Mi Abonyunk - Önkéntes nyugdíjpénztár vagy nyugdíjbiztosítás: melyiket válasszam?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6953, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2019.07.08. 08:21

 

 Gondolt már arra, hogy a nyugdíjas években miből lesz elegendő bevétele? Persze, sokan az állami nyugdíjrendszerre hagyatkoznak, és saját magukat megnyugtatóan úgy hiszik, elegendő lesz az is az életszínvonal tartásához. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy ez korántsem így van. Nyugdíjkalkulátor segítségével könnyedén kiszámolhatja, hogy mekkora összegre számíthat az államtól, de készüljön fel, hogy nem fog tetszeni, amit lát!

A nyugdíjas években rendszerint növekvő kiadásokra lehet számítani, hiszen ekkor az egészség megőrzése kiemelt jelentőséggel bír. A gyógyszerek, a minőségi étrend-kiegészítők, a magán orvosok igencsak sokba kerülnek, és ha nincs kire számítani, akkor bizony ezeket az összegeket magunknak kell előteremtenünk. Nem véletlen, hogy sokan gondolkodnak a nyugdíjcélú megtakarításokban, hiszen ezek tervezhetőek és saját lehetőségeink szerint gondoskodhatuk ilyen módon nyugdíjas éveinkről.

Önkéntes nyugdíjpénztár vagy nyugdíjbiztosítás, nem tudja, melyiket válassza? Több szempontot is érdemes figyelembe venni döntés előtt: https://nyugdijbiztositas.com/onkentes-nyugdijpenztar-vagy-nyugdijbiztositas/ . Az önkéntes nyugdíjpénztárak hozamainak vizsgálatakor elmondható, hogy vannak tökéletesen jól teljesítő portfóliók, melyek rendszerint 6-8%-os hozamot termelnek. Sokan úgy vannak azonban bele, hogy inkább egy közérthetőbb, sokféle befektetési lehetőséget kínáló megoldás mellett döntenének. A nyugdíjbiztosítás egyik nagy előnye, hogy biztosítónként általában 10-25 portfólió érhető el.

Laikusként igen nehéz lehet eligazodni a számok, hozamok és százalékok világában. Ilyenkor kiemelt jelentőséggel bír az, hogy profi segítse választásunkat. Független szakértő segítségével minden részlet világossá válhat, és sikerül olyan nyugdíjcélú megtakarítás mellett letenni a voksot, amely minden tekintetben anyagi lehetőségeinknek és elvárásainknak megfelelő. A függetlenség rendkívül fontos, hiszen csak így várhatjuk el egy szakembertől, hogy saját igényeinket helyezze a fókuszba.

A nyugdíjas évek biztonságának és kiszámíthatóságának érdekében célszerű mihamarabb tenni. Fiatalon sokan úgy vannak vele, hogy még nagyon távol van az az időszak, amikor már nem tudnak majd munkát vállalni. A nyugdíjas kor azonban sokkal hamarabb elérkezik, mint azt a legtöbben gondolnák. Minél hamarabb kezd el takarékoskodni, annál nagyobb összeget sikerül majd összegyűjtenie. A nyugodt, egészség szempontjából is kielégítő nyugdíjas évek érdekében az anyagiak is kiemelt szerephez jutnak. Ismerje meg a nyugdíjcélú megtakarításokat, és válasszon szakember segítségével közülük!
 

Gazdaság:
Nyugdíj   
 2 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Bemutatkozik az abonyi üzleti park! Önt is várják bérlőnek!

Új gyárat épít Cegléden az Infineon Technologies

Bíróság: Üzemelhet a Bige Holding szolnoki műtrágyagyára

Bemutatták az új IC-ket- Reméljük egyszer Abony felé is ezek járnak!

Bige fellélegezhet- megmenekül a szolnoki üzem

Figyelem! Munkalehetőség!

800 főt küld el Jászberényben az Electrolux?

Figyelem! Vágányzár, pótlóbuszok!

Lehet, hogy csak hónapok múlva indulhat újra Bige szolnoki gyára

Mitől függ a kockázati életbiztosítás havi díja?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
TATU-nak igaza van.

buboDrr -

2019.07.08. 20:43:33

Míg a Felcsúti Pszichopatát a csőcselék hatalmon tartja, addig bármire ráteszik a szőrős kis mancsukat.

Egyiket se !

TATU -

2019.07.08. 10:08:54

Láttad a magánnyugdíj pénztár tragédiáját, hát bármikor elvehetik vagy befuccsól a bank és vége. Ha lehet maradj a kispárnánál vagy a befőttes üvegnél az a bíztos mert az mindig a tiéd marad


Szavazás
Kire szavazna Ön a 7. választókerületben?
   
 Antal- Láng Edina 
 Czagány Zsolt 
 Guti Tivadar 
 Retkes Mária 
 Sulyok Istvánné 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok