Mi Abonyunk - Önkéntes nyugdíjpénztár vagy nyugdíjbiztosítás: melyiket válasszam?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7052, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2019.07.08. 08:21

 

 Gondolt már arra, hogy a nyugdíjas években miből lesz elegendő bevétele? Persze, sokan az állami nyugdíjrendszerre hagyatkoznak, és saját magukat megnyugtatóan úgy hiszik, elegendő lesz az is az életszínvonal tartásához. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy ez korántsem így van. Nyugdíjkalkulátor segítségével könnyedén kiszámolhatja, hogy mekkora összegre számíthat az államtól, de készüljön fel, hogy nem fog tetszeni, amit lát!

A nyugdíjas években rendszerint növekvő kiadásokra lehet számítani, hiszen ekkor az egészség megőrzése kiemelt jelentőséggel bír. A gyógyszerek, a minőségi étrend-kiegészítők, a magán orvosok igencsak sokba kerülnek, és ha nincs kire számítani, akkor bizony ezeket az összegeket magunknak kell előteremtenünk. Nem véletlen, hogy sokan gondolkodnak a nyugdíjcélú megtakarításokban, hiszen ezek tervezhetőek és saját lehetőségeink szerint gondoskodhatuk ilyen módon nyugdíjas éveinkről.

Önkéntes nyugdíjpénztár vagy nyugdíjbiztosítás, nem tudja, melyiket válassza? Több szempontot is érdemes figyelembe venni döntés előtt: https://nyugdijbiztositas.com/onkentes-nyugdijpenztar-vagy-nyugdijbiztositas/ . Az önkéntes nyugdíjpénztárak hozamainak vizsgálatakor elmondható, hogy vannak tökéletesen jól teljesítő portfóliók, melyek rendszerint 6-8%-os hozamot termelnek. Sokan úgy vannak azonban bele, hogy inkább egy közérthetőbb, sokféle befektetési lehetőséget kínáló megoldás mellett döntenének. A nyugdíjbiztosítás egyik nagy előnye, hogy biztosítónként általában 10-25 portfólió érhető el.

Laikusként igen nehéz lehet eligazodni a számok, hozamok és százalékok világában. Ilyenkor kiemelt jelentőséggel bír az, hogy profi segítse választásunkat. Független szakértő segítségével minden részlet világossá válhat, és sikerül olyan nyugdíjcélú megtakarítás mellett letenni a voksot, amely minden tekintetben anyagi lehetőségeinknek és elvárásainknak megfelelő. A függetlenség rendkívül fontos, hiszen csak így várhatjuk el egy szakembertől, hogy saját igényeinket helyezze a fókuszba.

A nyugdíjas évek biztonságának és kiszámíthatóságának érdekében célszerű mihamarabb tenni. Fiatalon sokan úgy vannak vele, hogy még nagyon távol van az az időszak, amikor már nem tudnak majd munkát vállalni. A nyugdíjas kor azonban sokkal hamarabb elérkezik, mint azt a legtöbben gondolnák. Minél hamarabb kezd el takarékoskodni, annál nagyobb összeget sikerül majd összegyűjtenie. A nyugodt, egészség szempontjából is kielégítő nyugdíjas évek érdekében az anyagiak is kiemelt szerephez jutnak. Ismerje meg a nyugdíjcélú megtakarításokat, és válasszon szakember segítségével közülük!
 

Gazdaság:
Nyugdíj   
 2 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Elstartolt az ingyenes szállítással működő abonyi online bolt! Abonyiak Abonyért

Még a koronavírus megjelenése előtt mérséklődtek a Pest megyei ingatlanárak

Ingyen hitelt vehetnek igénybe a gazdák

A NAV válaszol a koronavírus helyzetben az adózók kérdéseire

Elindultak az emeletes vonatok a Cegléd- Budapest vonalon

Ilyen most az abonyi ingatlanpiac- az elmúlt 5 évben szárnyaltak az árak

Gazdaságvédelmi Akcióterv: már elérhető a munkahelyvédelmi bértámogatás

Moratórium. A hitelesek negyede tovább törleszt

Agrárkamara: a magyar élelmiszeripar képes a lakosság folyamatos ellátására

Nincs ok a készletfelhalmozásra.

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
TATU-nak igaza van.

buboDrr -

2019.07.08. 20:43:33

Míg a Felcsúti Pszichopatát a csőcselék hatalmon tartja, addig bármire ráteszik a szőrős kis mancsukat.

Egyiket se !

TATU -

2019.07.08. 10:08:54

Láttad a magánnyugdíj pénztár tragédiáját, hát bármikor elvehetik vagy befuccsól a bank és vége. Ha lehet maradj a kispárnánál vagy a befőttes üvegnél az a bíztos mert az mindig a tiéd marad


Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok