Mi Abonyunk - Cegléd csak óvatosan fejleszt
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7220, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2010.11.21. 14:10:45

Felülvizsgálta a fejlesztési és beruházási kiadásokat az önkormányzat, és több feladat végrehajtását elhalasztotta. A belső strandnak a pályázatától, a kedvezőtlen feltételek, a kis arányú támogatás miatt visszaléptek, és a városközpont rehabilitációs projekt megvalósítását, a csomópontokkal együtt elhalasztják. Olcsóbb megoldást keresnek, és a közlekedési rend felülvizsgálatáról határoztak. Az ok, a költségvetésben az önerőre megtervezett fedezet nem teljesült.

A képviselők azoknak a beruházásoknak, felújításoknak a leállításáról illetve elnapolásáról határoztak - egyhangúlag, - amelyek nagy része önerőből, másik hányada pályázati pénzből, hitelből valósult volna meg. Így a belső strand átépítéséről, a város-rehabilitációs pályázatról, a két közlekedési csomópont megépítéséről mondanak le, legalábbis egyelőre. Egy 71 millió forintos csomagban, - egyebek között a Budai úti közvilágítás bővítésének, erdősítésnek, a panelprogram önerejének, a laktanya infrastruktúra- és óvodai játszóeszközök kiépítésének illetve a parkolók kialakításának tervezett kiadásait is zárolták. Ezeknek egy része, kevesebből már megvalósult, vagy a pénzügyi teljesítés jövőre tolódik át. A döntés értelmében már megnyert pályázatot mondanak vissza, vagy elbírálás előtt állót próbálnak átütemeztetni illetve igényelt, de fel nem vett hitelkeret felhasználását halasztják el. A visszalépések indokait az alpolgármester vázolta. Pákozdi Sándor a világválság hatását és a kieső adóbevételeket, továbbá a normatívák csökkenését és az ellátandók számának kedvezőtlen alakulását is megemlítette.

 

Forrás és részletek: www.ctv.hu

Külvilág:
Cegléd   
 2 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

DFP részecskeszűrő tisztítás - Vajon minek köszönhető?

Románia lezárta határait, kijárási tilalom lépett életbe

Harminc napra mindenkit kizárnak a véradásból, aki február 5-e után külföldön járt

Tudta, hogy a gluténmentes pizza sima kenyértésztából is elkészülhet?

Szörnyű villám csapott le Cegléden, mi egyelőre megúsztuk

CSILLAGDA!

Nem cáfolják a tartalékos katonák mozgósítását

Ma nézz az ég felé! Jönnek a Perseidák! Hullócsillagok várhatók!

Szeretne spórolni vásárlásnál? Látogasson el a Kuplio.hu oldalra, ahol nagyszerű kedvezmények és kedvezmény kuponok százait találja kedvenc webáruházaiba, egy helyen!

Olyan dologra készülnek Abonyban, ami eddig a környéken még sosem volt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Földi jobbnak látta...

Truckman -

2010.11.21. 17:49:00

...leállítani a projekteket! NEM KAPTUNK ÚJABB HITELEKET! Nyehehe! Olyat akart, ki szinte senkinek nem tetszett! :P (egybeépített főterek, stb,.) Amúgy már már ott jár városgazdálkodásunk anyagilag, hogy hamarosan kopogtatnak a sárga ruhás karvalyok, hogy "ADÓS FIZESS..."
Óvatosan fejleszenek???

Tárgyilagos -

2010.11.21. 16:54:58

Hát nagyon be lehetnek ijedve hozzánk képest mert nálunk karán ilyen világválság meg apró hülyeségek nem állítanak meg bennünket.Most is gőzerővel folyik az agitációs propagandabizottság tevékeny lakosságinzultáló hadjárata azért hogy minél hamarabb elkezdődhessen a seholsincs pénzből megvalósuló milliárdos szennyvízbiznisz. Mert nekünk nem számít holmi gazdasági válság meg ijesztgetések. Mi majd megmutatjuk hogy mit bírunk hitel terén.......

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok