Mi Abonyunk - Jazz Jackrabbit 2
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

yoyo - 2011.04.19. 16:35:20

Aki esetleg nem lépett volna kapcsolatba a világ legjobban felfegyverkezett - és legzöldebb - nyulával, itt az ideje - ugyanis kora ellenére remek, pörgős játékról van szó.

Itt töltheted le: http://www.abandonia.com/en/downloadgame/294

 

A játék igazi 2D-s, scrollozós alkotás, minden 3D elemet mellőzve. Aki valaha látott Mariót, nem fog tőle megijedni, valamint ez nagyságrendekkel szebb is annál. Változatos pályák, rengeteg tereptárgy, kidolgozott elő- és háttér, hihetetlen dizájnnal rendelkező ellenfelek. Persze azért nem UT3-szintű a látvány (elvégre 1998-ban készült), de simán jól néz ki, és (valószínűleg) maximális grafikán fog menni a gépeden.
A történetben az első részből már jól ismert Jazzt, vagy piros fajtársát, a kissé idióta Spazt irányíthatjuk, célunk ismét a gonosz Teknős Nagyúr legyőzése lesz. Fontos, hogy számunkra a megfelelő stílusú karaktert válasszuk. Jazz képes helikopter-üzemmódba kapcsolni füleivel, Spaz pedig a levegőben is ugorhat egyet; emellett még egy-egy közelharci mozdulatban térnek el egymástól, de ez már nem annyira lényeges - a játék folyamán keveset fogjuk használni ezeket. Döntő különbség tehát nem tapasztalható kettejük között, ami nem nagy baj, bár nem fogjuk újra kezdeni a játékot a másik hős kedvéért.

 

Az egész játék rendszere borzalmasan egyszerű: kapunk egy pályát, aminek a végére kell eljutnunk (kivéve a főnökharcokat), ekkor átjutunk a következőre. Nincs semmi logikai feladvány, nincs fejlődés, nincs kalandozás, csak egy kis „power up”- és tölténygyűjtögetés - a játék a kőkemény szórakoztatásra készült.

A bevezetőben nem véletlenül írtam, hogy „világ legjobban felfegyverkezett (…) nyulával” -  ez így van, hősünk leginkább lőfegyverekkel veszi fel a harcot az igen nagyszámú ellennel. Ezek is igen változatosra sikerültek, skálájuk a mezei nyakelharapó teknőstől a szellemeken át a vasvillás piros démonokig terjed ki. Sajnos legtöbbjük elpusztításához csak oda kell menni, feléjük fordulni, és vadul nyomni a lövés gombot - kevés az olyan szörny (mint például a denevérek), amelyhez egy kicsit is kell ügyeskednünk (ugrálni, kerülgetni, hátba támadni). Arzenálunk jó sok pusztításra kitalált eszközt vonultat fel, itt aztán van minden: sima pisztoly, gépfegyver, fagyasztósugár, dinamit, rakétavető stb. Alapfegyverünk a pisztoly végtelen tölténnyel, a többi stukkerhoz a pályán elszórva található muníciót kell begyűjteni, amiknek keresését hamar megunja az ember. Minden „töltényes” lőszerszám egy láda segítségével erősebbre fejleszthető. Én magam egy idő után átálltam az alapfegyverre, megerősítettem a szintén ládákban található tűzgyorsasági „power-up”-okkal, és így vittem végig a játékot, ami szintén mínusz pont - ismét eltűnt egy taktikai lehetőség.

Új színt visznek a játékmenetbe a főellenségek, akik a fontosabb pályák végén boldogítanak (?) minket. Itt már oda kell figyelnünk a fegyverekre, a pozíciónkra, a „boss” képességeire, de egy tapasztalt játékosnak még az utolsó harc a Teknős ellen sem fog álmatlan éjszakákat okozni.

A hanghatások hozzák a szintet, klassz hangja van az ugrásnak, a fegyverek is kellemesen ropognak, bár egy idő után ezek idegesítőkké válhatnak. A zenébe nem lehet belekötni, kellemes szintetizátor-muzsika, jó kis dallamokkal.
A játék ezek mellett rendelkezik osztott képernyős, LAN és online játékmódokkal (DM, CTF), és egy praktikus pályaszerkesztővel is, ezeket is érdemes kipróbálni.

Külvilág:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Fehér fürdőszoba - az örök klasszikus

Megjelent a PayPal fizetési rendszerrel működő legjobb magyar online kaszinók toplista

DFP részecskeszűrő tisztítás - Vajon minek köszönhető?

Románia lezárta határait, kijárási tilalom lépett életbe

Harminc napra mindenkit kizárnak a véradásból, aki február 5-e után külföldön járt

Hogyan találjon olyan online bukmékereket, akikben megbízhat

 Online egyszerűbb elintézni a karácsonyi bevásárlást

CSILLAGDA!

Nem cáfolják a tartalékos katonák mozgósítását

Ma nézz az ég felé! Jönnek a Perseidák! Hullócsillagok várhatók!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok