Mi Abonyunk - Akik minden törvénytelenséget azonnal megakadályoznak
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8079, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2010.12.04. 14:56:48

Karai JOBBIK: " Még a WC felé sem tehetnek nélkülünk egy lépést sem! "

Baranyai László, a JOBBIK jászkarajenői szervezetének vezéralakja lapunknak elmondta, hogy a jövőben mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy ne legyenek törvénytelenségek a faluban. „ Annak ellenére, hogy nem kerültünk be a testületbe, mi ott leszünk minden egyes ülésen és figyeljük a történéseket! Ígérem, hogy még a WC felé sem fognak tudni egy lépést sem tenni nélkülünk a település vezetői. Mindenféle mutyit azonnal nyilvánosságra fogunk hozni! Ha valami jogszerűtlen dolgot tapasztalunk, akkor azonnal szólunk. Igaz, hogy nem lett tagunk a testületben, de elmondhatom, hogy a szervezetünk meglehetősen erős itt helyben, igaz még nem vagyunk annyira közismertek, mint szeretnénk.

 

Annak ellenére, hogy a körzetekben elsöprő győzelmet aratott a FIDESZ, mégis eléggé érdekesen alakult a testületi összetétel. A függetlenként indult MSZP-sek vannak gyakorlatilag hatalmon. Kocsis doktor annak ellenére nem lett alpolgármester, hogy kétszer annyi szavazatot kapott, mint a második legeredményesebb képviselő! Mi mindenhol ott leszünk a következő négy évben! „ – mondta el lapunknak Baranyai László, aki arra is felhívta szerkesztőségünk figyelmét, hogy a településőrként alkalmazásban lévő Gyurika András is bejutott a képviselő testületbe és ez így összeférhetetlen. Ezzel kapcsolatban megkérdeztem Palya István polgármestert.

 

Mi lett Gyurika András?

 

Palya István polgármester:

 

„ Igen, tudtuk, hogy a törvény szerint a két poszt betöltése egyidejűleg nem megengedett. Gyurika Andrást tényleg településőrként alkalmaztuk. Ő már a polgárőrség vezetőjeként is bizonyított. Most a választások után bekerült a képviselő testületbe. Választania kellett, ami nehéz volt részéről. Döntése szerint inkább képviselő testületi tag lett és lemondott a településőri feladatok ellátásáról. Így az egyik szemem sír, a másik nevet. Még az is lehet, hogy nem lesz utódja. Jelenleg egy településőrünk van, de eddig a kormányzat támogatta a bérüket. Hogy ezt a jövő évtől is megteszik-e majd, még nem lehet tudni. Egy bizonytalan álláshelyre, pár hónapra nem szeretnénk alkalmazni senkit sem.

 

Háromszor írtunk ki pályázatot mezőőri teendők ellátására. Talán harmadszori nekifutásra sikerül betöltenünk ezt az állást. Nagyon szigorú feltételek vannak, kell hozzá mezőőr vizsga és érvényes fegyvervizsga is. A település közbiztonságának javítása érdekében azonban ezen lépések megtételére szükség van. Tudom, hogy Baranyai László levelében azt is kérte, hogy biztosítsunk nyilvánosságot a döntéseknek, határozatoknak, rendeleteknek. Örömmel jelenthetem, hogy hamarosan megújul a település honlapja, ami már alkalmas lesz arra, hogy a jogszabályi kötelmeknek megfelelően biztosítsuk a nyilvánosságot. „

 

LŐVE

Külvilág:
JOBBIK   
 21 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

THESHOWK

Hogyan találjon olyan online bukmékereket, akikben megbízhat

 Online egyszerűbb elintézni a karácsonyi bevásárlást

CSILLAGDA!

Nem cáfolják a tartalékos katonák mozgósítását

Fehér fürdőszoba - az örök klasszikus

Megjelent a PayPal fizetési rendszerrel működő legjobb magyar online kaszinók toplista

DFP részecskeszűrő tisztítás - Vajon minek köszönhető?

Románia lezárta határait, kijárási tilalom lépett életbe

Harminc napra mindenkit kizárnak a véradásból, aki február 5-e után külföldön járt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Reagálás

Éva -

2011.03.07. 19:03:00

Kedves Karai hogy a Gyurika Bandi több éves rendőri múlttal és körzeti megbízotti múlttal nem volt alkalmas településőrnek,?ugye nem gondoltad komolyan ?Jó hogy mindenki olyan okos a telpülést illetően , természetessen a Gyurika Bandihoz lehet jönni mindenfélea falut érintő  problémával , van fogadóórája október óta minden hónapban  (fura hogy még soha senki sem  nála)?

Válasz a Népfiának

lackoka -

2010.12.09. 09:04:30

Adjon Az Isten! Vegyük akkor sorra: Nem hinném, hogy fáziskésésben lennék. Az említett dolgokról van tudomásom és pont az a célunk, hogy megszűnjön az a gyakorlat, hogy kontroll nélkül az emberek feje fölött szülessenek olyan döntések amik a mi zsebünkre mennek. Ennek érdekében szerveztünk néhány felvilágosító fórumot ahova neves előadókat hívtunk meg. Korondi Miklós, Murányi Levente, Volner János, Szabó Gábor( ők parlamenti képviselők) Valamint Hegedűs Lóránt lelkipásztort. Mindezt tettük a saját költségünkön! Inkább ezeken vettünk részt nem pedig a kissebbségi és egyéb rendezvényeken, ahova egyébként sem voltunk meghívva. Gyanítom, hogy te sem jártál ott! Az általad említett gyenge szereplés nézőpont kérdése. Nézzük a tényeket: Elsőrendű feladatunk az volt, hogy a maszopot megelőzzük. Ezt mind a három választáson elértük, méghozzá az országos átlagot meghaladó mértékben. Ezt egyáltalán nem nevezném gyengének. Főként annak tudatában, hogy semmiféle anyagi támogatást nem kaptunk, mindent a saját erőnkből értünk el. Természetesen a Fidesz nyert és mire ment vele? A testületben nem tudott többségbe kerülni! Horribile dictu még a legtöbb szavazatot kapott képviselőjüket (dr.Kocsis ) sem tudták alpolgármesternek megválasztani sajnos. Elrendezte a ?független? többség akikről tudjuk, hogy hova tartoznak! Hogy mit lehet várni a Jobbiktól? Azt már többször is leírtam és továbbra is tartom, hogy igyekszünk a legmesszebbmenőkig az emberek érdekében eljárni a mutyizókkal szemben. Ehhez elengedhetetlen a nyilvánosság és az infók. A többit mi intézzük. Nem véletlen, hogy kaptam nagy összegű ajánlatot, hogy fejezzem be a szervezkedést. Nem volt szerencsés ötlet! A Jobbik nem megvehető! Így én sem! Maradt a nyugdíj és a harc! Ha van még kérdés tedd fel nyugodtan. Ha úgy gondolod az önkormányzattal történt levelezés ? amikben felhívtuk a figyelmet az anomáliákra ? bármikor megtekinthető, vagy adok másolatot róla. Szebb Jövőt
lackoka figyelj!

népfia -

2010.12.08. 17:30:05

Intéztem lejjebb pár kérdést (hozzád) amire elfelejtettél válaszolni.Pótolnád kérlek?
Válasz

lackoka -

2010.12.08. 15:58:15

Tisztelt Hozzászólók! Engedtessék meg, hogy egy két tárgyi tévedésben javítsak mindamellett, hogy a nagy részével egyetértek. Ha valaki olvasta a Jobbik választási szórólapját az bizonyára emlékszik a fő célkitűzéseinkre: Nyilvánosság megteremtése ( meg is lesz ) összeférhetetlenség megszűntetése a testületben ( maradéktalanul teljesült!) A hsz.-ben említett anomáliákról mi is tudunk de ahhoz, hogy fel lehessen ellene lépni ahhoz több kell egy komment írásnál! Az ilyen gondokról én heti szinten értesítem írásban a polgármestert. Az, hogy egy képviselő testület milyen azt nem a Jobbikon, hanem a választókon kell számonkérni. Mindenki olyan virágot szagol amilyet szakított! Bár meg kell jegyeznem, hogy annyi pénzzel amit ezek a ?privatizálás? során összeszedtek avval bárkit be lehet jutatni a testületbe! Eme derék emberek többségének vastagon benne volt a keze Kara tönkretételébe Olyan szinten, hogy mára Kara élhetetlenné vált! Sajnos az emberek memóriájával baj van!Ez nem jelenti azt, hogy a jobbik tétlenül nézi és tűri a tevékenységüket. Ezért is örülök a kommenteknek, mert szükség van minél több és használhatóbb infóra. Több szem többet lát. Ha valakinek nincs bátorsága kiállni a megadott emil címeken bármikor névtelenül írhat nekem és biztos lehet benne, hogy megtesszük a szükséges lépéseket! ( baranyai.laszlo@jobbik.hu lacko1988@gmail.com Tel: 0630-4243532 Nem véletlenül szervezzük a civil kontroll mozgalmat. Hogy mi történik arról mindenki meggyőződhet ha eljön a testületi ülésre, min jómagam. Érdekes módon a kommentelők közül még senkit sem láttam ott! Minden hó utolsó hétfője 16. óra. Zárt ülést csak személyi kérdésekben lehet tartani és annak is a határozati része közérdekű adat, tehát nyilvános! Ezek mellett még van lehetőség népi kezdeményezésre és népszavazásra. A falugyűlés megtartását ill. meg nem tartását miért a Jobbikon kell számon kérni? Szerintünk is illett volna a választás után tartani egyet és ismertetni a terveket amiből megint nem lesz semmi kivéve ami a zsebüknek jó! Nem hinném, hogy a Jobbikot kellene cseszegetni, hogy miért nem tesz valamit. A mi kezünk tiszta és amit lehet meg is teszünk a faluért. Lehet követni a példát de nem otthon a fotelból, hanem a tettek mezején!
Ebből következik

Tárgyilagos -

2010.12.07. 07:11:10

Megállapíthatjuk hogy nem jött el a megváltó sem a jobbik sem a fidesz színeiben.Karát ilyen langyos szerveződések nem tudják bevenni.Mi ellenállunk és kitartunk egészen a csődbemenetelig.
Baranyai úrnak

népfia -

2010.12.06. 17:53:55

Tisztelt uram felhívnám a figyelmét hogy a helyi politikával kapcsolatban behozhatatlan fáziskésésben tetszik szenvedni.Mert a választások nem a szavazáskor dőltek el hanem jóval előbb amikor tizenvalahány helyi krém összeült hogy meghatározzák miként alakuljon a helyi politika a választások után.Ugye Ön nem vett részt azon?--A szavazást megelőzően pedig egy kisebbségnek külön ráhatás erősítő összejövetelt szerveztek ahol igértek fűt-fát,még némi extasyt is.Ön ott sem volt jelen?A fűt-fát önkiszolgáló alapon nap mint nap érvényesítik is.Nemrég volt a testület csapatépítő tréningje,Ön ott sem vett részt?Akkor öntől se várjon a nép semmit?Egyébként van elképzelésem a Jobbik gyenge szereplésének okáról,(most maradjunk a helyi viszonyoknál)de kíváncsi lennék az Ön magyarázatára is.Az előttem szólóknak nagy tiszteletem hogy egyáltalán le merik írni a gondolataikat.Csak így tovább ,ha lehet még többen csatlakozzanak a nyilvánosság lehetőségéhez!
képviselőség

karai -

2010.12.06. 07:25:25

Kedves Istvánom! Sajnálom, hogy nem jutottál be Te és még egy-két fő a képviselő testületbe azok közül akik racionálisan tudnak gondolkodni. Abszolut korektnek tartottam a bemutatkozó leveledet, maximálisan egyet értettem veled. Dobtunk is az egész család x-et a neved mellé a választásokon. De hát mi nem vagyunk nagy családosok ennyire futotta. Remek gondolatokat mondtál még anno a csatorna kampány első fejtágítóján is.Nem a szenyvízcsatorna kiépítésével van baja a karai nép sztem most már kisebb részének, ( a többséget meg tudták győzni, kit hogyan. Igaz egy kicsit a tsz-esítésre hajazott az aláírás gyűjtés) hanem a pénzek lenyúlásával, a munkaminőségével, szakértelemmel. Annyira gyorsan lerohanás szerűen ment minden. No most meg az utolsó fázis az igazán dicséretes volt mind az önkormányzat, mind a szervező társaság részéről. GRATULA NEKIK, FŐ A DEMOKRÁCIA
banánköztársaság

III.István -

2010.12.05. 21:28:38

Sajnálatos hogy ilyen szerencsétlenek vagyunk hogy még vitatkozni is Abonyba kell eljönnünk.Most hogy van egy nyilvánosságra utaló igéret bizakodhatunk hogy a jövőben cselekedet helyett legalább beszélhetünk is helyben,neten vagy fórumon.Bizonyára sokan tudják és sokan nem hogy a választásokra képviselőjelöltként készültem.Nem jutottam be,amit ma már nem is sajnálok,mert a névsort látva nem képviselők keletkeztek hanem elöljárók.Doktorok,igazgatók,nemes emberek.Csakhogy így sokan képviselet nélkül maradtak,mert nem tudják milyen reggelente az ötös vagy a hatos buszt várni,milyen a szűkös anyagiakat beosztani egész hónapra,milyen utazni helyi munkalehetőség hiányában.(de tudják hogy milyen milliókat-milliárdokat szétosztani)(reméljük).Nem élnek az Ady Endre utcában,nem élnek Táncsicsban.Gyurika kéviselő egy másik kategóriába tartozik,ő a hatalom szolgálatában élt,él.Az előbb felsoroltak tiszteletre méltó emberek,de nem képviselői érdemeiktől.A polgármester úr igéretei meg az elmúlt négy évben is igéretek maradtak.Személyesen magam is kértem egy rövid földútszakasz járhatóvá tételét kb 3 évvel ezelőtt.Azóta sem jutottak oda.Nemrég kértem hogy a szomszédomban üzemelő iparszerű bűzterjesztésben(városról érkező heti egy teherautó szemét égetése)tegyen valamit.Válaszlevelében védelmébe vette a környezetszennyezést mint szociálisan rászorultak cselekedetét.(milliós vállalkozás).Lakásomhoz közeli kisbolt megnyílása után a bolt szomszédja csupán rosszindulatból úgy kerítette el a bolt előtti közterületet hogy csak tolatással lehet a vásárlás után elhagyni a helyet.A bolt tulajdonosa és a lakosság helyett polgármester úr a kivagyi szomszéd mellé állt.Ha ezeket látja a Baranyi Úr akkor azt is beláthatja hogy négyszer akkora Jobbik se tud itt tenni semmit a következő négy év leteltéig.De a karai mellé állok én is és mégis sok szerencsét és sikereket kivánok mindenkinek aki előbbre viszi kis környezetünket.Magam részéről türelmesen várom a következő választásokat ahol újra keresem a választók bizalmát.
Baranyi Úrnak!

karai -

2010.12.05. 17:31:23

Kedves Baranyi László! Nagyon szép ez a kemény propaganda beszéd, hogy majd a Jobbik elintézi, hogy majd a Jobbik feljelenti, hogy majd a Jobbik rendet tesz.....No de ébredjünk már fel. Mit tud elintézni? Semmit. Nem tud és nem is lehet minden aprócska ügy miatt biróságra rohanni. Akkor ha még is igy akarják, az önkormányzat egyik helységében tágyalótermet kell kijelölni. (Milyen jó hogy épp most zár be az otp meg is van a hely). Jó, jó, Jobbik ököl, vasököl, odacsap ahová köll! HÁT PERSZE! Baranyi Úr! Ha olyan dolgokról lesz szó a testületi ülésen ami necces, akkor zárt ülést rendelnek el. - a megfigyelők és a külsős tagok kucoroghatnak addig a folyosón. - Odabenn pedig a polgármester Úr a Jegyző asszony és a diszes kompánia éppen megszavazza, vagy leszavazza a napirendi pontot. A nagy dolgok ekkor dőlnek el. Miért pont most jutott eszükbe Gyurika Bandi. A választás október 3-án volt, az eredmény hajnalban már tudott volt. Kivel lett tudatva, hogy miért pont az a 2 ember lett a legalkalmasabb a településőri feladatokra? Biztosan alkalmasak voltak? Ellátták a feladataikat maradéktalanul? Minden kérdésemre a válasz, NEM. Ki lesz az az ominózus 2 fő mezőőr? Hogyan gyűjtik a szenyviz csatornához az aláirásokat? Demokratikusan Ön szerint, vagy nem? Miért nem tettek, tesznek ellene? Igaza van Tárgyilagosnak falugyűlés kellene, de nincs ,vagy ha van az is milyen? Most kapkodnak a belvizzel, úszik az egész Békás no meg a falu többi laposabb része. Volt nyár, volt ősz, a közmunkások a kasza nyelét görbitették el, vagy éppen aludtak valamelyik fa alatt. Ki is nézet rájuk, vagy ez csak neked szúrt szemet? A falu környéki utak járhatatlanok, esetleg a tanyákat csak harckocsival lehet megjárni. Nem csak a belvizzel van baj, a benőtt susnyák cserjék miatt sem lehet közlekedni. Kipróbálja járhatóvá tenni őket? Senki. Azt is tudja a falu 70%-a ,hogy a derék vastagságú fákat kiirtja ki. (A rendőr is tudja). No nem a kisebbség viszi az ilyen fát. azok az árvák a vékonyakat szaggatják, tépik azt lehet nekik kb 70 cm magas törzset hagyva azokat vágják a cigányok. De azokat a fákat amelyek a földnél vannak elvágva, vagy éppen gyökeresen kihúzva 1-2 km hosszúságban a düllő utakon azt nem a cigány viszi. Gondosan összefürészelve, traktorral elszállitva. Tett valamit a településőrség ellene. Ha szóvá lett téve vagy nekik, vagy az önkormányzatnak, akkor jót mosolyogtak rajta. Mindenki jól járt, senki nem fázott! Egyik kutya nem harapja meg a másikat.... Baranyi Úr! Én megemelem a kalapomat Ön előtt. Tenni akarnak valamit a faluért. Biztosan, ha Ön mondja, hát akkor biztosan miért kételkedjek a szavában. De kérem Önt jöjjön vissza az álmok mezejéről a valósvilágba. Ne a mesékben éljen. Kara lassan egy mini banánköztársasághoz hasonlit. Amennyiben a tettek mezején marad, akkor fentiekből kapjon ki néhány dolgot és cselekedjen. Sok sikert és jó egészséget kivánok a további munkájához!!!!!!!!
Nem

Sziszkó -

2010.12.05. 16:27:49

adhatok itt ki nevet. A ombuczzzzzmane miatt.:)))
Hol?

III.István -

2010.12.05. 16:11:17

Hát súgd a fülébe ......
Hol válaszoljak

matek -

2010.12.05. 16:00:30

..ha nem ott, ahol megszólítottak? Mondj egy helyet :)
Sziszkómatek hé!

III.István -

2010.12.05. 15:52:52

Látom van itt kialakulóban egy szűkebb hazámat érintő vita ti meg itt kezdtek el bohóckodni....nincs máshol jobb hely?
Milyen bukta?

matek -

2010.12.05. 15:44:00

Lekváros? :) Igazad van, fogalmam sincs ki az ott a képen. Én csak próbáltam kicsit "megvilágítani azt aki ott a háttérben van". Kalapot viszont már láttam valahol valakin. A "NAAAAAAA ki van a háttérben a képen??????????? :)))))))" -ből meg gondoltam azért írtad, mert te vagy az. Na de akkor tényleg ki ő? :)
Matek!

Sziszkó -

2010.12.05. 15:25:44

Ezt benézted! Ugyan nem vitatom az ízlésedet! Fiatalabb is, szebb is, na de engem szoktál ezzel a jelzővel illetni. Szal bukta.
Baranyai László kommentje

veroniq -

2010.12.05. 13:29:43

Tárgyilagosnak és Karainak! Nem tudom miből gondoljátok, hogy nem figyelünk oda mindenre? Én személyesen is ott vagyok minden testületi ülésen de nem látok ott senki mást! Mindettől függetlenül nyitottak vagyunk minden infóra ami esetleg felfedi a korrupció gyanúját! Ezért szervezzük a pátállástól független Civil Kontroll Mozgalmat! Tisztelt Tárgyilagos! Ha van tudomásod arról, hogy szabály, vagy törvénysértés történik kérem közöld velem, vagy bármelyik Jobbikossal! Hogy a Jobbik milyen programot nyújtott be ahhoz el kellett volna jönni néhány fórumra amit rendeztünk! A részvénytársaságnak már nincs mezőőre, mert megváltak tőle! A bérét átvette az önkormányzat két hivatásos ember személyében. Világos? Miért fizessen a ZRT. amikor a falu pénzén meg tudja oldani a gondjait? Nekünk a nyilvánosság a legnagyobb fegyverünk és ha kell bírói úton is kikényszerítsük! Egyszer és mindenkorra véget vetni annak a gyakorlatnak, hogy a fejünk fölött döntsön egy-két .................! Mi nem a fidesz vagyunk és eltökélt szándékunk, hogy rendes kerékvágásba tereljük a közügyeket! Ergo: ha valakinek tudomása van bármilyen szabály, vagy törvénysértésről, kérem keressen meg nyugodtan, (akár név nélkül ) Garantálom, hogy utána megyünk és megtesszük a szükséges lépéseket! baranyai.laszlo@jobbik.hu lacko1988@gmail.hu 0630-4243532 Tisztelettel a tenni akaró kariaknak és Szebb Jövőt Baranyai László
Karáról....

Tárgyilagos -

2010.12.05. 12:01:53

Ú,mennyi zagyvaság!Jobbik meg a vezéralakja.... Falunkban elenyésző a jobbik támogatottsága mégpedig szerintem azért mert nem nyújtott olyan programot amit a nép széles körben tudott volna támogatni.Másik meg hogy kevés a tettrekész hiteles ember helyileg.Az az egy-két aktivista nem zavar sok vizet a helyi politikában.Bár a tehetetlenséget meg a semmittevést talán tudják kontroll alatt tartani.Az hogy egy vagy több a településőr majdnem mindegy mert senki nem ismeri a munkaköri leírását,sem a felhatalmazott jogosítványait.Amolyan magánhadseregnek nevezhető szerveződésnek látszott. Hogy mezőőrt keresnek?Lehet hogy ezt még senki nem tudja.biztos volna jelentkező.De lehet hogy már nincs is nagyon mit őrizni.Bár a részvénytársaságnak van saját mezőőre aki kiterjesztett feladatokat is ellát mert számos kocsmát is a hatáskörébe vont napi szinten plusz feladatként. A nyilvánosság igérete:Hát az nagyon jó lenne,de attól félni kell mint a tűztől mert ott még talán igazságok és igazságtalanságok is szóba kerülnének netán,ez meg ugye alkalmas a nyugalom megzavarására.Ezért nem rendeznek fórumokat,falugyűlést.Hogy vártuk a FIDESZ-t hogy majd jön és hű,mi lesz....hát még vannak akik mindig várják.
Kijez????

veroniq -

2010.12.04. 23:27:22

DE KIJEEEEEZZZZZZZZZZZ?????? űristen
Na ki?

matek -

2010.12.04. 21:54:20

A titkolózós.
NAAAAAAA

Sziszkó -

2010.12.04. 20:37:12

ki van a háttérben a képen??????????? :)))))))
Megfigyelőknek...

karai -

2010.12.04. 17:56:55

Szerintem a Jobbik karai elnökének nem a wc előtt kellene várni a Tisztelt Képviselő testület tagjait, hanem jobban kellene figyelnie a testületi üléseken. Ugyanis már megy a mutyi nem is kicsit. De azért hála nekik, hogy legalább megpróbálják a lehetetlent a kicsiny falunkban.

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok