Mi Abonyunk - Fehér fürdőszoba - az örök klasszikus
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2022.04.28. 09:49

Ha azt a szót halljuk, hogy fehér, nagyon sok jelzős szerkezet juthat eszünkbe: fehér éjszakák, fehér békegalamb, fehér vitorla, fehér menyasszonyi fátyol és ruha és még számos csodás kép.


Igen sok esetben persze a tisztaság és az ártatlanság képzete társul ehhez a szóhoz vagy színhez. Ami persze a szakértők szerint nem is szín, de ebbe ne bonyolódjunk most bele! Nem csupán a ruhatárunk alapdarabjai fehérek általában, például a fehérneműink, hanem nagyon gyakran a lakásunkban is dominánsan jelen van ez az árnyalat. Ismét hódít a fehér minden helyiségünkben.

 

Miért pont a fürdőszoba maradna ki ebből?


Letisztult és mégis rettentően izgató hatás


Aki azt gondolja, hogy a fehér rettentően unalmas a fürdőszoba burkolására, az még valószínűleg nem látta a Csempehegyek által kínált szebbnél szebb fürdőszobai burkolatokat. Mindenképpen érdemes nekik felkeresni ezt a weboldalt és gyönyörködni az ott látható fürdőszoba csempékben. Igazán változatos formákat kínálnak ott számos remek gyártótól az egyszerű matt vagy fényes klasszikusoktól kezdve egészen a merészebb 3D változatokig vagy hatszögletű lapokig. A feketével megbolondított érdekes vagy klasszikus mintázat is egyre inkább kedvelt. Egy fényes fehér metro csempefal például szépen engedi érvényesülni a fekete-fehér padlólapokat egy nem túl tágas fürdőhelyiségben is.


Kis optikai játék a világos tónusokkal


A tisztaság és az ártatlanság üde szimbóluma, a fehér, mindenképp nagyobbnak képes láttatni az apróbb helyiségeket. Ezt a kis optikai turpisságot mindenképpen érdemes kihasználni a kisebb lakásokban. Ne csupán a régi idők sztenderd fehér kockacsempéire kell ám gondolni most! Bár ezek a klasszikusok is új értelmet nyerhetnek egy kicsit mázasabb, durvább kiképzéssel és szabálytalanabb élekkel. És igazán jó ellenpontot adhatnak a mintás padlónak és kiegészítőknek. A fényes fehér lapok máig sokkal népszerűbbek, valószínűleg jobban tisztán tarthatónak gondolják a vásárlók ezeket a darabokat. Pedig a matt lapok, melyek valamennyire melegebb hatásúak, ugyanolyan jól takaríthatók. Ezeket általában modernebbnek tartják sokan a fényes változatoknál.


Hangsúlyos legyen vagy szerény hátteret adjon?


A fehérnek persze nem csupán egy árnyalata van. A többfajta fehéret akár még keverhetjük is egy felületen, de ott a kisebb vagy nagyobb lapokat is bátran váltogathatjuk. És azok a csodálatos formák! Kör, pikkely vagy akár trapéz és paralelogramma alakú burkolólapok is kaphatók a Csempehegyeknél. Érdemes azt eldönteni, hogy a fal vagy a padlóburkolat domináns-e a fürdőszobában. A fehérben az is klassz, hogy nagyon szép hátteret tud adni például a ma olyan divatos famintás járólapoknak vagy bármilyen más, hangsúlyosabb mintás felületnek. Csodálatosan érvényesülhetnek az előterében az egyéb fürdőszobai berendezések, a mosdószekrény és a fürdőszobapolc is, de akár nem szokványos, mutatós szaniterek is.
  

Külvilág:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

THESHOWK

Megjelent a PayPal fizetési rendszerrel működő legjobb magyar online kaszinók toplista

DFP részecskeszűrő tisztítás - Vajon minek köszönhető?

Románia lezárta határait, kijárási tilalom lépett életbe

Harminc napra mindenkit kizárnak a véradásból, aki február 5-e után külföldön járt

Hogyan találjon olyan online bukmékereket, akikben megbízhat

 Online egyszerűbb elintézni a karácsonyi bevásárlást

CSILLAGDA!

Nem cáfolják a tartalékos katonák mozgósítását

Ma nézz az ég felé! Jönnek a Perseidák! Hullócsillagok várhatók!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok