Mi Abonyunk - Átadták az Év Terméke díjakat
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7980, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2012.03.30. 11:06

Tegnap este adták át hazánkban először a Product of the Year, azaz Az Év Terméke Díjakat. A GfK Hungária Piackutató Intézet 2000 fős reprezentatív mintán végzett felmérése alapján a fogyasztók a következő tizenhét terméket szavazták a legjobbak közé: Braun Silk Épil 7 7791 Dual Epilátor, Caosept kézfertőtlenítő gél, Fa NutriSkin Akai bogyó tusfürdő, Fa NutriSkin Maximum Protect deospray, Gliss Kur Elixir Hajolaj, Gliss Kur Ultimate Repair sampon, Gösser NaturZitrone 0,0%, Haas Natural pudingcsalád, Hell New Generation energiaital, Ilcsi Flavonoid extra pakolás, Mizse természetes ásványvíz, Nagyi Titka lisztek, NaturAqua Emotion körte-citromfű ízű, ásványvíz alapú üdítőital, Ooops! Sensitive és Prémium toalettpapír, Palette Mousse Color tartós hab állagú hajfesték, Riceland Selection rizscsalád és Taft Volume Powder hajformázó por. A 15 év feletti városi lakosság átlagosan hét terméket próbált már ki a versenyen induló fogyasztási cikkek közül. Az átlagosnál többről volt tapasztalatuk a nőknek és a fiatal korosztály (15-29 évesek) képviselőinek. A megmérettetésen résztvevő termékkategóriákkal való átlagos elégedettség – a kategóriában versenyző termékek átlagos elégedettsége – magas, 85 százalék feletti szintet ért el.

 

László Géza, a Product of the Year Hungary Kft. igazgatójának az innováció jegyében koreografált, különleges, a nyertes termékeket megelevenítő, a gála résztvevőit lenyűgöző, egyedülálló háromdimenziós fényjátékkal megkoronázott nagyszabású díjátadón elhangzott szavai szerint idén világviszonylatban több mint 200.000 vásárló vett részt a kutatásban. A logót minden országban nemzeti nyelven használják, ezért Magyarországon a fogyasztók Az Év Terméke Díj elnevezéssel találkozhatnak áprilistól a polcokon. Röviden ismertette a folyamatot: a programba a gyártók vagy forgalmazók nevezhették az általuk újszerűnek ítélt - gyorsan forgó, rendszerint az eladók segítsége nélkül megvásárolt - leginkább élelmiszeripari, testápolással kapcsolatos termékeiket, illetve háztartási cikkeiket, majd szakmai grémium döntött arról, hogy a gyártó által feltüntetett innováció a vásárlók szemszögéből is valódi értékkel bír-e, s ha igen, a termék bekerült egy nagymintás közvélemény-kutatásba, ahol már a fogyasztók szavazhattak a legjobbakra.

Fekete Zoltán, a PoY zsűrijének elnöke elmondta: elsőnek lenni jó érzés – legyen szó akár versenyről, akár hagyomány-teremtésről. Mi, akik zsűritagként vagy versenyzőként, de közösen indítottuk útjára Magyarországon az Év Terméke Díjat, méltán osztozhatunk ebben a jó érzésben. Jókor voltunk jó helyen, és vállaltuk a kihívást. Ma számos nehézséggel néz szembe az FMCG-ágazat, a forgalom csökkenésétől kezdve a csökkenő márkahűségen át az újabb és újabb adóterhekig. Ezért a következő években kulcskérdés lesz a fogyasztói bizalom megőrzése és növelése. Egyre kevésbé fog működni a hagyományos "márkavezetés", egyre fontosabb lesz a fogyasztói emancipáció és participáció. Ezért is tartom jó kezdeményezésnek az Év Terméke programot, melyben közvetlenül a fogyasztók mondanak véleményt az új és valóban innovatív termékekről.

Gazdaság:
Gazdaság   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Így alakult az ingatlanpiac az elmúlt fél évben

Megéri Abonyban családi házat venni?

A kötelező biztosítás váltás menete lépésről lépésre

Fiatalos lendülettel fejlődik a Niki- Bau Trans

20 millió forint vásárlóértéke Abony és környékének ingatlanpiacán

Vádemelés az abonyi nevelőszülő ellen

Vezetéstechnikai tréningek Budapest környékén: mik a lehetőségek?

Kedvezően alakul az abonyi lakáspiac

Elindult, de szerdán megint leáll a kecskeméti Mercedes gyár

371596 Ft a bruttó átlagkereset megyénkben

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok