Mi Abonyunk - Drogok nélkül, szabadon!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8023, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2012.02.24. 15:02

Foci a zsaruktól- Február 24-én benépesült Abony Város Sportcsarnoka az első Drogprevenciós Labdarúgó Torna lelkes versenyzőivel. A programot az abonyi rendőrőrs szervezte, meghívta az illetékességi területén lévő összes általános iskola labdarúgó csapatát, összesen hat településről érkeztek ide diákok. Úgy tűnik, hogy a közös nyelvet, a focit sikerült megtalálni, mert boldogan sportolt Törtel, Jászkarajenő, Tápiószőlős, Újszilvás, Kőröstetétlen és Abony három csapata. A főszervező karmester szerepét Kapás Béla törzszászlós, őrsszékhelyi Körzeti Megbízott töltötte be, akiről Pintér Gábor alezredes, őrsparancsnok elmondta, hogy „ nagyot alkotott „ és büszke rá, hiszen a szervezés remekül sikerült és neki gyakorlatilag csak a babérokat kellett learatnia.

Képgaléria ITT

Kapás Béla egyébként az iskolarendőr az abonyi Somogyi Imre Általános Iskolában, remek a kapcsolata a nevelőkkel és diákokkal, de ő az, aki összefogja a többi iskolarendőr munkáját is. Kapás Béla örül annak, hogy mind a nyolc általános iskola elfogadta a meghívásukat és rengeteg tárgybeli támogatást kaptak a helyi vállalkozásoktól.

A megnyitón a köszöntő beszédet Abony város polgármestere, Romhányiné Dr. Balogh Edit mondta, aki három futsal labdát is felajánlott díjazásra. A rendezvény kezdetén Pintér Gábor is köszöntötte a résztvevőket és elmondta, hogy az iskolarendőr program keretében rendezték meg a tornát, idén először, de mindenképpen hagyományteremtő céllal. „ A veszélyeztetett korosztály volt a meghívott célcsoport, a 14-15-16 évesek. Ez a focikupa az egészséges életmód jegyében telt és mindenképpen közösségformáló szerepe van. A diákok nyelvén ismertettük meg őket a kábítószerek és egyéb veszélyes szerek alapfogalmaival. Volt egy stand, ahol sok mindent bemutattunk ezzel a fontos témával kapcsolatban. Egy tesztlapot is ki kellett a fiúknak ezzel kapcsolatban tölteniük. Ajándékokat is hoztunk, megvendégeltük a gyerekeket és kísérőiket. Még Négercsókot is kaptunk, nem szabad elfelejteni, hogy ez eredeti abonyi édesség. Tanultak, szórakoztak, sportoltak a diákok ezen a napon, még a szünetekben remek zene is szólt. A díjakat egy volt NB I-es játékos Tóth Mihály adta át. „- mondta Pintér Gábor

A tornát a Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola nyerte, második lett az Újszilvási Általános Iskola, harmadik az abonyi Somogyi Imre Általános Iskola csapata, negyedik pedig a szintén abonyi Montágh Imre Általános Iskola csapata. A legjobb kapus a kőröstetétleni Reznák Roland lett, a legjobb játékos Gulyás László, Abony, Somogyi iskola, a legsportszerűbb csapat címet a jászkarajenői Gróf Széchenyi István Általános Iskola kapta. A gólkirály Kánya Norbert, nyolc góllal. Ő az abonyi Gyulai iskola tanulója. A díjátadó is vidám hangulatban telt, a diákok boldogan tapsolták meg a főszervező zsarukat, akik igencsak kitettek magukért egy nemes cél érdekében.

LŐVE

Közbiztonság:
Abony   
Foci   
 1 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

Nagyobb társaság verekedett össze a Penny Marketnél

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Hétvégi abonyi baleset

Nyílt levél a miniszterelnöknek

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Hazai tarolás!

Jimm -

2012.02.24. 16:31:16

Gratulálok a győzteseknek és az összes résztvevőnek, valamint a szervezőknek.

A Somogyis csajok tánca külön élmény volt!

Jó kis gála sikeredett!

 

Üdv: A műsorvezető :)

 

Ádám


Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok