Mi Abonyunk - Önálló rendelő a Doktornőnek
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8066, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2010.11.30. 12:43:45

Kép címe: Átvágták.... 

Megépült az új Egészségügyi Centrum, de a doktorok beköltözésével kapcsolatban felmerültek kisebb- nagyobb problémák. Mint lapunk azt előzetesen megírta, nem volt kellő mértékű az egyeztetés az egészségügyi dolgozókkal. Igaz, ezt Romhányiné Dr. Balogh Edit az egyik képviselő testületi ülésen éles kirohanással cáfolta és a MiAbonyunk hírportált hiteltelen tájékoztatással vádolta. Nos, most menet közben kiderült, hogy nem volt alaptalan honlapunk, szakemberektől szerzett tényszerű információja, mert, ha egyeztettek volna megfelelő módon, akkor most nem állt volna elő az a helyzet, hogy Dr. Homoki Ildikónak önálló rendelőt kell biztosítani, méghozzá nem a Dr. Kostyán Andor rendelőintézeten belül. Ezt is tárgyalta a képviselő testület.

 

Dr. Homoki Ildikó Abony egyik legkiválóbb orvosa és e miatt a betegek létszáma az átlagosnál jóval magasabb. A remek szakember nem csupán a rendelési idejében látja el feladatát, hanem azon kívül is. Becslések szerint legalább napi három órával többet rendel, mint a „ kötelező „ penzum. Ennek ellenére erre nem gondoltak, amikor osztott rendelési időben egy rendelőbe tették volna Dr. Imreh Zsuzsannával. Most Homoki doktornő kérelmet nyújtott be, és szeretné, ha külön rendelőben dolgozhatna.

 

Ildikó praxislétszáma 1350 fő, a rendelési idő így három órával is meghosszabbodik naponta, a betegellátás illetve a rendelés végén szükséges adminisztráció miatt. Az ÁNTSZ engedélyben szereplő rendelési órák bizonyos napokon ezért fedik egymást Dr. Imreh Zsuzsanna rendelési idejével, így szükségessé válik annak módosítása is. Ez azért is jelent problémát, mert az állandó helyettese, Dr. Nagy Edit rendelési idejéhez is alkalmazkodni kell. Ráadásul péntekenként 15 és 18 óra között ultrahang szűrővizsgálatot is végez Homoki doktornő, melynek időpontja nem módosítható.

 

Az egészségügyi centrum pályázattal kapcsolatban elmondható, hogy eredetileg azt tervezték, hogy négy háziorvos és négy gyermekorvos rendel majd itt. Az egészségügyi szolgáltatások egy helyre való koncentrálására azért is van szükség, mert az önkormányzat éves szinten négymillió forintot fizet ki a rendelők bérletéért. Végül Dr. Homoki Ildikónak felajánlották azt, hogy a labor épületében rendeljen tovább. Erről szól a képviselő testületi határozat is. Azonban lapunk úgy tudja, hogy ezzel még nem került pont az ügy végére és újabb menet következik ezen a héten, csütörtökön egy rendkívüli testületi ülés keretében.

 

Az előző testületi ülésen Dr. Balogh Edit polgármester kérte Dr. Abonyi Viktor KDNP-s képviselőt, hogy kezdjen tárgyalásokat Dr. Homoki Ildikóval és Dr. Imreh Zsuzsannával. A háziorvosként dolgozó képviselő nem örült nagyon az ötletnek és poénosan azt mondta, hogy két whiskey után lenne képes erre.

 

LŐVE

Egészségünk:
   
 5 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Érdemes elektromosra cserélni a hagyományos fogkefét

A koronavírus járvány sokaknál pszichés zavarokat okozott

Orbán szerint hamarosan lesz vakcina

COVID kórház a ceglédi is- Államtitkári nyilatkozat

Dr. Imreh Zsuzsanna doktornő üzenete

Kérdezz, felelnek - tanácsadás az interneten

Rendkívüli jogrend, kijárási korlátozás

Pusztai Dezső ceglédi kórház főigazgató: Két hétig nagyon nehéz lesz

30 év körüli a legtöbb új koronavírus fertőzött

A BCG-oltás enyhítheti a koronavírus-betegség tüneteit

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Na jó! Ezt lessétek!

Truckman -

2010.11.30. 17:46:31

Sluszpasz! :P
szexi

veroniq -

2010.11.30. 17:44:50

Nem csak jó, hanem egyenesen nagyon szexi:)
Süllő.

Zsolti -

2010.11.30. 16:16:16

Én már reggel mondtam hogy jó a mellénye. :)
Elegáns kamionos...

Süllő -

2010.11.30. 16:14:52

Sajnos nem tudom nagyítani a fotódat, de látom lecserélted a régit. Úriember kiállás - jöhetnek a csajok, vagy a beszólások... ?) Üdv Süllő
Hiteltelen Miabonyunk

Truckman -

2010.11.30. 15:52:54

Biztos a 2T párti volt a polginé, mit már le is kapcsoltak a lélegeztetőről!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok