Mi Abonyunk - Aki ma dél körül a Liget utcában
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Alkesz - 2011.04.24. 21:19:20

Aki ma dél körül a Liget utcában száguldozva - a rossz minőségétől eleve 10 km/h-s kátyús úton - elütötte a párducfoltos kismacskánkat, üzenem neki, hogy szimplán száradjon le a keze amivel a kormányt fogta és verje meg az isten! Igaz, "csak" egy macska volt a sok közül, amit elütnek - sajnos-. De hogy magyarázzam meg a 4, 7 és 9 éves kislányaimnak, akiknek a szemük fénye volt, hogy miért nincs többé? :( Ha megtalállak, mert volt szemtanú nem úszod meg ennyivel vazzeg!

Különvélemény:
 11 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Elbukott az abonyi notórius feljelentgető

Antal- Láng Edina megmondta a bírónak, hogy nem vonul vissza

Vádlóból vádlott lett Antal- Láng Edina

Tartson velünk facebook oldalunkon is!

Kedves a MÁV: Az abonyiak féláron utazhatnak?

Hamis vád?

Segítek Antal- Láng Edinának!

Mi most tényleg a semmi nem jó országa lettünk?

Szeret Ön Abonyban élni?

Megszabadultunk, felszabadultunk! Győzött Magyarország, győztek a MAGYAROK!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Istent jácva

Truckman -

2011.04.26. 17:30:24

Ketila?! Itt csak én lehetek az Isten!KirĂĄly

 

Tdoki-nak tudnák egy s mást írni, mit szoktam én tenni, az eféle "gyilkosokkal", kik macskát-kutyát direct elütnek! Csakhát inkább...Vejjj

Majd megtudod, ha épp előttem (látom) hogy gázolsz! Kutyát, vagy macskát! Ember nem lényeg, azaz annak 1ik típusa! Bleeee

tdoki

ketila -

2011.04.26. 17:16:51

"Hidd el tudom mit beszélek."

 

Talán Te vagy az "Isten"?

az átokról

tdoki -

2011.04.26. 15:07:50

Én semmi mást nem szerettem volna, csak fellhívni a figyelmedet, hogy a  /talán/ jogos indulatod olyan területre vitt /valakinek a megátkozása/, amellyel saját magadra nagyobb veszélyt jelent mint gondolnád. Én csak szerettem volna erre felhívni a figyelmedet. De természetesen te döntesz! És ez nem elvi kérdés. Ennek sokkal, de sokkal nagyobb súlya van. Hidd el tudom mit beszélek.

 

A történtek előtti napon

Alkesz -

2011.04.26. 12:28:39

suttyó kölkök raliztak az utcában egy szakadt vassal..Bezzeg azóta nem jelentkeznek. Tavaly is eltűnt két macsekunk, pont mire megszerették volna a helyet. Egyik sem volt még egy éves.

Természetesen lehet figyelmetlenség, lehet észre sem vette bla-bla-bla! És ha éppen a lányaim gyakorolják a biciklizést, ahogy szokták??Hiszen ez egy csendes és nyugis utca? Na ne röhögtess már. Ez elvi kérdés.

Teremtő szándéka..Kicsit messzire visz ez. Folytathatnánk az éhező embertömegekkel,  háborús áldozatokkal és előhozhatnánk a már egymilliószor lerágott csontot a holocaustos is..De minek?

Persze, h dühös voltam, de semmit sem vonok vissza.

Aki anno 1994-ben ellopta szüleimtől a 4 tehenünket, amiből fenntartottuk magunkat, sem élt túl sokáig. A Teremtő néha tudja a dolgát. De nagyrészt csukott szemmel jár ebben a mai világban és bánja, hogy belefogott anno, ez tuti.

macsek

tommy11 -

2011.04.26. 09:48:44

Ezt az ezoterikus " mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás " babonás, bibliás, Istenes dolgot, a végtelenségig lehet folytatni. Ez a gazdit nem fogja megnyugtatni és a kiscicát sem fogja visszahozni. Vannak esetek, amikor nem tudom a gépjárművezetőt hibáztatni, mert a kis oktondi a meggondolatlan és óvatlan, de láttam már elvetemült kormánykerékforgatót, aki szándékosan "utazik" az ilyen kis állatokra. Nekem van 4 kiscicám, amiket hamarosan el lehet vinni...

tdoki

ketila -

2011.04.26. 09:29:46

"Nem tudhatod, hogy a Teremtőnek mi volt a szándéka azzal, hogy a kismacka élete véget ért."

Na itt álljunk meg! Nem kell ahhoz ateistának lenni, hogy az ember elgondolkozzon "mi volt a Teremtő szándéka" a távolkeleti a szunami többszázezer áldozatával vagy a Japán falvakat lakóikkal elpusztító földrengéssel? Kinek vagy kiknek szánt figyelmeztetés netán büntetés lenne ártatlan emberek elpusztítása?

kismacska

tdoki -

2011.04.26. 08:53:51

Megértem a fájdalmadat és a haragodat az elkövető ellen. DE!!! Az a mérhetetlen indulatod amellyel úgy mond "megátkoztad" az autó vezetőjét megdöbbentet. Azt hiszem nem is vagy tudatában, hogy "jogosnak" vélt haragoddal és az ezt követő átkoddal mit zúdítasz a tettes és saját magad fejére. Ne hidd, hogy csak vaktából beszélek! Mint lélekgyógyász, nagyon sok esetben találkozom olyan esetekkel, hogy valamikor valaki megátkozott egy embert jogosnak vélt vagy valós fájdalmában. Ezek az átkos szavak évtizedek múltával is keményen hatnak, de nem csak az elkövetőre, de annak több nemzedékére is. Vagyis olyan embereket is büntetsz, akik ártatlanok ebben az esetben. Ezért te is olyan vétket okozol saját magadnak- hanem nagyobbat- mint az aki elgázolta a kismackát.

S még egy gondolat. Nem tudhatod, hogy a Teremtőnek mi volt a szándéka azzal, hogy a kismacka élete véget ért. Lehet, hogy a gyermekeidet akarja felkészíteni fokozatosan egy nagyobb trauma elviselésére, egy szeretet személy vagy hozzátartozó elvesztésére. Vagy csak az élet természetét szeretné megmutatni nekik, amelyhez  úgyanúgy  hozzátartozika halál mint az élet. S ezt is el kell fogadnunk mint magát az életet. A "tettes" büntetését pedig bizd a Teremtőre.

A gyermekeidhez pedig ülj le és beszélges velük az élet múlandóságáról, az elfogadásról és a dolgok, életek elengedéséről.

Hidd el ezek a nagy dolgok! Ezzel  Az átkodat pedig vond vissza. /ez csak jó tanács, de természetesen te döntöd el mit csinálsz!/

Alkesz,sajnálom..

miss_witch -

2011.04.25. 20:00:15

...szegény cicus!! Az én cicám is így végezte tavaly nyáron. :( Az előtt pedig a " jó indulatú"  szomszéd öreg bácsi mérgezte meg a cicákat az utcánkban!! De szerencsére már befejezte ezt a féle tevékenykedését!!!

Szívből.....

Árvácska -

2011.04.25. 14:15:52

Sajnálom. Tudom milyen érzés elveszíteni kiscicust. Nekem is voltak cicáim. De valaki előszeretettel mérgezte meg őket ,vagy eltűntek.Most már csak egy van. Nagyon vigyázok rá. Pár éve egyik szomszédom ütötte el a kis cicámat. Nem tudtam mit csináljak. Túl tettem... De a gyerekek nem fogják.S ez a baj. Nem figyelnek oda.Csak egy kóbor cicára gondolnak.

Én is sajnálom :(

Flowers -

2011.04.25. 09:45:40

Nekem is van  cicám , és sajnos én is tudom milyen érzés :( senki nem gondol arra hogy milyen szomorúságot okoz a családnak,főleg ha gyereké a cicus .

A 9. életen túl...

Truckman -

2011.04.25. 09:34:26

Szegény girnyaú! Sajnálom! Nekünk is van 2 macsek, és detto féltem őket, hogy bármi bajuk eshet eféle barmok miatt is pl., mint ami a tied ütte el! Megátkoznám én is, de inkább nem! 1x egy kolléga terpellel, egy sünt lapított ki direkt, egy lerakón. Ő azt mondta, hogy véletlen volt, és már nem tudta megközölni!

2 hét múlva ugyanúgy végezte mint a sün, csak őt a saját targoncája nyomta agyon Gyálon, 1 szomorú éjjelen!KirĂĄly

 

Tudom, nehéz pótolni, meg nem ugyanaz, de sok macsek vár gazdit Cegléden a sintértelepen! Hátha van ott 1 klón macsek! 


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok