Mi Abonyunk - Hogyan találjon olyan online bukmékereket, akikben megbízhat
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2022.01.03. 13:11

A sportfogadás egy rendkívül szórakoztató hobbi. Sokan azonban félnek belevágni, hiszen a megfelelő bukméker oldal kiválasztása nem könnyű feladat még akkor sem, ha valaki már tapasztalt fogadó.


Minden fogadónak megvan a saját követelménylistája egy online sportfogadási oldallal szemben. Lehet, hogy a futball fogadások széles választékát vagy egy kiváló in-play fogadási szekciót keres élő közvetítéssel. Azonban van egy olyan tulajdonság, amelynek minden lista élén kell állnia. Ez pedig nem más, mint a megbízható sportfogadás.


Az onlinesportfogadás.com oldalon csak olyan oldalak találhatók, amelyek megbízhatóan működnek. Az alábbiakban azonban be is mutatjuk azokat a szempontokat, amelyeket mindenképpen érdemes szem előtt tartani, amikor valaki online sportfogadási irodát választ magának.


Az első lépés annak megállapításához, hogy egy bukméker megbízható-e, nem más, mint hogy megnézzük, együttműködik-e valamilyen független szabályozó szervezettel. Ezek a cégek felügyelik a tevékenységeket, és ellenőrzik, hogy az megfelel-e az oldal az iparági, illetve nemzeti szabványoknak.


Engedély
Ahhoz, hogy szolgáltatását az ügyfeleknek kínálhassa, egy professzionális online sportfogadási oldalnak engedéllyel kell rendelkeznie. A bukmékereknek bizonyos előírásoknak kell megfelelniük az engedély megszerzéséhez. Ezek azt mutatják, hogy vannak-e olyan védintézkedések, amelyekkel megelőzhető a bűnözés és megvédhetők az ügyfelek. A legtöbb megbízható online sportfogadási oldal általában a Máltai Szerencsejáték Hatóság és a Gibraltári Szerencsejáték Bizottság által kiadott engedélyekkel rendelkezik.


Azt, hogy egy sportfogadás oldal rendelkezik-e engedéllyel, a weboldalán lehet ellenőrizni. Az oldal láblécében általában szerepel egy nyilatkozat arról, hogy honnan származik az engedély, és tartalmaznia kell az engedélyszámot is.


Szabályozás
Az engedély megléte bizonyos mértékig hozzájárul a szerencsejáték-tevékenységek szabályozásához. Ez magában foglalja a távfogadással foglalkozó cégek által használt technológiára és szoftverre vonatkozó technikai szabványokat is. Azt is vizsgálja, hogy az online sportfogadási oldal hogyan dolgozza fel és tartja az ügyfelek pénzeszközeit. A bukmékereknek elérhető helyen fel kell tüntetnie az általános felhasználási feltételeket, valamint a fogadásokra vonatkozó szabályokat is.


Elkötelezettség a szerencsejátékos közösség iránt


Ha megnézzük egy sportfogadó weboldalának láblécében az engedélyezési adatokat, a fogadási szabályokat és logókat, akkor más szervezetekre mutató linkeket is láthatunk. Ezek önmagukban nem jelentenek garanciát arra, hogy az oldal megbízható. Más intézkedésekkel kombinálva azonban azt jelzik, hogy az oldal a szerencsejáték-közösség aktív tagjaként működik.
Az itt található linkek a felelős szerencsejáték szervezetekkel való kapcsolatokat mutatják. Egyesek, mint például a GamCare, akkreditációs rendszeren keresztül tanúsítványokat adnak ki. Ez azt mutatja, hogy egy üzemeltető teljesítette a játékosok védelmére vonatkozó előírásokat, vagy akár túl is lépett azokon.


A BeGambleAware.org és a GamStop logói mellett a felelős szerencsejáték szervezésről készült leírást is érdemes megnézni. Ez útmutatást nyújt az ügyfelek számára, hogy a játékélmény valóban szórakoztató maradjon. Gyakran tartalmaz olyan eszközöket, amelyek segítenek a fogadóknak korlátokat szabni az oldalon töltött idő és pénz mennyiségére vonatkozóan


Biztonsági intézkedések
A megbízható és engedéllyel rendelkező fogadási oldalaknak intézkedéseket kell tenniük annak érdekében, hogy a játékosok adatai biztonságban legyenek. Ha valódi pénzes fogadást fontolgat valaki, akkor biztosnak kell lennie abban, hogy minden adata védve van. Egy online sportfogadási oldal többféleképpen is gondoskodhat a biztonságról.


A legfontosabb, amit egy sportfogadási oldalon meg kell nézni, hogy használnak-e titkosítási eszközöket. Ezek célja a tranzakciók és az adatok védelme. A leggyakoribb típus az SSL vagy Secure Socket Layers, egy titkosítást használó internetes protokoll. Ez egy titkosított kapcsolatot hoz létre a szerver és a böngésző között. Ez azt jelenti, hogy a bevitt vagy továbbított adatok bizalmasak maradnak.


A másik fontos szempont az, hogy mennyire védett a weboldal. A böngésző ellenőrzi a webhely tanúsítványát és biztonságát. A biztonságos webhely nyilvánvaló jelzései közé tartozik a lakat szimbólum. Alternatívaként a böngésző címsorában megjelenhet a biztonságos szó is. Más böngészők a http helyett https-ként jeleníthetik meg a címet, ami a biztonságos webhelyek jele.


További intézkedések


Az SSL technológia használata mellett sok sportfogadási oldal jelszóval védett szervereket, tűzfalakat és egyéb biztonsági szoftvereket használ. Ezek biztosítják, hogy a tárolt ügyféladatok biztonságban és - ami a legfontosabb - magánjellegűek legyenek. Az üzemeltető a biztonsági útmutatóban, a szerződési feltételekben vagy a súgóközpontban adhat tájékoztatást a részletekről.
A biztonság elengedhetetlen ahhoz, hogy egy sportfogadás jó hírnevét megőrizze. Ezért sok üzemeltető ismert internetes biztonsági cégekkel dolgozik együtt az adatok védelme érdekében. Előfordulhat, hogy a webhely láblécében VeriSign, McAfee vagy Thawte logó látható. Ez azt mutatja, hogy a bukméker együttműködik a márkával a biztonsági intézkedések végrehajtása érdekében.


Információk kezelése


A megbízhatóság esetén meg kell még említeni az online sportfogadási oldal adatvédelmi szabályzatát. Ez tartalmazhat részleteket a sportfogadás által hozott biztonsági intézkedésekről. A fő hangsúly itt azonban, hogy az üzemeltető hogyan kezeli, osztja meg és tárolja a játékosok adatait. Az adatvédelmi szabályzatnak arról is biztosítani kell a játékosokat, hogy adataihoz nem férnek hozzá illetéktelen harmadik felek. Azt is meg kell határoznia, hogy egy játékos hogyan kérheti fiókja vagy egyéb adatai eltávolítását.

 

Külvilág:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

THESHOWK

Megjelent a PayPal fizetési rendszerrel működő legjobb magyar online kaszinók toplista

DFP részecskeszűrő tisztítás - Vajon minek köszönhető?

Románia lezárta határait, kijárási tilalom lépett életbe

Harminc napra mindenkit kizárnak a véradásból, aki február 5-e után külföldön járt

Fehér fürdőszoba - az örök klasszikus

 Online egyszerűbb elintézni a karácsonyi bevásárlást

CSILLAGDA!

Nem cáfolják a tartalékos katonák mozgósítását

Ma nézz az ég felé! Jönnek a Perseidák! Hullócsillagok várhatók!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok