van a többi is, csak rá kell kattintani. Tehát ha a máriagyűdi káplán itt is fel akarja lendíteni írói vénáját, hát képletesen szólva is "áldásom rá", gyühet. Max, nem olvasom mindennap el...  {#emotions_dlg.facewithglasses}

Megjegyzem vannak cikkek is amiket nem olvasok el mert nemes egyszerűséggel nem érdekelnek. Mégsem jelzem ezt  Veronikának, hiszen ő a főszerki, az ő dolga összeállítani az oldalt úgy, hogy Mindenki találjon lehetőség szerint olvasnivalót benne. Én éppen ezért nem lennék e témában ennyire demokrata, hiszen ez a lap az ő tudása, felelőssége, napi munkája.

Summa summárum az oldallal kapcsolatos szuverén döntést meghagynám {#emotions_dlg.veroniq}-nak, és amíg erkölcsi normákba nem ütközik nem korlátoznék senkit az oldallal kapcsolatos tevékenységében.

Üdv {#emotions_dlg.sullo} 


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok